BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28

O askerleri ben linç ettim!..

Savunduğunuz o hainlere hakettiği cezayı verenlerden biri de benim. Vatana ihanetin fetvasını ben verdim, hainlerin infazını ben gerçekleştirdim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

bu hain kadın o görüntüleri açıp izlemez ama uygun yerlerini açıp gözler önüne serer..

aaa

"Bir gün 250 şehide ağlamadınız." Sadece şunu öğrenmek istiyorum; siz terörle mücadelede verilen şehitlere ne kadar ağladınız? Onları da bu kadar savunup onlara da köşelerinizde bu kadar yer verdiniz mi? Bu sorulara gönül rahatlığıyla "Evet!" cevabını verebiliyorsanız şayet şuna da cevap verin; 20-21 yaşındaki çocuklar kendileri seçmedikleri bir şehirde hasbelkader askerlik vazifelerini yerine getirdikleri için o gün o köprüde değil miydi? Bu er ve erbaşları emirleri sorgulamadığı için vatan haini ilan edenler, bu çocukları yine hasbelkadar askerlik vazifesini Hakkaride Şırnakta yerine getirirken yine emirleri sorgulamadan çatışmaya girip şehit düştükleri için bağırlarına basıp kahraman vatan evladı ilan etmeyecek miydi? Rütbesini kolunda taşıyanların yakasından düşüp omzunda taşıyanların yakasına yapışın. 20-21 yaşında dünyası sadece emirlerle sınırlanmış olan çocukları vatan kurtarıyorsun diye güdülerseniz onların mantıklı düşünmesini, sağlıklı karar almasını bekleyemezsiniz.

Misafir

Enterne edilmiş askerleri Linç etmek Hukuk Devletinde(ve İslam Hukuku dahil hiçbir hukukta) yoktur...Vardır diyenler, dinine (Maide 8) vicdanına danışıp Disklike/aşağı tuşuna bassın...!

AYYILDIZ

Çok büyük yanlış yapıldı 15 temmuz gecesi ve sabahı. Yapılan tek doğru Ö. Halis Demir kardeşimizin yaptığıdır. Bu soysuzların general subay sivil ve asker olsun ihanet içinde bulunan her birinin hak ettiği alnının tam ortasına bir mermi yerleştirmekti. Şimdi katipler zabıtlarla tutanaklarla uğraşmayacak, marangozlar tabutla uğraşacak hem de ekonomi kalkınacaktı.

Misafir

Allah rahmet eylesin 250 şehit ve masumun hukuk ve vicdan karşısındaki durumu ne ise enterne edildikten sonra linç edilen askerlerde odur...İslam ve insan haklarını bi sorup soruşturun! Din bilginleri neden susar bu durumda da sizler olayı tüm çıplaklığıyla aydınlatılması için adalete yardım yerine hamasetle karışık yazılar yazarsınız! Tankın iç çamaşırıyla durdurulup durduralamıyacağını bilmenize rağmen mersiyeler yazmaktasınız! “Ey inananlar, Allah için adaletle tanıklık edenler olun! Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adaletten saptırmasın. Adil davranın. Korunup sakınma haline uygun olan budur. Allah’tan sakının. Çünkü Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.Maide 8”

bide hamaset

Suçluların can güvenliğinin sağlanması,adil yargılanması ve savunma hakkının sağlanmasını yok sayan,pasif hale getirilmiş suçluları linç etmeyi mübah gören "Linç suçunu tamamen üstleniyorum." diyen şahsınıza: Maide 8 i okuyun, esirlere muamele hakkında bilgilenin vb. denir ancak...bide hamaset ekledinizmi halkı kin ve düşmanlığa sevk kapısı aralanır...

dfgbsdfbgf

canavar heryerde canavardir. O askerleri vahsice olduren birisi sana bana ne yapmaz? savunurken olcu kacmamali.

