BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.435,93

Özgür Özel, CHP ile beraber Sözcü'yü de kirletti!

Kemal Kılıçdaroğlu, şu sıralar pek keyifli... 15 Temmuz katliamını güzelliğe dönüştüren adamını, FETÖ'yle mücadele eden Soylu'ya tiksinti dolu bir sesle vuruyor diye... Oysa...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

GÖZLER Gözler var : Patlamış mısıra benzer. Gözler var : Heybeli Ada gibidir. Gözler var : Bakınca insanı ezer. Gözler var : Eskimiş moda gibidir. Gözler var : Bir anda bin yalan düzer. Gözler var : Anında her şeyi sezer. Gözler var : Boşlukta anlamsız gezer. Gözler var : Karanlık oda gibidir. Gözler var : İnsanı kendine çeker. Gözler var : Bakınca ‘’Bir Hüzün’’ çöker. Gözler var : Yalandan ‘’Göz Yaşı’’ döker. Gözler var : Kokuşmuş soda gibidir. Gözler var : Dostunu dostundan eder. Gözler var : Bir bakar borcunu öder. Gözler var : ‘’Okey’’ der, Gözler var: ‘’No’’ der. Gözler var : Hayırsız Ada gibidir. 12 Nisan 1984 Maltepe -İST. Mansur Fırat Özgür Özel'in gözlerine bak ne kadar hayırsız bir Mahlûk olduğunu görürsün

özet yazı

yazı tamamen yalan yanlış ve akp merkezinden yazıdırıldığı belli bir yazı , ayıptır çoluk çoçuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun sen hadi ... omurgalı ol dik dur biraz ..

Misafir

Cumhuriyet davası dış basında: Gazetecilere baskının sembolü!............ 9 Mart’a ertelenen duruşması dış basında yankı buldu. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Basın Özgürlüğü Temsilcisi Harlem Désir, Cumhuriyet’e yönelik 5’inci duruşmada Ahmet Şık’ın salondan çıkartılmasına tepki gösterdi.

Misafir

Bu Özgür Özel midir nedir bu vatandaş nereli kimdir necidir çok merak ediyorum kan uyumsuzluğu var bu milletle

Misafir

Hadi Bey! Acaba senin torunların seninle gurur duyabilecek mi? Bırak vatandaşı, onlara ne anlatacaksın.

Misafir

Gelen yorumlar işlerine gelmedimi kesiyorlar. Saat 13.44 ten sonraki yorumlar yayınlanmıyor....

Misafir

yorumlar çok komik yorumcunun biri nerden anladın Özışık diyor Özgür Özelin belgelerinin sahte olduğunu :) Soylu kapı gibi nerde olduğunu pasaportla kanıtlayınca özgür özelin iddaası çürümüş olmuyor mu?

ses

hadi paşa sende tüm medyayı kirlettiin.!

Misafir

Sayın Özışık sen bir gazeteci olarak Özgür Özelin açıklamalarının ve gösterdiği belgelerin sahte, yalan olduğunu şipşak nasıl anladın. Ne zaman araştırdın da hemen bu kanıya vardın. Doğru ya siz ve sizin gibi gazeteciler(güya) için En güzel taktik ortaya konulan belge ve sözlere cevap verme yerine karşı saldırıya geçmek. En iyi bildiğiniz şey bu....

Misafir

Yazıklar olsun yeter artık yalakalıklarınız. Hep aynı ayakkabı kutularından çıkan paraları milyonlar izledi. Boşuna uğraşmayın güneşi balçıkla sıvama eskidendi herkes herşeyin farkında artık.

acarsoy

iiftiracılar___Abe Soylu 4 sene önce Ak Parti ve Erdoğana söylediklerini şimdi Chp Ve Kılıçdaroğluna söylüyor.İftirası miftirası sadece katıldığı cephe ve yöneldiği hedef yer değişti.

