BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

'Neymiş, dövizmiş, neymiş kurmuş, geçin o işi geçin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, 'Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez' dedi.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
okur

sn. cumhurbaşkanı bir bildiği varsa açıklamalı. bu ne rahatlık? neden bu kadar üstten konuşuluyor?kuru kuruya efelik etmek, rest çekmek kolay değil.zira bunun sıkıntısını daha çok vatandaş çekecek.gerçekçi olmak gerekirse bu kadar yükselişin elbet bir geri dönüşü olacaktır.bu durum bir seçim değil!

haberin var mı

neden geçelim. bu artışlar enflasyonu da artıracakç son 5 yılda gelirimin alım gücü %50 azaldı

Erol Baron

Doların hafife alınacak bir şey olmadığını emlak, araba vb. fiyatları imam hatipli RTE'ye çok yakında hatırlatacak.

Misafir

ekonomiden hiiç anlamıyorsunuz 7 ayda kurdan Türkiyenin zararı 140 milyar dolar daha ne olsun merkez bankasının kasasında 100milyar dolar yok ne yapacaksınız hiiç misilleme yok incirliği kapatma yok radar üslerini kapatma yok F-35 in parça yapım programından çekilme hayır sana bırakman için bir liste vermiş 16 kişinin sana şantaj ve baskı yapıyor sen ne yapıyorsun hiiç

beyler beyi

reis yapacağınız tek bir iş ve işlem var. dövizle işi olan ticaret erbabı hariç kimsenin döviz alması ve satması yasaklanacak. döviz büroları kapatılacak. kaçak döviz alış ve satışın önüne geçilecek. yoksa daha çok debelenirsiniz.

  • 1