BIST 10.182
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.401,79

Öcalan işbaşında olduğunu gösterdi!

HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, İmralı heyetinin yaptığı son görüşmede Öcalan'ın açıklamasında dikkat çeken "darbe dinamiği" konusunda internethaber.com'a açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
mert adam

adamlar diiyo ki ya bize toprakları çözüm sürec altında imza atarak verirsniiz yada biz almasını biliriz kanla diyorlar. bizim elimizde armut topluyodu ya. eğer ki bizim hükümetimiz bunlara el aman demzse gerisi kolay siz tsk ya sınırsız güç verin bu milleti de bırakın itlerin üstüne bak baklım noluyo

egeli

cumhur,yetin ilk kuruluşundan beri iç düşman irtica bölücülük dendi demekki adamlar boşuna dememişler.işte bölücüler ve milliyetsiz dinciler kolkola memleketi böldüler peşkeş çektiler.hemde binlerce insanımızı katleden dinsiz terör örgütüne.bunlara oy verenler hala üç kuruşluk kendini din adamı diyen imamların peşinde kuranı kutsal sayar içinde ne yazar bilmez sorgulamaz olsun nasıl olsa birileri anlatıyor ya yalan dolan olsun.bu kadar düşünme tembeli yüzde elli oldukca başa daha çok bela gelir.en sonunda ölüsünün namazını kıldıracağı camisi kalmayınca anlar.oda belki.onca istiklal harbi şehidinin gazisinin ahı bunlara mutlaka şer yağdıracaktır.yağmurda bile bunlara su verilmesi caiz değil.toprağına sahip çıkmayanın namusuda iki paralıktır zaten.

adaletsiz zozani

bir dusunelim, olmadik seylerden, olmus gibi yalan yazip, efsaneler turetip uyusdurucu cetesi ile ortaligi savas alanina cevirme cesareti gosteren pkk,bdp ; uzerine hicbirsey olmamis gibi ne hukumetce nede kanunlar cercevesinde sorgulanmayan, at kosduran bu eskiya cetesine sonsuz desdek ve hukuksuzluklar yapan bu ikili , pkk karsi olan baska bir orgute hukumetce bu jestler yapilsa idi,, pkk nin neler yumurtlayacagini dusunemiyorum,, adamlar yerdeki cakildan, yuzbinlerce tehdit kelimesi algilayip, somuru,isgal,asilile,yok edilmislik, ezilmis,iskenceye ugramis,katliama ugramis vb.binlerce kelime turetip korunma talep edebilecek kapasitede,,PKK ve hdp nin serrinden Allaha siginirim,,

TÜRKOĞLU

TÜRK MILETIHDP VEBDPBUNLARITEMİZLEYEÇEKBUÜYOKHEPİ LKEDEYERİNİZ BEBUMİLLTİNEKMEYİHARAMSBEKKATİLİSİNİZİZLEREHAİNLER

YALANMI

YAAA ARKADAŞLAR BU MEYDANLARDA ÇIKIP BAS BAS BAĞIRAN SAYIN C. BAŞKANI ERDOĞAN KAN AKMIYOR DİYE GÜZEL SİYASET YAPIP OY TOPLAMASINI BİLİYORDU.. ŞİMDİ BUNCA KONUŞUMADAN SONRA BUNCA TEHTİD VE RESTTEN SONRA NİYE GIKI CIKMAZ,,NİYE ÇIKIP NE DİYORSUNUZ KESİN SESİNİZİ DEMEZ??

F.Kerim

Mıntıka temizliğini hükümet değil millet yapacak. Bir millet uyanıyor.

Vatansever

Darbe olur diye diye her istediğini yaptırıyor.Yazıklar olsun devleti yönetenlere.Teröristi baş tacı yaptınız.Gündemi o belirliyor.

adimi yele verdim

insanin en büyük düsmani kendisi. bir devletin en büyük düsmani da yine kendi vatandasi... kimsenin birsey yapacak hali kalmadi. söz, kitap, din.. hepsine bir kulp uydurdunuz, yapacaginizi yaptiniz. siz cokluk; dilediniz.. bizim elimiz kolumuzu bagladiniz.!.. basiniza gelecekler hic de iyi degil!

GERÇEKCİ

AĞZINA YÜREĞİNE YORUMUNA SAĞLIK KARDEŞİM DAVUTOĞLU DİYARBAKIRDA ÖCALAN BEBEK KATİLİ DESİN BATIDA İSE OLSODA PKK İLE NE ANLAŞMA YAPTIKLARINI BAĞIRARAK SÖYLESİN EĞER GÜCÜ YETİYORSA

wwwwww

hükumet bebek katilinin isteklerine önce hayır olamaz diyor sonra kuzu kuzu kabul ediyor sekretarya gibi arınç kızmıştı sonrada olabilir dedi ve oldu adam hükumete her istediğini yaptırıyor davutoğlu boş boş bağırıyor bebek katili öcalan diye bağırsın çok yiğitse görelim teröristtir diye bağırsın cesareti varsa tabi

kara tren

milletin ekserisi böyle çözüme karşıdır,sanki terörist başı hükümetle "apachi dansı" yapıyor.bu kadar yetkiyi kimden almış en az 30 bin kez idama mahkum olması gereken biri.daha ne günler göreceğiz.

kardeş

kobaniden bize ne bu hdpli milletvekillerin kürtlerin temsicisi değil ve olamazlarda boş boş konuşuyorlar

  • 1