BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60

Peşmergesi kaçan Barzani ilk kez konuştu! Hezimetin sebebi...

IRAK Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Kerkük'te yaşanan son gelişmelerin ardından beklenen açıklamayı yaptı. Peşmergesi kaçan Mesud Barzani suçu Talabani'ye attı ve ihanet iması yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

BABA DOSTU DENEN ŞAHIS BENDEN SANA TAVSİYE ALIŞ ÇÜNKİ KÜRDİSTANA ALIŞACAKSIN BAŞKA YOLUN YOK

Misafir

GELECEĞİ ÖNGÖREMEYEN LİDER PÖRTFÖYÜ.. İŞTE BARZANİ.. MERAK EDENLER İYİ BAKSIN.. SEN YAHUDİ KIRMASI ABD İLE ALMANYANIN AKLINA UYAR VE NEDE OLSA DESTEKLERLER MANTIĞI İLE HAREKET EDEREK REFERANDUM YAPAR VE HOROZLANIRSAN İŞTE BÖYLE BİR TARAFININ ÜZERİNE OTURTURLAR SENİ..

Misafir

Abede uşağı Yalama lar hainler.

ihsan

kriz baştada Talabani sana referandum yapma dediya niye suç atıyorsun

Misafir

Çizme Yalayıcı ABD'nin kucağına oturunca kendini Aslan sandı. Hani Herşeye hazırdın.

MİSAFİR

BARZANİ SENİ VE DİĞER BATI EMPERYALİST UŞAKLARINI GÖRÜNCE GÜLMAĞIM GELİİİY

MİSAFİR

AMERİKANIN KUÇOLARI HİÇ BİR ZAMAN REZİL OLMAKTAN KURTULAMAZLAR YAŞADIKLARI EKMEĞİNİ YEDİKLERİ ÜLKELERE İHANET EDENLER İKİ CİHANDADA GÜLMEZLER .ÇÜNKÜ ALLAH HİÇ BİR HAİNİ SEVMEZ

beyler beyi

siz kim devlet kurma kim it sürüleri.

ÇAĞATAY TÜZKEN

Barzani hem kendisine hemde Kürt halkı nı perişan etti. Bundan sonra özerk bölge olmayacak. Her yerde Merkezi Irak hükümeti egemen olacak. Irak Bayrağı dalgalanacak.

Misafir

Barzani hem kendisine hemde Kürt halkını perişan etti. Her yerde Merkezi Irak hükümeti egemen olacak. Irak Bayrağı olacak.

Bozkurt

Referandum yapma dediler dinlemedin, ambargo koyarız dediler aldırış etmedim, referandumu iptal et dediler umursamadan, ne oldu şimdi?

Dokuz köyden kovulan

Ne oldu niye kıvırdın aşiretci başı ? Hani şöyle yapardınız böyle yapardınız hadi bakalım elmi yaman beymi yaman görelim... Sizlerin genlerinde nankörlök ve ihanet vardır ve anca kalleşce pusu kurup insanı sırtından vurmayı veya amerikan uçaklarının bombalamasıyla ölenlerin cesetlerine kurşun sıkmayı bilirsiniz. Bak barzani İ.'i akıllı ol ve haddini bil, yoksa bir Türk çavuşu gelir karşına dikilir ve sen yine postal yalamaya başlarsın ve sizler alışkınsınızdır onun bunun postalını ve daha nerelerini yalamaya. Denmedi deme sonra.

davutoğlu

"megri megri"...Yaşasın barış.Savaşa hayır.

tekin

eee? hadi iraki israile sikayet et.ne bekliyorsun?senin bulguristanini durup bir yerine sokusturmuslar da cok iyi oldu.

Misafir

Adam hala ham hayal peşinde.

Misafir

Tekvir 29:Alemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. Ali İmran 18: Onlar(yahudiler) bir palan yapar Allah'da bir plan yapar Allah plan yapanların en hayırlısıdır. Hz.Musa'nın Rabbimize Firavun ve avanesi için nidası; Rabbim onların mallarını yok et kalplerini skıntı ver.

hehe

yusuk çekmeye başladı pirince giderken evdeki bulgurdan olacaz diye.yakında etek giyer

Misafir

Ne barisindan bahsediyorsun inatlastin referandum Kurdistan bagimsizlik dedin vede onu bunu suclama ABD ve Avrupa ya guvendin ne oldu sirtini onlara dayadin Komsularinla iyi gecinmek yerine Kurt halkini atese attin savasi sectin Sen neye dayanarak Avrupa ve dunyanin obur ucundaki ABD ye guvendin Inşallah Korfez ulkeleri bu hataya dusmezler Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

yemedi ellam. ırak ırak gibi ve Suriye de Suriye gibi davransa terör diye birşey kalmaz herkes topraklarındaki terör örgütlerini temizlese bunların hiçbiri olmaz.

Baba dostu

Kurdistan diyenin basini govdesinden ayirican

Misafir

ne yapacaksın ırakı israilemi şikayet edeceksin barzo efendi

  • 1