BIST 10.192
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.402,20

Önce dövdüler sonra otomobilde yaktılar!

Aydın'ın Çine ilçesinde işlenen cinayetle ilgili zanlıların ifadeleri kan dondurdu. Cinayet zanlısı O.Ö, Muharrem Özcan'ı dövdükten sonra otomobilin ön koltuğuna bağladıklarını ardından da ateşe verdiklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Yanlış biliyosun.. bu sizin gibi yobazlar yüzünden gelinen son nokta.. Karma eğitime karşı olmanızı tamamen sahip çıkamadığınız sapkınlarınız olduğuna inanıyorum. İnsanı insan yapan dini değil kişiliğidir. sizin akli yoksunluklarınız ve gerici tavrınız yüzünden olan bitene tepki göstermeyin.

Misafir

Sözde Çağdaş, dinsiz karma eğitimin acı sonuçları

Misafir

Ne olacağını sanıyorsunuz. Takım elbise giyer pişmanız hakimim der evet efendim sepet efendim iyi halden cezası indirilir. Daha sonra AF gelir salıverilir gider. Olan canlı canlı yakılan gence olur.

Misafir

* Şimdi Böyle bir duruma ne yorumu yazilirki..? Yalniz Ne ilginçtirki maktülün cep telefonundan son yazişma veya son konuşmalardar hareketle,Bu vahşeti uygulayan caniler güya arkadaşlari imiş..vah vah bu devirdeki arkadaşliğa bakinki,aninda zalim ve cani olabiliyor,sebebi her ne olursa OLSUN tek kelime ile vahset,Insanlar artik arkadaş ,dost, vs.kavramlarindan uzaklaşti. Vah halimize ya...Nerelere savruldu bu insanlik...IDAM ELZEM...

  • 1