BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92

New York Times'tan 'Kaşıkçı cinayeti' için olay yaratan video

Amerikan New York Times gazetesince, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin kronolojisinin aktarıldığı bir video yayınlanırken kimlerin işin içinde olduğu da tek tek anlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
QX

TÜRKİYEDEN NASIL ÇIKTILAR, SORUŞTURMA NİYE GEÇ BAŞLADI? ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ SORUN BUNLAR?

Misafir

Sevgili peygamberimiz ve sahabi bu Sudilerin dedeleri ebu cehiller ebu leheplerden ne eziyetler gördüler.Bunlara müslüman demek bile ne kadar doğru olur tartışılır.İngiliz gevurları Osmanlıyı yıkıp Bu mübarek beldelere bu soytarıları yerleştirdi.Kurtuluş savaşından sonra bizlere de içimize adam yerleştirdi ve yalan tarih uydurdular bu ingiliz gevurları.Hala bizler de bocalıyoruz bakın.Suudiler Mübarek topraklara yakışmıyor.

vatandaş

gundem ekonomi olsun, bana ne kardeşim kaşıkçı cinayetinden? dış güçlerden bilmem ne? ben borçla yaşayan biriyim. ayı bitiremiyorum aldığım parayla. bunu gündem yapın!

Aklın zıplaması.

Yeni bir FALSE FLAG OPERATİON tezgahı.İnananın da inanmayanın da kesinlikle ve kesinlikle Beyni büzülmüştür.Subliminal bir etkisi olmuştur.

Misafir

Bu vahşi suudiler adamı kıtır kıtır kesmişler.yapan selman denen Adam.. şeriata göre kafasının kesilmesi lazım.buna kadir inanır.

Misafir

Seriatsa herkese seriat. Sucluysa Prens veya baskasi kafasi vurulacak bitti. Hz Ibrahim oglunu kurban edecek kadar Allaha iman ettiyse biz muslumanlarin korkusu olmamali. Yaptigin hatanin karsiligi neyse odemeli

Awuvi

Weliaht prens Selman ı cinayetin dışında bırakma çabaları dünya da yaşayan insanların akliyla alay etmek, onları ahmak yerine koymaktır. ...abd ve Trump Suudi parası için haysiyeti yokta zaten ..kalanida satmaktadir. ..! Baş zanlı prens dir. .önce ona idam vermelidir. ..Mahkeme. ...!yoksa suçlu Trump dır. !

Misafir

Artık yeter ülkemizin gündemi öncelikle hayat pahalılığı işsizlik ve sonrasında vakit kalırsa seçim. Yani nerede ise bir aydır bu cinayeti konuşuyoruz. Yeter artık. Bu hayat pahalılığı hat safhaya çıktı pazarda 50 TL aldığımız sebze meyve olmuş en az iki katı. Hirdavata gelen zam yüzde 300 ü geçmiş gıda hakeza yüzde 50 yi açmış ama biz kaşıkçı cinayetini konuşmaya devam ediyoruz.

  • 1