BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.443,51

Örtülü terörist...

Bundan üç ya da dört yıl önceydi sanırım. Üsküdar'da katıldığım bir ödül töreninde sıramı beklerken kürsüye başürtülü bir kadın davet edildi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 95 Adet Yorum
Mert

Bölücülük yapan, devlete, ordumuza dil uzatan tüm teröristler milletvekilliğinden düşürülerek içeri tıkılsın tez zamanda... millet bunu istiyor...

Misafir

Ağzına sağlık üstad malesef bunlar büyük bir aymazlık,sapkınlık ve ihanet içindeler.Az bile yazmışsın bunlarda iftira dahil her türlü rezillik var.

Misafir

başörtülü hdpkk lı bir hain. tbmm de bunu konuşturanlara yazıklar olsun..

Yasin

Allah kitap vebal.Bu değerleri biliyor ve inanıyorsan; o dinsiz imansız Allah'sız kitapsız zerdüştlerin içinde ne geziyorsun be kadın.Münafıklık yapma laflarının arkasında dur.Kimseyi kandıramazsın.Tohunuzu Allah telef etsinde şu memleket güllük gülüstanlık olur inşaallah

Örtülü

Örtülü Yorumcu Süleyman!.......... Kendini ele Verdin!....... - Yorumlar gelmeden Aşağıda yorum yapanların diyorsan....... Demek O Yorumların hepsini Sen yazıyorsun!.

Misafir

Kesinlikle katılıyorum kardeşim.

Misafir

İşi döndürüp türbana getirmeyin. O zaman dönde şehit analarına, bacılarına ve eşlerine bir bak derim. Akıllı olun. Yorum yazarken zırvalamayın.

Adnan

Bir vatandaş olarak suç duyurusu yapıyor ve savcıları göreve davet ediyorum. Kimde ordumuza ve devletimize katil diyemez. Sadece vekilliği değil bunların vatandaşlığıda düşürülsün.

asl

Aralarında en tehlikelisi bu başörtüsünü bağlayıp hem islami değerlerle alay eden ve münafıklık alametleriyle bizden görünüp vatanımıza dil uzatan bu terörist kadındır

Misafir

bundan 4-5 yıl önceydi sanırım diyarbakırda pkklılarla poz veren miting yapan birileri vardı...

ömer

Mesele örtülü olup olmaması değil mesele hain,bölücü ve onun bunun kuklaları olmalarıdır o yüzden Süleyman abi yine hislerimize tercuman olmuş.

Misafir

Süleyman bey, ağzına sağlık içimizden geçenleri dillendirmişsin. Yazıklar olsun böyle vekil müsveddelerine.ırkçılık yaparak prim yapacağını zannediyor. Yalancının teki işte. Meclis niye gereğini yapmıyor.

şenol çelik

Böyle bir vatan haini iftiracı yalancı kişinin devlet kaynaklarından faydalanmasını hazmedemiyorum. Devlet devletliğini yapıp hukukun içinde bu çirkef kadını halletsin yoksa hukukun dışında bunu halledecek bir vatan evladı çıkar.

Misafir

Bu halk en güzel türbanla istismar ediliyor değil mi sn. yazar

akif

sanıyorum örtüsüyle birlikte bir pkk. projesi.

Takipçi

Allah Allah ...yazarın kafasına taş düştü herhalde ...ilk kez hükümete doğru bir serzenişte bulundu ...tebrikler sayın yazar ....

Misafir

kadın amerikan vatandaşıydı... şimdi o amerikalıya devlette görev verdiler...

Misafir

akepede en az 20 pkk sempatizanı vekil var...

Misafir

başörtülüdür, iyidir, terörist çıkmaz diyen akepecilerdi ? ne oldu başörtülüden terörist çıkıyormuymuş ??? :))))

Misafir

Şu anda Ülkemizde OHAL var hükümet kanunu KHK ile hemen kanunu çıkartıyor.İsterlerse hemen Ülkemizde hertürlü törür örgütü propagandası yapmayı şuç sayıp ceza verebilirler çıkartsınlar hemen kanunu uygulasınlar. Hükümeti engelleyen hiç birşey

okan ali

Yorumlardan bile korkuyorsunuz.

Erol Baron

Fransa'da kiralar ve emekli maaşım ve SGK'dan kendi ve hanım için elde ettiğim gelirler sayesinde, ev, araba, arsa vb. satın alımlarında ve alış verişlerimde harcadığım her lirada TC'ye vergi veriyorum Misafir bey ve bu vergimin PKK'lı hainlere gitmesine şiddetle karşıyım.

Misafir

Eroool!.. Sen hangi kazancından vergi veriyorsun?.........

Erol Baron

O PKK'lı hain ile beraber, benim vergilerinden ona maaş verenler için ben suç duyurusunda bulunuyorum.

Misafir

Uluslararası çatışmalar sırasında uyulması gereken kuralları belirleyen Cenevre Konvansiyonu’na Türkiye de taraf. Bu protokole uyuluyor mu? Bu protokolü ihlal eden bir uygulama tarafınıza rapor edildi mi? Edildiyse bununla ilgili tarafınızdan bir önlem alındı mı?