BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

PKK Amerika'da terör örgütü listesinde mi?

Bugün Türkiye'yi yorumlarken, nereden nereye geldiğini iyi analiz edemeyenler, bu noktadan sonra nereye gideceğini de göremezler.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Darbede insanlar kursunlarin altinda kaldi buna kizmak gerekir bu dogruydu denmez. Cünkü insan bunlar ölenlerede kimse aldirmiyor. Dogru degil bunlar.

Misafir

Amerika fetöye taktirip PKK ya ortam hazirliyordur milleti iceri attirarak kimbilir.

Misafir

buna evet diyenin aklinda süpe duyarim sag koludur Hemde

tc

PKK'nın Amerika'da polisin listesinde adi suç kapsamında; uyuşturucu madde satıcılığı, kadın ticareti, hırsızlık gibi adi suçlar çerçevesinde takibat altında olduğunu buna karşın FBİ'ın terör ve anti terör bölümünün suç listesinde olmadığını" vurguladıPKK'nın Amerika'da ki mal varlıklarının 500 milyon dolar civarında olduğu bu iş hükümetin işi

yıldırım

abd neden terör örgütünü görmüyor yada yatkililer neden abdye terör örgütü olduğunu kabul ettiremiyor?pkknın aslının uyuşturucu terörle bombayla silahla halkı yıldırmak korkutmak ? hepsinden önemlisi kürt halkı için savaştığını söylüyen bu terör örgütünü kürtlerden olmuyanın ne kadar savunacağını türkiyedeki kürtler eminim bilmiyordur pkk terör örgütünün en büyük düşmanı kürt halkı ?

Misafir

tesbitler çok doğru.büyüyen bir türkiye güçlü bir türkiye var

  • 1