BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Son seçim anketi sonucu Erdoğan'ın oy oranını açıkladı

Kamuoyu araştırma şirketi sahibi Adil Gür 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili son yapılan anketin sonuçlarını paylaştı. Araştırmaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük destek var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 94 Adet Yorum
Gül gul

Bu anketin gerçeklik payı sifirdir.inandirici olmadigi da apaçık ortada ciddi ye alınacak bir tarafı yok.

Misafir

EVET RECEP TAYYİP ERDOGAN KAZANACAK. EVEL ALLAH. BİZ ÇALIŞANA HIZMET VERENE. MİLLETİNE ODAKLI. BEN. ONUN HIZMETLERINE AŞIGIM. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

ahmet Güllü

Bu anket yandaş ötesi.Yöndeş

Misafir

65,9 nasıl hesapladınız 34,1 kesin vermem diyor kararsızlar demek hepsi veriyor

sdevda

bu anketi akp genel merkezinde yapmışlar belli aksini yayınlayacak yiğit yok

Misafir

80 CİVARI TROLLLEME LİKE DİSLİKE OLAYI VAR.

Misafir

REFERENDUM DA NE DEDİYDİN NE ÇIKTI YANDAŞŞŞŞ ADİL GÜR. SAHİ EN AZ %60 DİYORDUN ÇIKIP BİR TANE AÇIKLAMA YAPMADIN ŞİMDİ NE YÜZLE HALA ANKET YAPIYORSUN UTANMAZ ADAM.YİNE ALGI OPERASYONU EMRİ Mİ ALDIN .

Yalana inanmayan adam

Adil GÜR'ün masa başında yaptığı anket ancak bu kadar olur,

ecemnur

1- Mhp'ye oy vermeyecek olan 80 iq üzerindeki her ülkücüyü 2-Geçmişte mecburen Chp'ye oy veren ancak bi yol olmayacağını anlayıp şu an alternatif arayanları 3- uzun adama artık oy vermeyecek olan ama Kılışdara da oy vermeyeyim diyen grubu da kattığımızda Ak Parti-MHP ittifakının Akşenerde çekinmesi gayet normal.

ozan

"Tamamen yanıltma.Bizim orda herkez iyi parti diyo.Bu nasıl iş.". Hemserim sizin oranin nufusu 80 milyon galiba :) Guldurmeyin kendinizi bu kadar..

hamza

Habertürk ve Cantürk deki anketçi ve konuklar aylardır akp ikdidar nasıl alt edilir akp-mhp nasıl olurda ayrıştırılır dersleri anlatılmıyormu?.

Misafir

adil gur referandum da en fazla yanilan anket sirketi degil miydi? Ben mi yanlis hatirliyorum.

Bülbül

Tamamen yanıltma.Bizim orda herkez iyi parti diyo.Bu nasıl iş.

misafir

CHP nin oyu bellidir.İYİ partiye oradan oy kayması zor.Ama sağ tabanlı partilerden bil hassa eski orta sağ kökenli tabandan oy kayması olacağını düşünüyorum.

Misafir

benim fikirlerime yaklaşık bir tablo, sadece İyi parti %5 veya 6 gibi görüyorum, onunda 3 puanı Chp den gelecek, bu insanlar eskisi gibi saf değil, herkes herşeyi gaörüyor biliyor

Misafir

%3 lük bir İYİ parti, 3ün 1'ini almayın sakın

mmt

CHP destekli bir İYİ parti. CHP ise HDP destekli, şimdi böyle bir tablo varken hangi MHP li gider oy verir. veren ise ben milliyetçiyim vatanseverim falan demesin yemezler, ancak kendi inanır.

mmt

İYİ PARTİ CHP destekli olacağından MHP den fazla oy alamayacaktır. esas ülkücüler CHP destekli bir partiye asla oy vermezler. Neden mi? 1- fikir uyuşmazlığı, 2- islam dini anlayışı 3- başarısızlık sonucunda MHP ye geri dönecek yüzleri olamayacağından dolayı MHP seçmeni ve ülkücüler asla partisini satmaz. satanda zaten Ülkücü değildir.

Misafir

aynen :) biz bahçeliyi bizi sattığı zaman gömdük zaten.

Misafir

ANKETTEKİ MAVİ BÖLGE UNUTMAYIN IYI PARTİ

Misafir

ANKETTEKİ MAVİ BÖLGE UNUTMAYIN IYI PARTİ

Misafir

chp sözcüsü sayın bilent tezcan ın dediği gibi:patron çıldırdı,kapatıyoruz.mhp kepenkleri kapadı.bahçeli,dükkanın anahtarını bugün saat 16.00 da erdoağn a teslim edecek.akp ve mhp can havliyle birbirlerine yamandı.satın alınmış anketlere kanacak safdirk kalmadı.2019 seçimlerinin, akp ve mhp için çöküş ve yok olma yılı olacağı belli oldu.

Misafir

namıkkemalin meşhur sözü: hayalle yaşayanın akılını öpiyim..!!

Misafir

bahceci, reisine sıfır oy götürerek büyük katkı sağlamış...!!!

Misafir

Bu Adil Gür Referandumda Eveti %62 olarak açıklayan adam değilmi, yakında Konsensuz ve ORC da aynı sonuçları açıklar, bir anket firması sürekli yanılıyorsa aslında buna yanılma değil kamuoyunu yanıltma çabası denir.Tabi yersen