BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07

Nurettin Yıldız'dan skandal ötesi sözler! Kadınlara 'puan' verdi...

6 yaşındaki çocuklarla evlenilebileceği gibi skandal fetvalarıyla tanınan Nurettin Yıldız şimdi de kadınları kıyafetlerine göre sınıflandırıp puan verip "Tesettürle para etmeye başlıyor" diyerek yeni bir skandala imza attı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 63 Adet Yorum
Misafir

15.33:tövbe edip kuran a sarılması gerekenler,kur an dışı hareketler yapılıyor diye uyaranları tövbeye çağırmış.6 yaşında bir kız çocuğunu evlendirin diye kur anın nersinde yazıyor demek tövbe etmeyi mi gerektiriyor?kur an dışına sapanalrı uyarmak tövbe etmeyi mi gerektiriyor?tekrar soruyorum:6 yaşında bir kız çocuğu evlendirelebir diye kur anda bir ayet varsa gösterin,yoksa nurettin yıldız gibilerin kur an dışı sözlerini eleştirin ve müslümanları uyarın.uyananları ve uyaranları suçlamakla islama hizmet edemezsiniz.bir de müslüman rumuzu koymuşsun.sen müslümansınm da nurettin yıldız gibilerin yalanlarını açığa çıkaranlar müslüman değil mi?müslümanlığın şartı nurettin yıldız gibilerin peşinden gitmek midir?

Musluman

Bu sözde hoca Allah'a ve dinine iftira ediyor kitabın neresinde 6yasindaki kızla wvlenebilirsun yazıyor ayrıca misafir denen kişi böyle hoca musvwttelwri sizin gibilerin işine geliyor İslam'a buradan saldırıyordu Z gidin bir gerçek hoca ya sorun bakalım Allah Teala'nın hak dinine saldırmakta eline birşey geçmez günahtan başka aklını başına al ve tövbe et yol gakinken

Selçuk

İnternet haber cumhuriyet ağzından haber yapmış

Selçuk

60 dakikadan 45 saniye kes. Bu bir hadisi şerifin izahı. Giyinmiş çıplaklar hadisini okuyunuz ya da susunuz

Ehli sünnet

Siz hocaların videolarından kirpmaya devam edin. Gün gelecek hepinizi biz kirpacagiz. Sakın unuturlar ya falan sanmayin. Hepiniz not aliniyorsunuz. Biraz daha devam edin.. içinizdeki bütün pislikleri kusun. Bekliyoruz.

Misafir

Gerçekler neden mideni bulandırıyor? Yoksa hamile misin?

Misafir

Sadece Allah'a güveniyor, senin gibilerin kınamasından çekinmeden korkmadan doğruları söylüyor.

Misafir

Gerçekler ondan rahatsız olanların canını sıkar, keyfini kaçırır, midesini bulandırır. Neden miden bulanıyor? Yoksa hocanın söylediği gerçekler mi keyfini kaçırıyor?

Misafir

Neden? Hocanın söylediklerinin ucu sana mı dokunuyor?

Misafir

Nasrettin Hocadan Farki ne, Isin ögretici bir tarafi yok olmasi@#$

Misafir

Ehli sünnet falan yazan kisiler Ehlisünnet nedir gözüm bi Arastirya Anlatilanlarla kalma OKU Laaaa

Halid bin Velid

Enlisünnet hocalarımıza saldırmanız onları sadece güçlendirecektir Allah'ın izniyle, Cesaretiniz varsa Kaderi inkar eden Mustafa islamoğluna, Allah'ın gaybı bilemeyeceğini söyleyen Abdülaziz Bayındır'a , Caner Taslaman'a ve Mehmet Okuyan'a vs. Vs gibilere saldırın, ama yapamazsınız.

Zz

Sana bişey diyecektim ama seninle aynı seviyeye düşerim buda bana yakışmaz .

Turan

Haberde pravakosyon var...

yerli rating

elin adamı ülkelere rating veriyor. biz kadınlara... eğer milli rating firması kurulursa hocam başına geçebilir. metodolojiyi biliyor.

ihsan

her önüne gelen islam için konuşamaz ehlullah olmalı mutlaka günaha giriyorlar

kemal

Bu nasıl haber böyle.Nurettin Yıldız Hoca'yı çok fazla tanımam.Ancak tanıdığım kadarıyla asla sizin hedef gösterdiğiniz gibi biri değil.Kesinlikle din derdiyle dertlenen birisi.Bende bu haber sitesinin dini değerlere ve hocalara saygı gösterdiğini zannederdim.Yanılmışım.

bigboss

KEŞKE ŞU HABER SİTELERİNDE RTÜK'E ŞİKAYET ET DİYE HER HABER BAŞLIĞI İÇİN BİR BUTON KOYSALAR AH! NE HOŞ OLURDU!

Misafir

AYNEN...internethaber benim için bitmiştir .

dokuz köy

doğru söylemiş.daha ne

Mehmet

Ulan düşün kadınların yakasından. Her türlü rezilligi yapan siz, dinin arkasına saklanan yine siz... Bu tarikat ve cemaatler kadınları kapitalistlerden daha fazla meta haline getirmediyse ben de birşey bilmiyorum. Zihinlerinde kadın tüccarlığı. Emek ve düşünce üretmek yok, varsa yoksa kadın kıyafeti... Müptezel tacirler..

Misafir

Ne teesettürlüler gördü bu gözler bilsen.Karagümrükten tesettürlü binip Karaköy Tophanede,Kot ve bluzun üzerine geçirdiği tesettürü sıyırıp çantasına atıp Kabataştan Beşiktaşa gelene kadar makyajını saçını düzeltip tarayıp süslenip Arnavut köyde Daracık kot,beli-göbeği açık bluz, topuklu ayakkabı ile inen nelerini gördüm bi bilsen..(16 yıllık Taksiciyim)

g m

bu adamin bunu söyledigi seneler sonra mi farkedildi? bu söylenenleri söylendikten seneler sonra manset yapmak (söyledigini tasvip etmesemde) neyin amacidir

Misafir

Siz doğruyu söylediği için bir müslüman ile ne kadar çok uğraşıyorsunuz. Fikir özgürlüğü diyorsunuz fikre saygınız yok. Aksi bir fikriniz varsa söyleyin. Yoksa hedef göstermeyin.

g m

bu kayitlar cok eski