BIST 10.324
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,80

Selahattin Demirtaş'tan olay AK Parti yorumu!

Reuters'ın sorularını el yazısıyla yanıtlayan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "AK Parti hükümeti desteğini hızla kaybediyor. Türkiye’deki insanlar AK Parti’den bıktı ve onlardan kurtulmak istiyor ve AK Parti de bunu biliyor" yorumunu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Misafir

derdlere devadur şifadır # DEVAM ☺😊☺😊☺😊☺😊😄😃😄😃😄😃😃😃😃😇😇

Misafir

# DEVAM _______________________________

xxxxx

Adamın suçu varsa neden cumhurbaşkanı adayı yapıyorsunuz yoksa bırakın yarışsın bu korku nereye kadar gidecek

Misafir

daha komik birseyler olamaz du

Misafir

HİÇ KİMSEYE HİÇ SÖZÜM YOK SANA YOK BANA YOK HİÇ KİMSEYE YOK

Misafir

Aşkener kere âşkeber eder Akşeker efedersiniz Akşener ,

Misafir

niye yayinlamiyorsunuz yorumlarımı söyler misiniz

serkan

Allah seni bildiği gibi yapsın terörist oğlan sülo ,,adam gibi siyasetmi yaptın yoksa terörist gibi milletin kanını akıttın ne çabuk unutuldu senin vatanı bölme söylemlerin pyd yaslandığınız pkkya dayandıgınız nasıl kafa yapısı kürtlere sahip çıktık demek türkler ırkçı demek sizde ,,kürtler için ne yaptın bir tanesi söyle birtane türkiye olmassa sizde olmassınız bunu böyle bilin ne o batı nede o tasmanızın sahibi amerika israil sahip çıkmaz ...

Sade Vatandaş

Allahına kurban Selocan. Şu Türkiyede adam gibi bir sen siyaset yaptın. Seni de çekemedikleri için başını yaktılar. İnşallah 24 haziranda oradan kurtulup milletin başına geleceksin.

KEREMM

YASİN BÖRÜ YE SORDUNUZ MU,ALLAH SİZİ KAHRETSİN

cnr

Nerden biliyorsun acaba çok merak ediyorum 80 milyon insanla yüz yüzemi görüştün yoksa allahın izniyle inş siz teröristlerden kurtulacağız bu seçimde

Misafir

HAPİSTEKİ TERÖRİSTLERLE NEZAMANDAN BERİDİR MÜLAKATLAR YAPILIYOR BU TERÖRİZME APAÇIK DESTEKTİR

azerioğlu

tabi tabi.ya ben anlamıyorum chp 16 yıldır bitti diyordu ama hala chp yi 2 ye katlıyor.şimdi meralde bittiniz diyor saadette şimdi selo da.ya madem bittiler neden dün abidik gubidik dediğiniz ittifakı kuruyorsunuz.senin eline kan bulaştı.sen tasması pkk da pyda de olan birisin.sen kendin gibi düşünmeyen kürtlerin katilisin.senin eline yasin börünün kanı bulaştı.bu dünyada bazı kesim ler chp ve hdp cilalıya bilir ama 50 kişinin katili ve kanı senin elinde.şimdi yine tv lerde cilalama başladı.ya gülelimmi kızalımmı bilmiyorum bazıları diyorki Türkiyeyi kucaklayacak tek lider diyorlar utanmadan.

akdenizli

Ey Demirtaş sen önce bu vatana yaptığın hainliğin hesabını vereceksin. Baktın ki senin ağa babaların olan PKK, PYD, YPG yerle yeksan oluyor, kendince mesaj vermeye çalışıyorsun. Artık doğudaki seçmen senin ne kadar hain ve kürt düşmanı olduğunu çok iyi biliyor..

Burdayiz.

Bu aralar sizinkiler hep toprak altını boyluyor, halka baskılarınız bitiyor, asıl siz düşünün yok olup gideceksiniz.

Misafir

Yapılmamaktadır diyor hele hele... Oy verenin elinemi vuruyoruz höyt diye.. şaşırdınız ne yapacağınızı artık hea..

Misafir

Kesinlikle, HDP is Banned. Temsil etmiyor artık bitti.

Misafir

İşte halk bunlara bir daha güvenmiyor ki pkk ile kankisler hiç düşünmeden birde yazmış çizmiş senin ne işin var orda hiç düşündünmü ?

Misafir

Kardeş baksana röportaj verdiğine yazdıklarından belli zaten piyoncuk olduğu.

Misafir

tutuştular işte ne yaparsın...

Misafir

oda kim tanımıyorum ben öyle birini cezasını çeksin.

Misafir

Güldürme beni ne yaparsanız yapın hepsi boş. kaçınılmaz sona ramak kaldı.

Misafir

Selooo söyle bakalım sen niye oradasın bunun cevabını verin bakalım öncelikle kimse kimseyi oraya suçsuz yere koymaz. ha suçum yok diyorsan Türkiyenin hepsi orada olmalıydı acaba sen niye oradasın ?

ali

bir kürt düşmanı ırkçı partisiyle ittifak yapıldığı için kuruluşundan beri her zaman oy verdiğimiz bu hükümete ailede bulunan 7 oyumuzu artık asla vermeyecez.

akp li

Türkiye’deki insanlar AK Parti’den bıktı ve onlardan kurtulmak istiyor.demirtaş ilk defa bozuk saat gibi doğruyu söylemiş.