BIST 10.157
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.400,32

Osman Baydemir'den ilginç referandum açıklaması

HDP Sözcüsü Osman Baydemir, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı referanduma ilişkin açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Türkiyem

Bu yaratıklara ne veriyorlar ya?Türkiyeden toprak almak için ilk adım referandum.Sen türkiyeyi kendiniz gibi saf mı sandın sümük.Bide Türkiye neden rahatsız diyo embesil.Bunları hemen içeri almalı fareler gibi yaşasınlar.Ülkemizin oksijenini pisletmesinler suratlara bak ya

Levo

Kürt Düşmanı değil pkk düşmanı diye bilerek söylemiyor baydemir .....

Misafir

Ondan sonrada sıra bizde. Biz de referanduma gidecez bizim de hakkımız ...EEEE ondan sonra IBKY ile birleşme muhabbeti... Kafanızdaki iğrenç planları sökün atın artık. Neyiniz eksik, neyiniz hor görülüyor ne anlmadık. Meclis te bile sandalyeleriniz var...Sonuç?

Misafir

bunlar hiç birşey yapamazlar laftan başka projeleri yoktur kımsede bunlardan korkmaz bağira bağıra bu işler yürümez kımseden izin alınmaz koydumu oturtur eygidi eski türk subayları neredeasiniz çıkın meydana

teks willer

sen hendek kazanlarıda aynı şekilde savunmuştun değilmi amaç kantonlar kurup israile teslim ediceniz

Misafir

şeytani böcek. alçak alın bunuda içeri vurun 60 değnek

Hacı Veli

Dün Kerkük'ün tapu ve nüfus dairelerini yağmalayan ve diğer etnik grupları yok etmek isteyenler şimdi de Kerkük ve çevresine göz koumuşlarsa bu nasıl kimsenin toprağında gözleri yok olur Usman B.demir.

uranhay jungar

ne diye ırak ve suriyedeki türkleri yurdumuza alıp bizdeki kürtleri oralara göndermiyoruz,işte o zaman devlet kurmaları umrumuza gelmez arablarla hasretle kucaklaşırlar.

Misafir

Kürtler,MÖ.12500 yıllarındanberi,MEZUPOTAMYA olarak söylenen MEZRABOTAN'ın sahipleri olarak,arapların,babillerin ve Ermenilerin soyudurlar..Devlet olmaları çok tabiidir..

Yurtdaş

Yüz binlerce vatandaş oyu ile seçilmiş Milletin Bir Vekiline Hain diyen birine terörist denir!

vatandaş

allah aşkına şu vatan haini haber yapmayın

NEREDE KALDI BU İDAM CEZASI

BU HAİNLER HALA NASIL KONUŞABİLİYOR ARKADAŞ.NE DEMOKRATİK ÜLKEYİZ BE,HAİNLERİMİZ BİLE İDAM EDİLEMİYOR.

BOZKURT

BİR DEFA DA BÖLÜCÜLÜK VE HAİNLİK YAPMAYIN, HALA ANLAMADINIZMI? TEK DESTEKLEYEN DEVLET İSRAİL, BİRDE SİZİN GİBİ BÖLÜCÜLER.

kerim

Iraktaki refarandumun bizim için beka sorunu olmasının sebebi, sizin gibi hainleri içimizde besliyor olmamızdan. Anlatabildim mi?

dostumuzdur...!!!

Doğru diyor neden düşmanlık olsun,üstelik Barzani sevdiğimiz biri!burada devlet töreniyle karşılanıp bayrağını göndere çekmedik mi?? çektik.e ee.

Misafir

Demirtaş ve Yüksekdağ neden hakim karşısına çıkmıyor?

Faruk

osman efendi bende kürdüm ama mesele kürt türk meselesi değil. ortada bir oyun var ve kürtler piyon olarak kullanılıyor. tabiki türkiye cumhuriyeti bekası için müdahale edecek ve etmelidir de. hatta ben biraz daha açık konuşayım musul ve Kerkük acilen tekrar topraklarımıza dahil edilmelidir. hadi bakalım karşı çıkan varsa görelim boylarını. kanımızın son damlasına kadar bu memlekete helaldir. rezil gibi yaşamaktansa erkek gibi şahadet. yeter artık bizimle kedi fare oyunu oynadıkları. sizde artık şu kafirlerin uyuncağı olmaktan kurtulun artık. başka Türkiye yok.

Misafir

Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın eğitim konusunda birikimi nedir, daha 4 yıllık diplomasını görmedim

cag

osman efendi pkk nın ve barzaninin tek anladığı dil savaş şiddet,insanlıktan adamlıktan ahlaktan zerre miktarı nasiplenmemişler.

  • 1