Misafir

Ah be güzelim keşke o kadar basit olsa. Sadece mühür vurmakla iş çözülse. Sen bilmezsin (kötü niyetli ve zekadan biraz yoksun olduğun için) yurt dışına giriş çıkışlar onlarca kayıtta belgelenebiliyor. Ama sen böyle akıllı, zeki biri gibi ironi yapıp gülmüşsün neyse ki herkes kendi seviyesinde

adem

Mühürlere ulaşması bir telefona bakar.İç işleri bakanı.Polis Pasaport şube hepsi ona bağlı.......

ESRA

O PASAPORTTAKİ MÜHÜRLERİ İÇİŞLERİ BAKANININ SONRADAN VURDURMASI İNANIN Kİ MÜMKÜN DEĞİLDİR:_)

nadim hatipoğlu

siz gazeteci ruhuyla sözcünün kirletilmesine demişsiniz bende soruyorum size ÇOOOOKMUUUUUUU TEMİZ SÖZCÜ tek dertleri reis ve akparti bunun yanındada MÜSLÜMAN TÜRK DÜŞMANLIĞI.

al.

bu yazıyı beğenmedim ve güvenmiyorum...

Misafir

belli bi seni kandıramadılar herhalde

Misafir

mubarek derken,macazi anlamda herhalın

Misafir

Memleket birleşti anlamadı,vay be nasılda anladın?yoksa chp mi söyledi.Bunuda ben anlamadım da

Hakkı SEVER

Siz kendi kirlettiklerinizle ilgilenseniz!

iiftiracılar

Soylunun kendini aklama gibi bir derdi yok,sizler gibi iftiracı sürülerine katılanlar zoruna gitsede aklınıza şu nu iyice koyun,"iftira at izi kalsın mantığınız çöktü,artık eski Türkiye yok" Medyasıylada ,yazarıylada anında cevabı alıyorsunuz,zaten sizin zorunuza giden de bu.Sizler sözcüden haber almaya devam.Ayrıca yazarımıza da bu iftiracılara verdiği net yazısıylada tebrikler.Hala anlamak istemeyenler belliki hazımsızlık sorunu yaşıyorlar.Artık dişciyemi,dahiliyemi,veterinermi birine gitsinler.Ne derlerse desinler durmak yok yola devam.

Hakkı SEVER

Özgür Özel'i rezil eden belgeler iyorsunuz ya asıl rezil olanlar sizlersiniz. Çünü balge diye yayımladığınız pasaport görüntüleri çakma çıktı.

Misafir

Aynen nedir bu SS yalayıcıları ne verdi size hipnozmu yaptı ruhsunuzumu emdi ümrede her an berabermiydiniz gitti deyince delil mi sayılıyor?

mmt

yorumlara bakıyorumda, herkes görmek istediği şekilde yorumlamış, lakin gerçek birdir, değişmez. kandıran sadece kendini kandırır. lakin bu chp zihniyeti 90 yıldır yalan iftira ve karalama üzerine siyaset yapar bu da netttir kesindir değişmez bir gerçektir.

mniksek

CHP TARİHİNDEN BU YANA NE KÖY OLABİLMİŞ NE KASABA, HALA ESKİ TAS ESKİ HAMAM, NE PARTİLİSİ NE GENEL BAŞKANI YILLARDIR İKTİDAR YÜZÜ GÖREMİYOZ KENDİMİZİ BİR SORGULAYALIM DEMİYORLAR, ARAŞTIRMADAN SARILDIKLARI YALAN VE İFTİRALAR ELLERİNDE PATLIYOR, HALA UTANMADAN SIRITIYORLAR, ENGİN ALTAY AÇIK AÇIK SÖYLEDİ, AK PARTİ BU ÜLKEYİ EN YÜKSEĞE ÇIKARSADA BİZ AK PARTİYİ ALKIŞLAMAYIZ YAPTIKLARINA İYİ DEMEYİZ DİYE, MİLLET BİZE BÖYLE BİR GÖREV VERDİ DİYOR, MİLLET SANA İYİ YAP, İYİ YAPANIN YANINDA OL DEDİ...