BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Perinçek tarih bile verdi! Türkiye'ye ekonomik müdahalede bulunacak

Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek ABD'nin 2018'de Türkiye'ye büyük bir ekonomik müdahalede bulunacağını ve zincirleme suikastlere başvuracağını iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

DÜN: ERDOĞAN’I YÜCE DİVAN’A SEVK EDECEĞİZ, BUGÜN: ERDOĞAN’I TERCİH EDEN PERİNÇEK’İ TERCİH ETMİŞTİR NEREDEN ÇIKTI BU PERİNÇEK? Sol-devrimci yaklaşımdan milliyetçi-muhafazakarlara karşı hangi argümanları kullanmış, kime ne demiş? O her boyaya bu kadar kolay boyanırken söylemlerine bakmakta fayda var. Hedefe giden yolda her şeyi meşru görme hastalığıdır.

Misafir

Dün Maocu, Apocu, Darbeci, Kemalist, Ulusalcı, Ergenekoncu, şimdi ise Tayyipçi. İdeolojik kalıplara sığmayan kıvraklıkta her kılığa giren ancak neredeyse ömrünün tamamını vesayet rejimlerine ve vesayetçilere adamış bir kişi.

Misafir

Perinçek tasfiye edilirse SADAT’ın işlediği cinayetleri ifşa eder mi, yoksa kendi darbesini mi yapar?

Misafir

Suikast planları deşifre olunca panikleyen Havuz ve Perinçek medyası, göz göre göre yalana sarıldı!

Misafir

“Faiz lobisine karşıyız.” dediklerinde faiz yükseliyor. “Dolar alan yanar.” nutuklarını müteakip dolar kıymetleniyor. Bugün de istikrardan bahsettiklerine göre yakın vadede olacakları varın siz tahmin edin…

misafir

erdoğan yolsuzluk soruşturmalarından kurtulmak için herşey olur

Misafir

Perincek Türkiye uzerinde meşru bir hükümeti devirmek için ABD oyunlar yapabilir diyor...Millet olarak birleşelim diyor siz ne fiyorsunuz ?

GÜNDEMDE OLACAK İLLAKİ????

ALLALAH,BİR AJANLIK DURUMU MU VAR,HERZAMANKİ SAYIKLAMALAR !!!

BİZE NEKİ??

İSLAMİ KEMALİST TE NE DEMEKMİŞ!!!,HER ÇILGINA FIRSAT DOĞDU,

Misafir

ARTIK ÜLKEMİZİ KİMSE DURDURAMAZ DEVLET KADROLARI TAM OLARAK TEMİZLENDİKTEN SONRA GÜCÜMÜZÜ ENSELERİNDE HİSSEDECEKLER ARKAYA BAKMA YOK TAM YOL İLERİ KORKU ASLA YOK YA HEP YA HİÇ HODRİ MEYDAN PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN SATILMIŞ AJANLAR ÇOK ÜZÜLECEK

Misafir

Onu bunu bilmem ama tek bildiğim bir şey var: Tayyip Erdoğan bu adamdan çok tırsıyor

salih

ABD ajanı D. Perinçek'i ciddiye almak abestir...

Misafir

perinçek,cıa gizli projeler komitesinin üyesi mi?nereden biliyor?bir abd li general ,bir abd li yetkili söyledi masallarını bırakın da;perinçek in cıa ile ne bağlantısı var,siz onu söyleyin.

MİSAFİR

PERİNÇEK DENEN ZAT SİYASETTE VEYA SEÇİMLERDE ARADIĞINI BULAMADI ŞİMDİDE SAYIN RTE YE ..AKLI SIRA YARANMAK İÇİN RAST GELE KONUŞUYOR AYNI YAŞAR OKUYAN BEY GİBİ..SİYASET NE KADAR DA KARMAŞIK BİR HAL ALDI ÜLKEMİZDE ..PES ARTIK ...

kılkuyruk

demek öyle diyosun sen ))

Yamaci

İnternet haber Perinçek e kaldiysaniz havuzda işler fena demektir...Birgün gelir şuan AKP nin yaptığı gibi herşeyi tersinden savunmaya baslarmisiniz acaba..

can

çin ve japonyayı kaldırıp attın öylemi

bilal

Senin kemalistliğin tamam da islamiliğin nasıl onu anlayamadım.

Misafir

USA ajanı olunca tabi...

mustafa

türkiye 5 yıl daha başını belaya sokmasın dünyanın 3, süper gücü olacak..bunun herkes farkında

ATMACA

SAYIN PERİNÇEK HAKILLARINDA OLMAYAN ŞEYLERİ HAKILLARINA GETİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ DE SENE BİZİM ÇANIMIZ ÖYLE İSTİYOR İŞTE TÜRK MİLLETİ DIŞ DÜŞMANDAN KORKMAZ İÇİMİZDE KENDİNİ BİLMEYEN İÇ DÜŞMANLAR TEHLİKE SAÇIYOR ONUN İÇİN KORKUNUN ÖLÜME FAYDASI YOK O SENİN DEDİĞİN 2000 YILI ÖNCESİYDİ İÇ KORKMAYIN DEDİRGİN OLMAYIN BAŞINIZDA GÜVEN VEREN BİRİ VARSA O AİLE O EV O VİLAYET O ÜLKE YE KİMSE DİZ ÇÖKTÜREMEZ BUNU ERKES O KÜÇÜK KAFASINA YERLEŞTİRSİN

huzurlu bir dünya

amerikaysa amerika yetti gari ,bütün alçaklar haddini bilmeli bundan sonra,dünya bir an önce kendi bm 'ini kurmalıdır.

Diriliş Osmanlı

SSCB Afganistan da battı inşallah ABD de burada batar, iyi de olur, dünya rahat bir nefes alır.

Misafir

RTE herkese söylev veriyor, tehditler savuruyor fakat bu eski Maocu ajana her ne dense tek bir laf etmiyor.

sabır

bu ulusal particilerde işin kolayı nı buldu herhalde bunlarda akp katılacak.. ortamda müsait nasıl olsa.. perinçek in ipiyle kuyuya inene allah akıl versin.