BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Özel Harekat polisinin işlediği cinayetten vurgun çıktı

ANKARA'da işlenen bir cinayetin arkasından özel harekat polisleri ve askerlerin para kaptırdığı 20 milyon liralık bir 'saadet zinciri vurgunu' çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

Ben nusaybinliyim bunu defalarca duydum.ve malesef ki; bazi barkadaşlar da katıldı güvenceleri de sorduğumda emniyet var diyorlardii nusaybindeki polislerdi.ama en baştan bile haram ve mantiksizdii..

Misafir

Maalesef. Benim oğlumda özel harekat polisi olacak inşallah. Eğitim aldığı merkezde hırsızlık olaylarının yaşandığını, adayların para ve cep telefonu çaldığını söyleyince şaşırmıştım. Polis olacak kişiler iyi araştırılmalı. Okudukları okullardan, öğretmenlerinden, komşularından kapsamlı bilgi alınmalı.

k.k.k

Özel Harekat Polisleri, çok düzgün insanlardan seçilmeli. Vicdan ve merhamet sahibi olmalı. Etraflıca araştırılmalıdır. Her önüne gelen, sağlığı, fiziği iyi olan Özel Harekat Polisi olmamalı !

Aklın zıplaması

Dünya Liderleri ve işin uzmanları oturacak ülke ve insan güvenliği için Askere ve Polise ihtiyaç var mı diye derin araştırma yapacaklar.Silahın olmadığı,ölümün olmadığı bir güvenlik sistemi kurulamaz mı?Uzaydan toprak üstü ve toprak altı gözlemlenebiliyor.Silah baronları aç mı kalır?Aç kalsınlar babanın oğlumu?İngilizler gizli cinayetler için yeni bir çalışma başlattı.Bunun içinde yakında çalışma başlatır.Yorumlarımı saklayın.Bazıları bugün anlaşılabilir cinsten değil.İlerisi için altın değerinde olabilir.

Shqiptar

Tefeci olmuş polis arkadaşlar 100 bin verip 130 bin alacakmış bunun adı tefeciliktir

Ali

Ne demiş yakalanınca.. Şehit arkadaşlarımın intikamını aldım.. Bu aziz şehitlerimizin düzenbazlardan çektiği nedir... Hangi düzenbaza rastlasak hemen şehit edebiyatı yapıyor

Misafir

memur maasiyla nerden buldunuz 600 binleri bunlar birde guvenligimizi saglayacaklar

yayzYORUM

Ulen polis memuru adam 600 bin lira parayı nasıl biriktirmiş, polis dediğin adam 3-5 bin lira maaşla çalışan memur! Haydan gelen huu ya gitmiş belli ki!

AH AH

NE OLUYOR DEMEKTEN KENDİMİZİ ALAMIYORUZ...

Misafir

gözünüzü toprak doyursun elinde o kadar para var git bu düzenbaza ver bekleki alsın o 600 şu 300bin demekki helal paralar değil kimbilir nasıl kazanıldı

Misafir

ben bu gibi düzenbaz katillere iblis diyorum. parayı al ye sonrada istiyeni vur alçak oğlu alçak asın iti

Misafir

Millet hala uyanmazmı, o kadar dolandırıcılık olayları olmasına rağmen, aşırı kar getirisi olan herseyde mutlaka bir bit yeniği vardır diye düşünmeli değilmi insan. Anlamıyorum bu milletin aşırı ihtirası nedendir.

MİSAFİR

BİR DÜŞÜN ŞU DEVLETİN YAKASINDAN SAHTEKARLAR HIRSIZLAR ARSIZLAR YALAKALAR ÇIKARCILAR BİR DÜŞÜN .NAMUSLU ONURLU ŞEREFLİ İMANLI İNSANLAR ERDOĞANA DESTEK OLUN KARDEŞİM .BÖYLESİ BOZUK BİR TOPLUMDA KİME GÜVENSİN ,BU İMANLI ONURLU ŞEREFLİ ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU ERDOĞAN

Misafir

Özel harekatci 600 bin lira nasil kazanabilir?

Misafir

Şehitleri kullanarak suçlama yaptığı için de ceza almalı. Ölen belki canla başla çalıştı ama bunun kendini kurtarma sevdası yüzünden töhmet altında kaldı.

Misafir

dolandırıcı ölmüş zaten haberi nasıl okuyon

bekir özden

Peki şimdi bu dolandırıcı özel harekatçı terösler ile çatışırken öldürülürse şehit mi sayılacak.bir düşünün bakalık yomsa cehennemin en derin kuyusuna mı atılacak, çatışmada ölse bile..

Misafir

İnsanoğlunun gözünü bir avuç toprak doyurur. Hep daha fazla hep daha fazla..... Allah haram lokma yedirmesin

konuk

sonuçta bunlar devlet memuru 300 binler 600 binler havada uçuşuyor sorsan hepsi maaşından şikayetçidir bir türlü devlet olamadık olamıyoruz

dadaş

Allah akıl sağlığından ayırmasın. Birde doymayan nefisten korusun. Burada bahsi geçen insanların en düşük aldığı maaşlar bile bir asgari ücretlinin maaşının 4-5 katıdır. Ama işte para hırsı insanları esir alıyor. Daha çok, dahaçok kazanayım derken de sonuç hüsran oluyor. Çalışmadan para kazanmak boşuna çabadır, kısa vadede gelir ama kısa vadede de gider. Hem öyle bir giderki, sende olanı da götürür. Yapmayın, mesleğinizin onuruna yakışır hareket edin.

kenan

aynı hikayeler, benzer hikayeler, bu tür haberler sık sık tekrarlanıyor ve biz akıllanmıyoruz. altıyüzbin tl yatıran varmış. o kadar paran varsa git bir ev al araba al. ya da bankada degelendir. Çünkü bu yöntemin bankadan farkı yok. tek farkı daha yüksek kar vaadi. aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

  • 1