BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Son seçim anketi MHP ve HDP'de olay yaratacak!

MAK Danışmanlık tarafından yapılan seçim anketi partileri harekete geçirecek. Ankete göre, 'yarın seçim olsa' sorusunda oy oranları AK Parti yüzde 55'leri görürken, MHP yüzde 10'la baraj sınırında, HDP ise yüzde 8'le baraj altında kaldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Misafir

MHP BARAJ ALTINDA KALIRSA TÜRKİYE RESMEN SİGORTASINI KAYBEDECEK VE FEDARASYONA DOĞRU YOL ALACAK

Misafir

GEL VAN DA YAŞA ÇAKAL TERÖRLE MÜCADELE BAŞLADIĞI GÜNDEN BERİ RAHATIZ BURADA SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERÜAT HEPİMİZ ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ SENİN GİBİ KAFİRLERE İHTİYATICIMIZ YOK !!!!

Misafir

açlıktan ölen kim, 3 milyon Suriyeliyi bile bağrımıza bastık lan

TÜRK MURAT

% 55 oy az çıkmış bence. Terörist cenazelerinden çıkmayan milletvekilleri genel başkan yardımcısı olan sözüm PKK PYD ye teröris diyemeyen bir genel başkanı ve milletvekilleri olan her fırsatta çıkan terör olayları karşısında devletini katil ilan etmeye çalışan sözüm ona Atatürkçü CHP gibi HDP uzantısı bir parti ve C.Başkanını diktatörlükle suçlayıp sırf muhalefet ediyor diye 16 il teşkilatı ve onlarca ilçe teşkilatını kapatan sözüm ona milliyetçi MHP bence terörist HDP gibi siyasetten silinmelidir. Yazık bu millete. Dünya üzerinde bizdeki kadar beceriksiz basiretsiz aşağılık ahlaksız karaktersiz bir muhalefet daha yoktur. Halen bu partilere oy verenler varsa sadece ya ERDOĞAN düşmanlığından ya Din düşmalığından yada vatan haini olduğundan veriyordur.

Misafir

Hani AKP iktidara tekrar gelirse kaos bitecekti.Terörde.AKP ye oy veren kardeşlerim Başkanlık seçiminde çok dikkatli olun.Yoksa Nasrettin Hoca gibi bindiğiniz dalı kesmeyelim.

sezer öcal

tamamdır MHP de hdp de Türkiyenin dışında kalmış projesiz mecliste olmaması gereken partilerdir. fakat akpnin ekonomi politikaları bombok gidiyor. çok kötüyüz. mısır çarşısına gelin görün. esnaf hareket edemiyor. acil ticareti düzeltecek hamleler lazım. çek kanunu değişenden beri kimse çekini ödemez oldu.

ali karaca

hayirdir baskanlik secimi icin yine akp nin oylari yükselmis öbürküler düsmüs algisimi olusturmaya calisiliyor, herzamanki gibi

Misafir

memnun memnun hatta ve hatta memleketin bölünmesine bile razı o nankörler

Misafir

Allah sızın bın kes belanızı versin her gün taza fidanları kaybediyoruz sız anket den bahsediyorsunuz.

canan

Gıda maddelerine gelen zamlar bu nasıl birşey petrol 30 dolar civarında hakeza doğalgazda o durumda ama bizde hala bunlara zam sağanağı devam ediyor

cihan

14.56 kuruşluk su kullanmışım fatura 34.59 krş olarak geldi ha keza elektirik dogalgaz petrolde öyle buna baglı olarak herşeye çok fazla zam geldi kendi şahsıma maasımın yarısı su elektirik dogalgaza gidiyor

sacide

Bu olay timurun filmlerine döndü ey hükümet bu zamlar az oldu artık insanların kalan neyi varsa lütfen el koyun yine kazanırsınız

GÜLCİHAN

BU ANKETİ YAPAN HER KİM İSE GALİBA CANI ÖYLE İSTİYOR ..HER GÜN AMA HER GÜN ŞEHİT HABERİ ALAN BU HALK -KALKIPTA AKP YE OY VERMEZ.. VERİR İSELER -- TÜM ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAR ..BU KADAR DA SAF OLMAYA GEREK YOK ..