Misafir

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu sözlerinden, darbe gecesi şehitler Köprüsü'nde halkın üzerine kurşun yağdıran askerleri masum, onları canı pahasına etkisiz hale getiren direnişçileri ise katil olarak damgalamak çıkmaz sayın yazar..."O gece köprüye çıkan askerler darbeci olsalar ve halkın üzerine kurşun yağdırmış olsalar dahi onların adaletini savunmak zorundayız. O askerleri linç edenler bir an önce bulunup yargı önüne çıkarılmalı!" sözleriyle: enterne edilmiş askerleri linç etmek hukuk devletinde yoktur.Onları adalete teslim etmek mahkemece karar,ceza verilmesi vardır...Sayın hukukçu Selman Öğüt çatışma anıyla, çatışma sonrasını ayırıp sonra linç hakkında yazmasını bilvesile istiyoruz..

gerek yok

akp takdir ediyorsa yargı,adalet,hukuk var, takdir etmiyorsa "ne hukuku kardeşim, yargıya baskı var, fetöcü bunlar,linç olağan" o zaman ne gerek var hukuka, halk kendisi çözsün sorunları, polise, askere, yargıya ne gerek var!

Misafir

Konuda adı geçen doktor da diyemez "ben bu dayaktan ölüm noktasına gelenleri tedavi edemem "diye.. Hukukçuda diyemez " bunların hakkı linçtir" deyü..Hukuk devleti anlayışınızı bi yazarmısınız? Hangi hukukta enterne edilmiş kişileri adalete teslim etmek yerine linç etmek..Anayasa ve yasalar ne diyor...Maide 8 ne diyor.vd. !!!

Misafir

Anında ışıkhızıyla yorumculara 100-150-200 VD.like/dislike VERDİRMEYİ NASIL BECERİYORSUNUZ ?

adem

Bazıları halen parti ismi üzerinden partimiz yıpratılıyor üzerinden demogoji yapıyor. ayıptır ya. Rabiamıza tek devlet yerine tek partiyi koyan sizin gibi menfaatçi çıkarcılar yüzünden memleket elden gidecek. bu millet onlarca devlet kurmuş yıkılmış bir daha kurmuş bir milletken nedir bu partizanlık. partinden önce devletini düşüneceksin.

mustafataha

Ömer Halisdemir'i gördükten sonra, mermisi bitene kadar direnip "komutanın emriyle ateş ettik" diyen kimseyi masum göremem. O kadar kadın ellerinde silah olan askerlere gidip ikna etmeye çalışıyor ama elinde silah olan ER komutanına itiraz edemiyor öyle mi? Bırakın bu işleri. Bütün tabur bir Halisdemir etmiyormuş, gördük.

ünal özer

vay fetonun uşakları adalet hukuk diye bağırmaya başlamış burdan. e o zaman vatandaşa silahsız vatanını milletini bayrağını savunmaya çalışan vatandaşa mermi yağdıranların linçine hak hukuk adaletten bahsedenler size söylüyorum, tecavüzcüye niye kızıyorsunuz o zaman hakkı var savunun, atatürke söz söyledi diye yargınalanın bir hakkı yok mu, hamaset diyenlerde şeref onur haysiyet namus vatan millet bayrak sevgisi yok yok, vatandaşa mermi yağdıranın linç edilmesini savunmam, linç edilenin hakkını da savunmam.onun vatana mermi yağdırması haklarını bitirmiştir. hamaset diyenler, meşhur ıphone nunuza bakın namus şeref bayrak vatan ne demek ordan okuyun belki tanıdık bi kelime çıkar

Misafir

"...Bazı yurttaşların hukuk devleti olan Türkiye'de cezayı kendileri vermeye kalkışarak askerleri linç etti. Kimi yurttaşlar da silahla sokağa çıktı.Hatta silahla sokağa çıkan bazı yurttaşlar ellerindeki silahlarla video çekerek sosyal medyada paylaşımda bulundu. Şimdi bir hukuk devletinde merak edilen sorular şunlar: 1. Meskun mahalde güvenlik güçleri haricinde panik yaratacak şekilde silah kullanılması hatta gösterilmesi bile suç teşkil etmekte... Silahlı olarak sokağa çıkan kişiler belirlenerek gerekli hukuki işlemler yapılacak mı? 2. Darbe yapmış olsa bile bir kişi ancak Türk adaletine hesap verir. Sokağa davet edilen yurttaşların er statüsündeki askeri linç edilmesiyle ilgili savcılıklar harekete geçecek mi? Linç edenler ve bu girişimlere katılanlar hakkında yasal işlem başlatılacak mı? ..."

