BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

NATO'nun özrüne Türkiye'den cevap

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, NATO'daki rezalet için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aranarak özür dilendiğini söyledi. Bakan Çelik, Türkiye olarak NATO'dan gereğinin yapılmasını beklediklerini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Cevat

BU ALÇAKLIĞI YAPANIN AMİRİ YOKMU.. İŞTEN ATMIŞLAR. YALAN SAKIN İNANMAYIN, BAŞKA YERDE BENZER İŞİ VERİRLER. ORGANİZE BİR SUÇ. Bu alçağın kimliğini TÜRK KAMUOYU BİLMEK İSTİYOR, BİLİRSEK Bunun altındaki planı çözeriz.

Misafir

Araba cam filmi bitti şimdi 1 ay NATO. Milletin önüne koyuyorlar. Ye babam ye. Malta da ki şirketler ne oldu. Reza Hayırsever mi hala.?

Misafir

bende anlam veremedim nato 50 yıldır yapmadıgı şeylere baş vuruyor amerika öyle avrupa öyle kasıt türkiyemi hükümetmi

MİSAFİR

GEREK NATO GEREK ABD- GEREK RUSYA ( BAKMAYIN SİZ DOST GİBİ GÖRÜNDÜĞÜNE )BU GÜN İÇİN HİÇ BİRİ DOST DEĞİLDİR VEDE ELLERİNDEN GELSE TÜRKİYEYİ HALLADACEKLER ..AMA NİÇİN BÖYLE OLDUK VEYA NİÇİN TÜRKİYE DÜŞMANI OLUVERDİLER??YÜZ SENEDİR HİÇ BİR SORUN OLMAYAN DIŞ GÜÇLERLE NİÇİN BU DURUMA GELDİK??NE DEMİŞLER ? YANİ GÜZEL BİR ATA SÖZÜMÜZ VARDIR ..İĞNEYİ KENDİNE -- ÇUVALDIZI BİR BAŞKASINA BATIR DİYE ..BİRDE RAHMETLİK ATATÜR KÜN ÇOK GÜZEL BİR DEĞERLENDİRMESİ NETİCESİ -NE DEMİŞ ? YURTTA SULH --CİHANDA SULH..YANİ BARIŞ VE YİNE BARIŞ ..AYNI ESKİDEN OLDUĞU GİBİ..HA -- ELBETTE DÜŞMANLIK OLACAKTIR AMA ÇÖZÜM MASA BAŞI OLMALI BANA GÖRE..

Misafir

artik reyiz emrik gidemiyor niye?

Misafir

AKP gündeminde hep Avrupa'ya karşı Düşmanlığı olacak!...

Acaba

Sadece fetö değil ve bence KGB ve MIT veya istihbarat açısından da bakılmalı

Misafir

Gayrı birkaç ayda bunu dinleriz Nato şunu yap Nato bunu yap.

kundemacı

Adamlar yaptıkları yanlış de hainlik de ne dersen de özür diliyorlar. Biz kabul edilemez diyoruz. Peki varsayalım ki iyi ettik de yaptık derlerse ne yapacağız? Ya da ne diyeceğiz? NATO' ya savaş mı açacağız. İç siyasete oy devşirmeye yönelik açıklamaları artık kimse yutmuyor.

ugur

Artık o diz çöken, el pençe duran, Türkiye yok onlar nasıl savaşırsa bizde öyle savaşmasını biliriz, yeter ki içerdeki düşmanlar içerdeki hainler köstek olmasın

yavuz

Aç gözünü artık Türkiyem zaman birlik zamanı, her daim Cumhurbaşkanımızın yanındayız

  • 1