Misafir

kimonlarmi dindar,,,,müslüman olamk dindar olmak anlaminda degilki,,,HIRSIZ ve iftiraci yalanci olmak akkoyunun dindar olmasimi...nekadar alkolip hirsiz varsa su an onlarda...

Misafir

Olur canım, veririz.

Misafir

şehitler o biçim zamlar o biçim fakirlik o biçim ama dindarlar verin oyları akpye

ASLICA

secim falan ortada yokken bu sirket ne icin ve kim icin bu anketi yapti bu hukumet hangi konuda basarili olmuski millet ona oy versin bu kadar tarafli gerceklikten uzak sadece insanlari kandirmaktan baskada bir sey degil

Abdülaziz

ŞEHİT SAYISI ARTTIKÇA AKP'NİN VE TAYYİP'İN DE OYU ARTTIĞINA GÖRE BU GENCECİK ASKERLERİMİZ VE POLİSLERİMİZ BOŞUNA ÖLDÜRÜLMÜYORLAR... ŞEHİTLERİMİZ, TERÖRÜ BİLİNÇLİ VE PLANLI BİR ŞEKİLDE HORTLATAN KATİLLERİN UMURUNDA BİLE DEĞİL... VARSADA BAŞKANLIK, YOKSADA BAŞKANLIK... Şehit cenazeleri boşuna gelmiyor, Hepsi KAÇAK SARAY PLANI ve 400 Milletvekili kazanmak AMAÇLI.! Şehit sayısı arttıkça Tayyip'in oyu artıyor. 7 Haziran'dan sonra yaklaşık Bin Şehite karşılık %49,5 oy alarak iktidara geldiler. Sırada BAŞKANLIK var. Şehit haberleri geldikçe Halkımız AKP'ye ve Tayyip'e daha fazla oy veriyor. Ölen öldüğüyle kalıyor, Asker, Polis, Sivil ölümleri AKP lilerin ve yandaşlarının umurlarında bile değil, Hatta oyumuz artıyor diye gizli gizli seviniyorlar, Yeterki Tayyip'in istediği olsun.

sezer öcal

MHP ve HDP nin barajı aşması artık mucizedir. Fakat MHP ve HDPnin oyları direkt olarak AKPye kaymayacaktır. Taban buna müsait değil.

urfalı

bu anketler diyarbakır mardinde cizrede de yağpıldımı yoksa sadece karadeniz ve egedemi yapıol yada ankaradamı yaoıldı doğuda oek durum öyke göstermiyor ama uyanık lar kimse yemez

MEHDİ

AKP %55 leri görüyorsa ülke yok olacak demektir. Ülkeyi teröre boğdular. Ülkenin herşeyini kaybettiler. Millet açlıktan ölüyor. Hala AKEPE diyorlarsa ilahi takdir çok gecikmez. Ebu Cehil'in inadı gibi inadın cezası ağırdır.

Saki Kaderli

Muhalefetten memnun olmayan vatandaş, hergün ölümlerin olduğu ve bunun tek sebebinin aKp olduğu bir dönemde aKp den memnun olacak öyle mi? Hem de %52 oy verecek !!!!! Hadi oradan, hadi oradan sizde yalancılar, sahtekarlar.

misafir

yine AK sarayın baçesinde anketmi yapıldı.

refik

AKP'yi ne yerin dibine sokan ne de ucuran anketlere inanirim. 40-49 arasi disinda olmamis bir parti. HDP'yi hala 8 gormek tam bir aptallik. Nasil AKP 40'in altinda demek aptalliksa.. MHP nin su anda dusuk olmasi normal cunku hayal kirikligi var ve parti yeni bir yonetimle buyuk bir heyecan yaratacaktir. aksi de olsa secim zamani Turk halki MHP'yi HDP karsisinda sandiga gommez.

Misafir

Yalanınızı seveyim. Kç para aldınız akp'den