BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Raporlu hastalar için Sağlık Bakanı'ndan flaş açıklama

Hasta eşi için ilaç yazdırmaya çalışırken doktorla tartışan, polislerin ters kelepçe ve biber gazlı müdahalesi sonrası vefat eden 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın ölümü sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, raporlu hastalar için düzenleme yapılacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Sistemin yanlışlarını ondan bundan çıkaran toplum, daha kime, neye tepki vereceğini bilmeyen insanlar yorum yapmış. Herkes vatandaş da sağlıkçılar köle sanki; Utanmasalar yemesin, içmesin, sıçmsına kadar götürüyor olayı. Dışardan ithal edin bence de doktor da baytar gb davransın size, apendisit olduğunuzda karnıyarığa dönün inşallah. İnsan nasıl yaşarsa öyle ölürmüş hayatı boyunca herkesle kavga eden huysuz adam badem gözlü olmuş...

Misafir

Bu ay Antalya SSK da icac yazdırmak için gittik.dr kitap okuyor içeride hasta yok saat gelmeden almıyor. Muayene olunan yerde sıra yok Dr saltanatını kaldırmak gerek devletten maaş alıyor çalışmıyor özele gittiniz koşuyor. Bence Dr ithal edelim . Dış için gidiyor 2022 ye sıra veriyor eğer yoksa Dr bölüm açın illa birinin tanıdığı bir parti başkanının mi araması gerekiyor umarım düzenleme olacak Dr doyursunlar paraya da vatandaş rahat etsin

Dr. REWA

değerli arkadaşlarım hastayı görmeden ilaç yazmak suçtur mevcut sistemde.. Raporlu olsun olmasın..

Me

Insanlar öldükten Sonra nedense yasalar çıkartıliyor butoktorun vicdanırahatmı acaba soruyorum Size

Ihsan

Elinde sağlık kurulu raporu olan ve kullandığı ilaç için rapor verilen tüm hastalara yakınları veya kendisine bakmakla mükellef olan kişiler aracılığı ile ilaçlar yazılmalı veya direk eczaneden alinabilmelidir..

Bu doktor dönmesin

Birilerinin canı yandıktan sonra yapılan düzenleme, Raporlu ilaç kullanıyor benim eşim bu rapor doktorun pc ekranındada eczanenenin ekranında görünüyor, ayrıca daha evvel yazılan tüm ilaçlarda sistemde doktor tarafından görülebiliyor. Bu dedemiz için beyaz kod veren doktor mesleğe alınmamalıdır.

turan

hastanelerdeki bürokrasi insanı çıldırtıyor.sakın fetö bürokrasisi olmasın.olabilir..

  • 1