BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Neden Recep Tayyip Erdoğan!..

Muhalefet hala anlamak istemiyor.Türkiye bir lider gerçeği yaşıyor. 27 Nisan 1960'da başarılı olanlar neden 15 Temmuz'da başarılı olamamıştı?.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Alex denito

Osman bey londradan selamlar yaziniz muhtesem saygilar

Misafir

Türkiye Anayasa değişikliği yoluyla, önümüze yeniden konulmak istenen Sevr'i kabule zorlanmaktadır. ..... Anayasa'ya aykırı olarak yapılmak istenen antidemokratik Anayasa değişikliği, tüm yetkilerin bir kişide ve denetim dışı olarak toplandığı “diktatöryal” “ceberrut” ve “keyfi” bir yönetim yaratması yanında, vatanın bölünmesine yol açabilecek hükümler taşımaktadır. Sevr’i yırtıp atın...

Konuk

Sayın yazar,İlköğretim öğrencilerine anlatır gibi yazmışsın biraz. İstersen bir dahaki sefer şunları da işin içine kat: Her iki darbenin kim veya ne adına yapıldığı; her iki zamanda halkın demokrasi anlayışı ve algısı; her iki zamandaki iletişim ve haberleşme imkanları; her iki zamanda ordunun siyaset ve yönetim üzerindeki etkisi (15 temmuza gelene kadar ordunun yönetime etkisi millet nazarında iyice törpülenmişti); son olarak da Adnan Menderes, halkı tankın önüne sürer miydi?!

Kral çıplak

İki kaşı ortada bitişmiş Recep İvedik te çok iyi çoookk :))

Misafir

Dünyada eşi benzeri yok! Mecliste AKP vekilleri ve hükümeti kendisini lağvediyor!...

Çok kandırdılar çooookkk

İyi de PKK, FETÖ vb. bu RTE yi çok kandırdılar be yav.

Çapulcu Doktor

Recep Beyin sağlık durumu bilemiyoruz!.. Tayyip Erdogan’ın ilerleyen hastalığı ile bozulan sinirleri hırçın ve kavgacı psikolojisi bu kritik zamanda ülke bütünlügüne ve Türkiye’nin geleceğine zarar vermeye başladı…istirahat etme zamanı geldi!

TRABZONLU !!!!!!!

Tebrik ediyorum cok dogru bir tespit olmu$ anlayanlara anlamayana davul zurna az !!!!!!

Kim Bu Herif

OHAL ile toplumun tepkisi engellenirken, Anayasa’daki dokunulmazlık maddesi çiğnenerek yasama hakları elinden alınan başta HDP eş başkanları ile 11 milletvekili tutsak edilirken, gizli oy ihlal edilip vekilin oyu bile oyuncağa çevirilirken tek adama itaat yeminleri edenlerin halkın vereceği oya da saygısı olacak mı beklemiyoruz.

ayran

Koskoca ülke bir kişiye bağlıysa zaten o ülke ülke olmaktan çıkmıştır, ülkeleri ayakta tutan kişiler değil sistemleridir, yarın tayyip ölürse o zaman düz mantıkla ülke paramparça olacak.Kendi kişiliği olmayan hayatta hiç bir şey başaramamış kişiler hep kurtatırıcı beklemiştir.

Misafir

Allah yar ve yardımcıları olsun yollarını açık etsin...

  • 1