BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Şamil Tayyar'dan AK Parti'deki fire için çılgın iddia!

Yüce Divan oylamasında AK Parti'nin 38 fire verdiğini kaydeden Tayyar "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 237 Adet Yorum
ali

işte size örnek bir DEMOKRAT...

sessizyolcu

işte demokrasi budur

sami

niye hirsiza hirsiz dedikleri ve kefil olmadiklari icin mi

sadık

Vatan millet din iman teferruat, asıl önemli olan küresel nizam entegre olmaktır

keskin

daha beter olsun hırsızlar.

anadolu

her nedense senin r.t.erdoğan sevdalısı biri olduğuna inanmıyorum.kurban ol sen benim cumhurbaşkanıma.

orijinal hamsi

Hamsi sen olayi çözmüş sun toplumun inananların zayif noktasini yakalamissin,dindar görün hadisle ,ayetle süsle millet ne yazarsan inanir.Nesin sen hadis profesörü, tesfir uzmani falanmisin,oturmuş klavyenin basinda yalan yanlis bilgilerle birilerini uyutmaya calisiyorsun.

38 kripto chpli

o 38 haşhaşi tesbit edilip şutlanacaklar emin olun

göç zamanı

başta sen şamil , yakın çevrene bu siyasi hareketin sonu kötü bir şekilde bunlardan ayrılmam gerek demedin mi.

makkı

ak partideki hainler mutlaka temizlenecekler

antisef

fire fire

tokmak

Her seçim öncesinde aynı şeyi söylip de seçimden sonra milletten tokadı yiyip oturuyosunuz ama hala aynı hataya da devam ediyorsunuz, pes doğrusu...

METİNER

KESIN SENSİN BU KADAR BAĞIRDIGINA GÖRE

kendine gel Tayyar

Erdogan'a opersasyonla ne ilgisi var bunun. İçinizde vicdanlı insanlar da varmış. Parti içinde yapılacak ilk temizlikte sizi temizleyeceklerini umuyorum. Bu kadar vermenize gerek yok.

sef

ne firesi.vicdan vicdan

Hakkı

Kimi "FİRE" diyor. Kimi de "VİCDAN" diyor. Herkes durduğu yerden bakıyor.

çok ayıp

ne demek ya ,herkes iradesinde hürdür

İnanamıyorum ya.

Yahu ben AKPnin durumunun bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum.

turgut aydın

3 mart tezkeresinde kabul yönünde oy vermeyen milletvekilleri oldu ve o günden bugüne 12 yıl geçti...

sami

bu ülkede hala senin gibi insanlarin oldugunu bilmek hem gurur hem umut veriyor sagol iki kelamin yetiyor bazen

erolk

Bu ülkede rejim tehlikede söylemi kullanılır, Atatürk kullanılır, din kullanılır, şimdi R.T.Erdoğan ismi kullanılıyor. "O'na darbe yapılmak isteniyor, yedirmeyizzz" diyen makamını güçlendirdiğini anladı ve bu taktiği çok kullanmaya başladı. Yakında meclis diyelim ki 500 m.vekili C.Başkanının hoşuna gitmeyen bir karar oyladı, hepsi hain, darbeci mi olacak?. Arkadaş olay milletin üstünlüğünden, meclisin üstünlüğüne geldi bari meclisteki kararları, darbe-hainlik vs. diye yaftalamayın. O m.vekili otomatik noterlik görevi için mi o makamda?.

Ayşin

AKP=Tehdit_Cumhuriyeti... Herkesi korkuyla, gizli çekim kayıtlarıyla, menfaatle sindirmeye çalışıyor, sindiremediğini paralel ilan ediyor.

entelektüel hamsi

«Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki, idaresi ve yönetimi O'nun elinde olmasın. Benim Rabbim, hiç şüphe yok ki, doğru yoldadır.»Hud-56.görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.iyinin de kötünün de idaresi O'nun elinde,sorun yok.yav Sami bazı şeyler böyle kısa muhabbetlerde anlatılamıyor,maksat hasıl olmuyor.yine hadistir nasılsak öyle yönetiliyoruz,süt ne ise kaymağı da o.Allah cc.zulmetmez,daha iyisine layık olsak daha iyisini verirdi.zannetme ki kötü istediği zaman,istediğine kötülük yapabilir.başına bir kötülük geldiği zaman bil ki o kötüyü ve kötülüğü çeken bir şey yaptın.insanlar zulmetse dahi kader adalet ediyor.

38 NAMUSLU İNSAN

38 NAMUSLU İNSAN SİZİ TEBRİK EDİYORUM. GEÇ BUNLARI TAYYAR SEN HIRSIZLIĞI AÇIKLA. MİLLETİN VİCDANINDA MAHKUM OLDUNUZ. OYUNUZ %30-35 ARASINA DÜŞMÜŞ DURUMDA.

Adsız

bunları operasyon korkusu sarmış akılları fikirleri operasyonlarda kendi adamlarına bile bu gözle bakıyorlar....Yakında kafayı yer bunlar.