BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde güvenlik zirvesi

TSK'dan yapılan açıklamaya göre; ABD'li kuvvet komutanları 14 Aralık'ta Ankara'ya gelecek. Ankara'daki toplantıya Irak Genelkurmay Başkanı da katılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

kafalarına çuval geçirip bilinmez bir yere götürüp sorgulayın. kısasa kısası ne zaman yapacağız biz.

......................................

gelir gelmez tutuklayın çuval geçirin ................

Misafir

Bu adamları mümkün olduğu kadar bu ülkeden uzak tutmalıyız.Asla sırlarımız verilmemeli.Gerçek bir dostmuş gibi de güvenilmemeli.

Zeynep

Misafir 22:49= 17 bin başörtülü kadın cezaevinde diyerek ,sanırım fetöcü hanımlardan söz ediyorsunuz çünkü başörtüsünden dolayı cezaevinde olan yok bu ülkede , ötekiler de başörtüsünden degil Amerika'nın kumpası ile bu milleti Abd 'ye esir etmeye çalışıp da başörtüsünü bu niyetlerini gölgelemek için kullananlar tıpkı Hakan Şükür'ün eşi gibi ...Gelelim ,Abd-Türkiye Savaşı'na , şu an bile savaştayız aslında , savaş 2001'de başladı 11 Eylül'de Haçlı Seferi lafı ile ...savaş ille silahla olmaz , şu an sizin ile benim savaşım gibi Abd-Türkiye Savaşı mesela ...:)

Misafir

Misafir 22:49 Ebrehe olayı bir rivayet tarihi bir vak'a değildir.Kabe'nin Peygamberimizden sonra 2 defa işgal edildiğini binlerce tavaf halindeki hacının katledilerek zemzem kuyularına cesetlerinin atıldığını işgale son vermek için Fransız özel kuvvet askerlerinin Müslüman yapılarak olaya müdahale etmelerini bilmiyorsunuz sanırım.Ben tesfir yapmıyorum sadece ayet görmedin mi diye başladığı için olaya şehadet gerektiğini düşünüyorum peygamberimiz doğmadan önce bu vak'a gerçekleştiği için şahit olmadığını bu sebeple kıyamet ayetleri gelecekten haber veren bir ayet olarak düşündüm.Benim dediğim değil Allah'ın dediği olur.Tekvir 29 Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz. Rahman suresi siz istemiyor olmayasınız ki Allah onu yaratıyor olmasın.Kaianat açık kod kaynaklı bir bilgisayar programı gibidir kodlar yazılır ve eyleme dönüşülür.

Sözün sonu

ne yapılacak ki gelseler ne olacakki,herifler güney sınırımıza 4000 tır ve uçakla silah yığdılar,üs kurdular rakkada ışidlileri zula ettiler,bu kadar bize hainlik ve düşmanlık ettiler,utanmadan birde görüşeceklermiş,artık ne amerika ne de batı bize güven vermiyor vede düşmanlar...

Misafir

Misafir 22:23 Lütfen Kafadan Tefsir yapmayın. Fil Vakasını duymadınız mı? Ebrehe ve Orduları var hani.... 2. Olarak Amerika ile Türkiye savaşı yazmışsınız. Hangi ordu ile. Böyle bir durumda Bizim milletimiz ne durumda ki İnayet ı İlahi gelsin. Kaç kişi namaz kılıyor. 17.000 başörtülü kadın cezaevinde. Kafadan tefsir yapmayın lütfen. ...

Misafir

ne işimiz var şu conilerle Allah aşkına Göktürk 2 de gitti 14 dk da bir görüntü alıyoruz.anlık vur geç

Misafir

Fil suresi gaybi suredir Fil ordusu ile tasvir edilen ABD'dir.Orta doğuda yaşanacak daha doğrusu Türkiye - ABD ordusu arasında yaşanacak savaşı Allah'ın yardımı ile Türk ordusu ABD ordusunu çok ağır bir yenilgiye uğratacaktır.Ayet görmedin mi diye soru ile başlıyor yani peygamberimizin görmüş olması gerekiyor biliyoruz ki onun şahit olduğu böyle bir savaş yok.Dolayısı ile bu ayet içeriği İsra 60.ayette bahsedilen sana gösterdiğimiz,görüntüleri diye bahsedilen ayette peygamberimize bu savaşın gösterildiği ihtimaldir ve bu sebeple gaybi yani yaşanacak bir durumdur.Doğrusunu Allah bilir.

Misafir

En büyük risk kalleş Abd.Hala bile bile neyin görüşmesi.

Zeynep

Pentagon yine ne dümenler ,ne komplolar içinde ki Sayın Genelkurmay Başkanı ile sürekli görüşme istiyorlar , bu kadar sık , hangi konuda ve niçin ?? Kamuoyuna bilgi verilmeli ki sonradan aldatıldık denemesin çünkü bu adamlar bu kadar sık ilişki istiyorlarsa , altından mutlaka bir bit yenigi çıkar .

Misafir

IKINCI OHALIN OHL LI DAHA DERIN OLACAKMIS..Tamamiyla yerli milli mal cikacak

karadenizli

o hal kaldırmak için ortam saglanmı olmalı kahpeler hala cırıt atıyor oyuzden temızlenmeden ohal kalkmamalı

Misafir

ZİYARET'DEN ÖNCE OHAL KALDIRILMALI!........YOKSA ANLAMI OLMAZ!

Akil

Abd ne flash karar almış onu anlamadim

  • 1