BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Öztürk Yımaz ne demek istiyor?

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylerdiklerini dinlediniz değil mi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

"misafir 12:07 kardeşim; aynen bende katılıyorum ve sadece reisin değil aileside varlığını açıklasın" karamanlı

Misafir

şu senin reis de bi mal varlığını açıklasın artık inşallah ne dersin Müslüman!?

Misafir

akp nin şu an ki tek sorunu memlekette ele geçiremediği tek müessese olan chp dir, yoksa ekonomi, iç-dış siyaset terör vs. her şey yolunda

karamanlı

"okurken benim yüzüm kızardı yeminle. Yani bu sözler bana söylense, belli bir süre sokağa çıkmazdım. " dedim. fatih tezcan ve önkibar bir şeyler diyor, sen savcıları göreve çağırıyorsun. eğer iftira ise reis gibi mahkemeye ver, tazminat davası aç. ama hala sokağa çıkıyorsun.

Misafir

Adam CHP demiş, Kılıçdaroğlu demiş, Öztürk Yılmaz (Muhasebeci Kenan) demiş, yönetim demiş,yakında rezil olacaksın demiş!!!

Misafir

Küfür derecesinde hakaret etmişler Gnl Başkanına. Bak neler söylemişler Gnl Bşk nın için.

Misafir

Çorlu dan sonra bunu mu buldun yazacak.

Misafir

Genel Başkanına hakaret eden muhasebeci için de bir şeyler yazabilseydin.

Misafir

Gnl Bşk Yrd nız için yazacak bir şeyin yokmu.

Misafir

muhasebeciniz için yazacak bir şey bulamadınmı.

Misafir

Avrupa Birliği bu defa uyarı yaptı. AB, Türk yetkililerin hangi şartlar altında olursa olsun hukukun üstünlüğü, insan hakları ve temel hürriyetlere saygı göstermek zorunda olduğunu açıkladı. AB ilk kez haksız yere işten atılanların zararlarının tam olarak tazmin edilmesi gerektiğini belirtti.

Misafir

ÇORLU’DAKİ TREN FACİASININ ÜZERİNDEN 4 AY GEÇTİ: NE İDDİANAME VAR NE SORUMLU

orhan eren

K.K.'nin belki cevirdigi gizli kapakli islerini ortaya acacaktir Ö.Y., elinde belgeler tapeler olabilir. heyecanladim simdi bak ha ahaha ahahaah

Turgut Şentürk

Baba çocuğuna sürekli sen adam olmassın diyormuş. Yıllar geçmişçocuk büyümüş milletvekili olmuş. İlk iş olarak emrindekilere babasını getirmelerini emretmiş. Babasını getirmişler vekilin huzuruna. Baba sen bana adamolmassın diyordun bakmilletvekili oldum demiş. Babası da ben sana vekilolamazsın demedimadam olmassın diye karşılık vermiş.

tcbe

Bu adamı konsolos olarak yolladılar muhasebeci olarak geri dödü. CHP çok başarılı bulmuş olacak ki bu adamı aldı milletvekili yaptı, yetmedi birde Gnl Bşk Yrd lığı verdi.

tcbe

Selman Öğüt tü. Öyle bir öğüttü ki birbirlerini öğütmeye başladılar. Sokakta ki serseriler, rakı sofrasındaki ayyaşlar, akıl hastanesindeki deliler bile bizden daha dengesizler varmış diye şaşırıyorlar muhasebeci bay Kenan efendinin bu rezil haline.

Misafir

Atatürk, bugün içerisinde nefes alıp verdiğimiz sosyo-politik iklimde sadece “Atatürk” değil, bir “yaşam biçimi”dir.......O bir direnme, dayanma, dayanışma yolunda bir “simge”dir.

Misafir

Tayyibi kesimde CHP Korkusu Zirve yaptı....Panik yaratıyor!...

Yat uyu dön uyu

Aylık kazancı maaş olarak 25 Bin TL nin altında olanlar mezar bulup hemen girsinler demek istiyor.75 Milyon insandan kaç kişinin aylık kazancı 25 Bin TL ve üzeridir?Bunu anlamak istiyor.1500 Aile hemen zıplıyor.Zıpla diyen olmadı ki..

Orda bir Türkiye var uzakta

Öztürk Yılmaz'dan zor durumda kalmış olan AKP'ye tam destek! Gerisi teferruat...

Misafir

hangi chp ye ne olacak chp mi kaldı. muhalefet mi var mecliste. erdoğan çok şanslı. mhp kolunun altında, chp zaten olsa da olur olmasa da, iyi parti kolsuz kanatsız, hdp denen tipler ne yaparsa yapsın bu halk onları hiçbir zaman yukarı taşımaz. meydan her koşulda erdoğana kalıyor, efor bile sarfettirmiyorlar adama.

Alfa,Beta,Gama

Ülkeyi örümcek ağı gibi sarmışlar.istenilen yorum yayınlanıyor.İstenilen yorum okaylarrı kabul ediliyor.

Alfa,Beta,Gama

Şunu demek istiyor.İmkanı olsa bu ülkeden 75 Milyon insan kaçacak demek istiyor.Yayınlama.

rabia

cesaret ve fırsatları olsa, yüzde elli CHP vekilleri bir bir mısır patlağı gibi şakırdı ama kovulacaklarını biliyorlar paracıklarına kıyamıyorlar kardeş, çünkü doğruyu söyleyen dokuz köyden kovuluyormuş vesselam.

selmanı mı kıskandın

selman bombanın pimini çekti chp nin tam ortasına attı bundan sonrası chp içinde güç gösterisine dönüşür ki bu işe karışmamaya çalışanları gözledikçe olayın büyüyeceğini kestirmek kolay oluyor

  • 1