BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.411,32

Perinçek'ten 24 Haziran için bomba FETÖ iddiası

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek, FOX TV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Perinçek burada flaş bir iddiada bulunarak FETÖ lideri Gülen'in örgüt mensuplarına yaptığı çağrıyı açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

cok yalanci bir adam.tarihi boyunca dansözlük yapmis,onu bunu ihbar etmis.70'li yillarin sonunda bunun gastesi yüzlerce insani ihbar etmistir.

ertem

50 tane şey söyledi sadece bunu mu yazdınız?Erdoğan da İnce de Atlantikçidir dedi mesela.NATO ABD dir dedi.Burnumuzun dibinde yapılan ama hükümetin umursamadığı tatbikattan ve Çiprasın,ABD nin,İsrailin ve Güney Kıbrısın Akdeniz Petrolü için yaptığı toplantılardan bahsetti.Sevmesem de bazen nokta atışları yapıyor.Habere gelince Ceza evleri Allaha emante demekki.Taaa pensilvanyadan talimat geliyorsa!!!

Misafir

Kim takar bunu be hangi asker ciddiye alır Perinçek'i.Konuşurken duymuş muş.Hadi ordan.

Misafir

misafir 08 40__HDP terörist patrisiyse neden kapatılmıyor ya da demirtaş neden seçime katılıyor.YSK neden buna izin veriyor.Erdoğan Bir KHK ile kanunu değiştire bilir neden değiştirmiyor?Neden sorunu kökünden halletmiyor da goy goy yapıyor?

dalyan

Daha önce ki seçimde de mi fetö talimat vermişti? o zamanda %12 oy aldılar. Bence siz ne yapın biliyor musunuz sayın perinçek? arkanıza bile bakmadan sonu olmayan yolda yürümeye devam et.

Misafir

BU ADAM ULUSALCI DEĞİLMİ APO İLE BOY BOY FOTOLARI YOKMUYDU ŞİMDİLERDE VATANSEVER OLMUŞ YA GİT İŞİNE KAFA YAPMA BİZLE

Misafir

SEN BİR KERE KENDİNE BAK UNUTMADIK PKK İLE BERABER OLDUĞUN GÜNLERİ ABDULLAH ÖCALAN'IN YANINDAN HİÇ AYRILMIYORDUN. BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMA NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ..

Ülkucu Reis

Emekli olur olmaz Genel kurmay istihbarat başkanı ve Deniz Kuvvetleri istihbarat başkanı, Hava Kuvvetlerinde Tumgeneraller soluğu Apo'ya çiçek veren Perinçek'in yanında alıyorsa ülke oturup iyice düşünmeli!!! Bu ülkede terör neden bitmiyor, kimin eli kimin cebinde!!

yalan dünyaya gel

düne kadar yıllarca akp ye oy verin diye bi tarafını yırtıyordu fetö, sonra da perinçek sen çıkıp bir tane bile siyasinin etkilenmediği akp nin fetö ile mücadelesini övdün

ÇOK AYIP ÇOK!...

PERİNÇEK EFENDİ;BU TÜR İDDİALAR BELGELERİ İLE AÇIKLANIR,DUYUMLARIMA GÖRE,İSTİHBARATIMA GÖRE DENMEZ SEN BİR DE HUKUKÇUSUN ÇOK AYIP ETTİN.TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEĞİZ FALAN SÖYLE AMA BU TÜR KONULARDA ATMASYON OLMAZ.BİRİ DE VATAN PARTİSİ İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLESE..

keremm

sizin gibi vatan hainlerini rahatsız etmeyebilir ama çocuk ve asker katili terorist pkk nın partisinin barajı aşması beni rahatsız ediyor.

Misafir

sizin gibi vatan hainlerini rahatsız etmeyebilir ama çocuk ve asker katili terorist pkk nın partisinin barajı aşması beni rahatsız ediyor.

Misafir

bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye

Misafir

Versin bu KİMİ NİYE RAHATSIZ EDİYOR. GÖZÜNÜ HDP BARAJALTI KALSADA OYLARI BİZE KAYSA DİYE HESAP YAPAN İKTİDAR MI RAHATSIZ OLUYOR HDP YE DESTEKTEN. HDP YA SEÇİME GİRMESİN YA DA BARAJI GEÇSİN YA DA BARAJI KASTEN KALDIRMAYAN AKP KUDURDUKÇA KUDURSUN

Misafir

EĞER DOYRUYSA SEN NERDEN BİLİYORSUN PERİNÇİK??

vatandaş

fetö üyeleri bu seçimdemi sadece hdp'ye oy verecek. fetöcüler 2014 yılı mart ayından bu zamana kadar bütün seçimlerde hdp'ye oy verdi. içine sindiremeyenlerde adı olsun diye sp ye verdi. yani alçaklık o zaman başladı.

Mine taş

Apoya gül takdim ederken fotoğrafı olan adam değil mi Perinçek

Misafir

Ancak kültürel (din) degistirmekle egitimle mümkün diyor. Bütün tarikatlar cemaatlar kültürel baglar yasaklanmali ve tehlikeli diyor.. Bazen aciktan bazen gizliden düsman oldugunu anlatiyor..Millet aklini kullansin lütfen. Kimin eli kimin cebinde kim kimin girlagina tarihine gelecegine ve zürriyetine cöküyor görün anlayin..

TNÇ

Geçenlerde biri konuşurken duydum bu adamın askeriye üstünde etkisi çok dedi çok şaşırdım valla bu ülkede kim kim değil ne nedir bilemiyoruz herkes kendine milli vatan sever karşı partiyi vatan haini ilan ediyor ne bileyim ülkemiz için hayırlısı kim ise o olur inşallah Hayırlısı bakalım.

Misafir

Senin hayatinin en mutlu dönemi .... Insanlar seni neden sevdiklerini anlatsalar. . Capindan büyük isleri yapabiliyorsun neye borclusun ?

Misafir

Erdogan sayesinde biti kanlandi.. Seni adam yerine koyanda kabahat

Misafir

CIBAN BASI PERINCEK...Herzaman ki gibi karekterinin geregini yapacak

Misafir

Barajı geçemeyecek rahat ol. seloda yatsın akıllanır.

Yıldız

Bizim vergilerimiz boş adamlara siyaset yapması için harcanıyor yazık çok yazık bu kafayla biraz zor adam oluruz

Misafir

Hdp barajı geçerse tek müsebbibi demirtaş ı hapishane de tutanlardır.