BIST 10.166
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.405,18

Putin itiraf etti! Türkiye sayesinde terör yok edildi

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesinin gerçekleştiği Çin'de verilen basın toplantısında konuşan Putin, "Suriye'de terörle mücadele ciddi sonuçlar elde edildi. Rusya, Suriye hükümeti, İran, Türkiye ve Kazakistan'ın da aralarında bulunduğu partnerlerimiz sayesinde ülkedeki terör faaliyetleri önemli oranda yok edildi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Sedat

Sade Türkiyenin hakim olduğu yerlerde asaiş, hukuk ve alış veriş var. Diğer yerlerde ya Esedin Faşizim rejimi yada ölüm hakim

Çeçenistan

Putin terörist deyince Çeçenistan'da ki cecen mücahitleri kast ediyor.

www

vay secim zamanı dedi degilmi :P

.,.,

sende pohpohla türkiyede seçim var moskof

Misafir

Yandaşlıkta çığır açmak üzeresin internethaber az kaldı

Yine Mi Reis

Reis kapıları da aç artık, yeter bu kadar insana ev sahipliği yaptığımız yeter. Suriye ABD çıkarları uğruna boşaltıldı. Milyonlarca mesleksiz cahil cühela ülkemizde. Esad bunlara hiç bakmamış, Suriyenin kuzeyinde çoğalmışlar, namluyu gösterdi hepsini ülkemize sürdü. Bir elli yıl sonra yine aynısını yapacak, insanlar o bölgede çoğalacak tekrar bir cingar çıkaracaklar, hadi Türkiyeye, REİS Allah aşkın aç kapıları. Bu kadar insana ENSARLIK yapılmaz, 50 milyar dolara yakın masraf yaptık, AB vermeyeceği vize ile bizi tehdit ediyor. Geri Kabülü Bize imzalattılar, sözlerinde durup vize serbestisini vermediler. Yine mi Reis.

yasin kara

Esadı kurtardık, müslüman kardeşleri bastırdık, Türkiyeninde yardımıyla demek istiyo.

Misafir

Putin bile Reis in değerini anladı da bizdeki çapulcular halen hainliklerinde ısrar ediyorlar.

  • 1