nevin güler

Eğer 1 aylık asker olsaydın ve başındaki subayı bırak,çavuş"buraya gel,silahınla dur"dese sen de orada dururdun ve bir santim geri gidemezdin.Emir kulu o çocukları linç etmeyi sadece kendi çıkarın ve parti çıkarı için savunuyorsun.Darbecileri savunmuyorum,hepsini lanetliyorum ama sen sadece kendini düşünen bir adamsın.Batı dünyası kaçan adamları neden geri vermiyor.Çünkü senin gibi herşiflerin olduğu ülkede hukuk olmaz,biliyor ve vermiyor.Azıcık hukuk olsa teslim eder.Yalancı ve riyakarsın.Üstelik o darbeciler sizin eski yol arkadaşlarınız.Beraber yürüdünüz o yollarda ve beraber ıslandınız.Hasabı sorulacak.Yayınlanmasını rica edyorum.

Misafir

Suçluyu linç edilmemesi için adalete teslim eden kovboy filmlerinden yardım alsanız! Varmı linç hakkı! Vicdanınız kurusun bir masuma halel gelirse toplumca çekeriz böyle biline!..Mehmetçiğe internet ortamındaki vahşiliği yapanlardan hesap sormak yokmu dilinizde,vicdanınızda!Fetö listesini yazacaktınız noldi!

ali ak

Ateş düştüğü yeri yakar....o askerlerden biri sizin çocuğunuz olabilirdi...

salhor

Bu, CeHaPe beynidir. Ancak bu kadar ve ille de "iki ileri bir geri" de değil "Bir ileri iki geri" çalışır. Bu sürekli rötare düşüş sebebiyle mantık insicâmı yoktur CeHaPe'lilerde. Kulağından tutup "Çekil git be adam!" diyeceksin, o kadar. Ya da o konuşacak sen lâ havle çekeceksin. CeHaPe rüya görür; mazide yaşar; hâle aklı yetmez ki istikbâl hakkında hesap yapsın. Ben, bütün CeHaPe'lileri vallahi özürlü görürüm.

sayın yazar

"...şu an da siz dahil hiçkimse, diğer şehit ailelerini katmıyayım ama bendenize (nihal olçok)şunu diyemez; "ya benim hiçbir etkenim, hiçbir günahım yoktu, hiç ilişkim olmadı. " mümkün değil, bu bir domino taşı gibi, herkes bir şekilde dokundu..." sözlerine de bi cevap yazabilirmisiniz?

yine hamaset 2

Yine hamaset, saptırma...hukuk hakgetire...internet ortamında dolaşan resimlerden biri bile gerçekse "Linç suçunu tamamen üstleniyorum. " diyen sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum...Kısaca:"O gece köprüye çıkan askerler darbeci olsalar ve halkın üzerine kurşun yağdırmış olsalar dahi onların adaletini savunmak zorundayız. O askerleri linç edenler bir an önce bulunup yargı önüne çıkarılmalı!" sözü yanlış değil bilakis hukukun temel prensibidir...Bir kez daha düşünün...linç hukuk dışıdır hele masum olan mehmetçiğe yapılan vicdan ve din dışıdır vesselam.”İdam” hamasetinden sonra bi de”linç” hamasetimiz oldu... ve “Dış düşmanlarımız” (!) edebiyatı...

yine hamaset 1

O proğramda parmak sallamak neyin nesi! Hukuki bi konu konuşuluyor, soru soruluyor...Katilin dahi hakkı vardır her hukukta bunu nasıl yok edemezseniz ... masum Mehmetçiğe yapılan haksızlıkları da... Linç edilenlerin de şehitler kadar hakkının aranması neden rahatsız ediyor ? Bu arada,Selman Hoca'nın programdaki el ve kol hareketleriyle vucut tavırları ne anlama geliyor peki! Dikkat edin her konuşmasında sıkışınca konu dışına çıkıyor, başörtüsünü gündeme getiriyor...tahrik ediyor!(Bu kesim gündem yerine genelde hep aynısını yapıyor! Ya ezan yasaklaması ya baş örtüsü ya da benzer...)

Salih

Ben de bu lince ortak olabilir miyim? Cephaneleri bitene kadar (sabah tankin icine girilebildigi zaman tespit edildi) karsisindaki silahsiz masum halkin ustune olum yagdiran domuzlar yasamayi hak etmiyorlar, linc edilmelidir.

YUSUF HACIOĞLU

Allah razı olsun kardeşim...

Misafir

Yüeğinize kaleminize sağlık