BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Saadet Partisi'nden olay yaratacak 'Gusül abdesti' açıklaması...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, üniversiteli gençlerin yüzde 60’ının cünup gezdiğini ileri sürdü ve bunun sorumlusu olarak AK Parti'yi işaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
sebra

her fırsatta akp ye olan desteğini açıklıyorsun şimdide cünüplükle ilgigli konuşuorsunuz.....siz ve akp milletin bacak arasıyla ne kadar ilgilisiniz, milletin ırzına namusuna göz dikmeyi bir bırakın bakalım.....

misafir

ak parti milli ruhumuzu yok etdi her seyi cıkar icin yolsuzlukicin yaparlar

yalan

tek tek baslarin tutmus cok iyi biliyor isimlerinde versede yikansalar

sedat er

nerden biliyormus cenabet olduklarini ? kilotlarinimi koklamis ?

GAZİ

DOĞRUYA DOĞRU ARKADAŞ...İLAVETEN EĞİTİM VE ÖĞRETMENLİK DE BİTİRİLMİŞTİR..

asrı saadet

Keske tek sorunumuz bu olsa idi dünya ve orta dogu kaynarken sorumluluk sahibi siyasetcının yapacagı acıklamalar böyle olmamalı ,yorumlarda tabı, proaktif politikalar üretmez isek ilerde abdest alacak su da bulamayacagız ona göre herkez aklını basına alsın cambazla kaybedecek zamanımız yok?

ADİL MHPLİ

R.T.E NA ŞARTLI DESTEKMİŞ...12 YILDA MİLLİ AHLAK ÇÖKMÜŞTÜR.12 YILDA CİNAYETLER ARTMIŞTIR.12 YILDA UYUŞTURUCU ARTMIŞ.12 YILDA İÇKİ FABRİKALARI ARTMIŞ.12 YILDA KUMAR ARTMIŞ,ŞANS OYUNLARI ÇOĞALMIŞTIR.BUNLARIN SORUMLUSU AKPDİR.

Dost acı söyler

Ah gençlik ah. Parklardan geçerken görüyoruz. Geçen gün üç ayrı köşede dar pantolon üzerinde şal, makyaj ve bacak bacak üzerine atmış kızlarımızın yanında birer genç erkek. Gülüşen bakılşan gençler. Dersleri konuşacakken kız erkek arkadaş muhabbeti yapan hem de bunu otobüste yapan gençler. Sosyal medyada müstehcen konuların yazıldığı sayfalara olan rağbet,... Haklı... Maalesef ki haklı..Allah hallerimizi düzeltmemizi sağlasın. Bunda tabi ki bizi yönetenlerin de katkısı olacak. Boşuna o koltukta oturmuyorlar. Bu konuda hizmet edenlere engel bari olmasalar.

Rasim

Din sadece şekilde kaldı. Özde kalmadı.. Bugün İmam Hatip liselerinde dahi uyuşturucu kullanım oranının çok yüksek olduğu -bizzat öğrenciler- söyleniyor.. Allah sonumuzu hayırlı eylesin

saki

belki daha fazladır bu cünup olayı nesil daha da bozuluyor her köşede bonzai bagımlısı var ya

ademoğlu

000hhhaaa!!! nerde destek verdiniz CHP ile birleştiniz. Desteğiniz ne ki yüzde 0,7 gençler cünüpse senin gibi ineklerden kaynaklanıyor. müslüman geçinip insanlara hakaret ediyorsunuz. Var mı islamda hakaret ve hor görme. Adamsanız siz sahip çıkın

mutlu

içinizden biri bizleri yönetiyor. yani siz değerli saadetlilerden kopan bir parça bu günki yöneticiler. yani kısaca parça aslının aynıdır. ne dediğinin farkında değilsin zavallı yada sus payı bir şeyler bekliyorsun. her iki haldede zavallısın..

DERMAN

Bunlar gerçekten çok ölçüsüz ifadeler.Saadet partisi yöneticisi acaba kendisini mi tarif etmiş.Yazıklar olsun.Rahmetli Erbakan hocanın kemiklerini sızlatıyor bu sorumsuzlar.

mala vurmak

söyleyin o zaman saadetlilerde vermesin bize canim.veriyorlar bize,ala vuruncada sikayet ediyorlar

REMO

AFERİN SİZDE ABDESTSİZ NAMAZ KILARDINIZ ...........

solmaz alapan

Hırsızlık ve yolsuzluklar artık yadırganmıyor memlekette balık baştan kokmuş.

necati dogru

katılyorum ve oranı yuksek bence din eğitimi yerlerde diyanet zulme susuyor EMİR HEP BUYUK YERDEN HERKESE KORKU SALMIŞ VE BU DEJAVUYU YILLARCA BU YAŞLI DUNYA GORDU DEVAM ETMESİ AŞIKAR..

turabs

Ercan bey sen de inandığına göre ya taraflardan biri itiraf etmiştir ya da orda peşkircilik yapıyorsun.

nurcan

saadet milletimi gözetliyor?simdi sizde kasetlerimizde vardir.benim manita ne yalan diyim sizin genclikten.ama kiz bi afet,nurcanimmm

BirBilenAdam

Bu bilgi nasıl öğrenilir? Ya delikanlı anlatmıştır ki ayıpsa bunu yapmayacaktır. Ya olaya müdahil olan anlatmıştır, acaba Saadetli kızlar mı anlattı? Yoksa sayın başkan orda peşkircilik mi yapıyordu da olayın iç yüzünü biliyor. Ben işin aslını merak ettim. Nedir acaba?

ercan

Görmez ne demişti: maneviyat hırsızları bunlar. muhatabı AKPymiş meğer. yeni nesli mahvettiler.

kenan

Ben almanyada yasiyorum eger bu zatın dedigi dogru olsaydi burdaki milli gorusculerin kendileri guya 5vakit namaz abdest ama coluk coucklarinin almandan farki yok once kendi ehlinize bakin kim cünüp kim burda diskolardan cikmiyor

can

Hırsızlık ve yolsuzluğun muteber olduğu ve devleti yönettiği memlekette,gençlerin cenabet gezmesi de normal değilmidir?

Semra

Hadi canim sizde,siyasetcimisiniz yoksa falci mi.Ayip diye birsey var.

AH ERBAKAN HOCAM

BU PARTİ DAHA VAR MI YAHU, SON DARBEYİ NUMAN İNDİRDİ KAÇTI.. ŞİMDİ MÜZEYE KALDIRILACAKMIŞ..