BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Plajda etraflarını bir anda polisler sardı!

Zonguldak'ta plajda içki içen iki doktora polis baskın düzenledi. Etraflarını bir anda polisler saran doktorlar neye uğradıklarını şaşırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

pilajın kendinde alkol satılıp tesis içinde içirilirken kabahatler kanunu nasıl oluyor da işlemiyor,sırf işletmeden satın alınmadı diye ticari kaygıyla kanunun nasıl evrildiğini görüyoruz,belediye başkanı dahil tüm personeli denize kafalarını sokmaya davet ediyorum.çıkarmak kendilerine kendilerine kalsın.belliki güneş çarpması yaşıyorlar...

hicri bozdag

Polisin insanlarin ozel ine mudahale etmeye hic hakki yok

hicri bozdag

Polisin gorevi halki korumak ama bunlarin gorevi halka siddet yapmak halk dusmani polisler

hicri bozdag

Polislere bak ben mafyayim istedigim gibi davranirim diyor yok oyle yagma sikiysa bana mudahale et

hicri bozdag

Polisten korkmuyorum hem siz kim oluyorsunuzda insanlarin bira icmesine karisiyorsunuz

hicri bozdag

Polis kim oluyor insanlarin deniz kenarinda eglenmesine karisiyor

hicri bozdag

Polisin icki icen insanlara saldirmaya hakki yok

Misafir

içki içilmeyen plaj mı var. herkese ceza yazmanız lazım. saçma olmuş. karasuya gidin.

Kaan

İçemezler kardeşim kural kuraldır Kurallara uymamanın cezası herkese kesilmeli

nerden baksan tutarsızlık

restoranda içki içilmediler ,5-10 tl lik biraya 20-30 tl bayılmadıkları için çakalların zoruna gitmiş belli ! restoranda çek kafayı şarhoş ol , denize gir, kumlara uzan kabahat değil , kumsala uzan aç çek birayı çek kafayı sarhoş ol kabahat! mahkemeye verseler paranın yüz katını tazminat diye geri alırlar. hakim olsam , belediyeyi mahkum ederdim Allah ıma dinime.

Misafir

sahilde kendi çapında bira içmenin kime ne zararı varki ben alkol nadiren kullanırım ama sahilde birisi içiyosa sakince kimseyede zararı yoksa başlarım kanununa resturanda içilcek sahilde içilmicek bizim ülkedede kanun keyfe göre işleniyor...adam ülkeyi dolandırır paşa olur vatandaş vatandaş haftada 60saat çalısır 1gun izni vardır bi keyif yapayım der gursagında bırakırsınız...

Misafir

TÜRKİYE GERİ ORTADOĞU ARAP ÜLKESİ OLMUŞ RESMEN.

Misafir

ÜLKEYE BAK NE HALE GETİRDİLER...ARABİSTAN OLDUK MAŞALLAH

urankay

yarı çıplak vaziyette onun bunun adamından kadınından rahatsız olmazmışlarda içki içen iki kadın erkek olsalar neyse ne, ondanmı rahatsız olmuşlar ya de gidin işinize.

nuri

plajlar kamu malı demiş ve yasak olamazmış çok bilmişler peki hastanelerde kamu malı yarin ilk işim taksim ilk yardımda çilingir sorfrasını kurayım ve gelenlerede bura kamu malı yasak olmaz diyeyim oldumu şimdi.ne yani doktor diye töleremi edilecekti tebrik ederim görevlileri..

Mehmet

Uygulama doğru. Polisler plaj magandalarına da el atsa çok güzel olur

Misafir

Ne varki bunda tipik tc polisi genc bunlar atesli somdi hepsi

Misafir

Ülkenin 4 bir yani uyuştucu kacakcisi torbacı dolmuş bunların uğraştıkları şeye bak

Necati

Doktor bu ne? 0.50 promille olay çıkarmışlar. Kapıyı tıklamadın diye lak lak eden doktor tipler de gördük, plajda alkol yasak olmasına rağmen "muhalefet" edeyim diye içeni de. Tamam de iç iki dakika sonra ille de iceceksen, sana ne yasadan sana ne hukuksuzluktan. Yasak demiş işte, net! Bir anlatı var ya hani: ".... Sonra babası doktor kızına: ben sana diploma alamazsın demedim, hanimefendi olamazsın dedim...."

N.Açıkgöz

Hastane de kamuya açık bir yer, yasak olduğu söylenen ancak halkın kabul görmediği bir çok uygulama sonrası çıkan tartışmada sağlık personelinin de haklılığı tartışılabilir

  • 1