BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ne yani Atatürk İlah mıdır?

Ahmet Hakan, bu yıl 10 Kasım'da ülke olarak Atatürk'ü bir başka duygu ve sevgiyle andığımızı yazmış.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 90 Adet Yorum
Misafir

Süleyman ağabey e sorulur: tüm söylediklerine peki neden yanındaki adamlar yada istihdam için kurulan şirketlerde bile kendi kademesinden tanıdığı olanlar 10 bin 12 bin 15 bin 24 bin 30 bin maaş alıyor da aynı kurumda çalışan işçiler asgari ücret alıyor.. neden o kurumların başına getirdiği kişiler ettrafındaki güzel alımlı kadınları şef yada müdür yaparak birden maaşlarının 2 katı fazla para almasını sağlarlar ve neden buna göz yumulur. tamam biz sonuna kadar erdoğan diyelim ya peki sadece erdoğan değil bu dava adamı dediklerin neden sonuna kadar halkın refahı demiyor....

Misafir

Saldırıları kimler cesaretlendirdi Tekirdağ' ın Çorlu ilçesi'nde Atatürk heykeline baltayla saldırmıştı... Serbest bırakıldı

Misafir

Bi şehadetle 2 saniyede Müslüman olunmuyor. Allah o şahadeti sana nasip etmez ise dilin söylemez.

Misafir

Müslüman olmak kolaydır da, mümin olmak zordur. Mümin olmak da insan olmayı gerektirir. Onun içinde bir ömür boyu mücadele edersin.

ecemnur

İlah mı değil mi bilmem çok da umurumda değil.Ama şu kesin.Müslüman olmak çok kolaydır.Bi şahadet getiririsin 2 saniyede müslüman olursun bir ömür müslüman yaşarsın ve ölürsün.Zor olan İNSAN olmaktır.Bazen yıllaaaar sürer.Hatta bazen bir ömür geçer de İNSAN olamadan göçer gidersin fani dünyadan.

yüzdeyüzmilli

Rahip Brunson'u serbest birakanlarin gücü Emine Sahin'e yetmiyor mu???

Erol Baron

40 yıldır Türk ekonomisi dünya sıralamasında 17. sıradan milim kıpırdamamış..... 21. asırda asgari ücret ilk defa fakir Balkan ülkelerinin gerisine düşmüş..... Şimdi bir bu güne birde 20. yy başlarında onca fukaralığa teknoloji eksikliğine rağmen birde M.Kemal'in ekonomi başarılarına bir bakın..... Ha, bunlar bizi ilgilendirmez, bize sadece din lazım diyenler için FETÖ ve menfaatçi cemaatler de dahil, 40 yıldır bu her rengiyle mevcut.

Attila

Çok güzel bir yazı.. adaletli yazılarınızın devamını bekliyoruz.. saygılar

Misafir

Süleyman beyisen ATATÜRKTEN uzak dur.Atatürk düşmanlarının kavgası;uygarlığa ve Cumhuriyete karşı olan kavgadır.

Misafir

Daha on dakika önce yazdım ve yorum değil ama bu nasıl tıklama.

Misafir

Zurnanın biri yorumlara bolca tıklayor. Yorum çıkıyor işine gelmiyor anında yüz tıklama.

Misafir

Ne güzel yazmışsın gardaş. Ama rahatsızlık vermişsin imansıza.

Misafir

Bu yorum çok rahatsız etmiş put perestin birini.

Misafir

Misafir kafayımı yedin sen.

Misafir

serdar beyin bu yorumunu 107 kişi beğenmemiş, ne yani herşey allahın dilemesi ile değil mi, atatürk ilah mı? ama bu yaşamın bir sonu var. herkes yapıp ettiğinden, sözlerinden ve kime muhabbet duyması gerekirken kime muhabbet duyduğundan hesaba çekilecek. dünya hayatı çok kısa, göz açıp kapayıncaya kadar geçer, inanmadığınız gerçeklerle yüzleşince siz de sahte tanrılarınızla beraber haşrolacaksınız.

Misafir

doğru demişsin. sultan fatihe hakaret yanlış, ama cezası yok ve sultan fatih kanunla korunmuyor

Misafir

Sahibinin sesi ... 🤮

Misafir

Bu yıl 10 Kasımın böyle coşkulu olması Atatürk vefatından yıllar sonra bile kazandığını gösterir

Misafir

Bu diyeceklerim işinize gelmeyebilir ama Tek ilahım Allah, Peygamberim Hz Muhammet, bildiğim en değerli Türk ise Atatürk'tür, minnetle sevgiyle

Halil Çetin .

Tabiki Atatürk İlah değil. Ama Türkiye ye yaptıkları hala akıllarda taze ve doğru şeyler ,Hiç kimse Türk büyüklerine hakaret etmemeli. Biri çıksa Fatihe hakaret etse yakışır mı . Bu yazı Atatürkü sevmiyenlere göz kırpıyor. ''İlah değil Yıkın heykellerini'' Hala Atatürkü niçin sevmezler aklım almıyor. Selamlarımala .

Misafir

Fatih Sultan Mehmet annesi Maria ve ölene adar da dinini değiştirmiyor.bilgin lsun Erbay kardeş

Misafir

yukarıda bir cahil oniki adaları İngilize peşkeş çekti demiş. sadıkların Sevr ile Vahdettin döneminde İngilizlere peşkeş çekildi. Hatta içinde Girit de vardı.balkanları ise Abdülhamit döneminde kayettik.

tcbe

Aşağıdaki yorumcuların tamamı yaşayan her canlı gibi kimine göre acı, kimine göre tatlı olan gerçeği yaşayacaklardır. İşte o zaman ilahın kim olduğunu göreceklerdir.

tcbe

Yorumları okudukça Atatürk ü ilahlaştıranların nasıl cahil cüheyla olduklarını görüyor bunlara acımaktan başka birşey yapamıyorum. Bunlar ölüsünü alkışlayan tipler, musallah taşı önünde bile Yüce Allah akıllarına gelmeyen sürüngenler. Ama bir gün bunlarda kimine göre acı kimine göre tatlı gerçeği yaşayacaklardır.

BALIKESİRLİ

İÇİMİZDEN TAM DA GEÇENLER BUNLARDI. AMA İNŞALLAH YAZINIZ BİR ÇAĞRI NİTELİĞİNDE OLUR. YAPILAN HAKSIZLIKTAN GERİ DÖNÜLÜR