BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92

NATO'dan Türkiye ve S-400 açıklaması

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin, Rusya'dan S-400 almasına ilişkin konuştu. Stoltenberg “Eğer haritaya bakarsanız, Türkiye’nin ne kadar büyük olduğunu görürsünüz'' diyerek NATO için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
gurbetci vatandas

dunyada herseye hemen inanip kanan millet sanirim sadece Turk milleti NATO,nun tatbikatinda bile Turkiyeye karsi olan hasmaniyeti hedef tahtasi edilen MKataturk ve RTerdogan degilmi.yanibasimizdaki teroru orgutleyip egitip binlerce ucak tir dolusu silah verip TCD,letini yikmak isteyen sozde mutefik denilen ulkeler degilmi halen bunlarin biraz oksamali sozlerine kanarak inanan gine turk milleti degilmi yeter be ya tam bagimsiz guclu bir ulke olalim yada dediklerine herzama oldugu gibi boyun egip eyvallah diyelim.TCD,cok guclu bir savunma gucu ve silahi olmadikca iste boyle oyun oynanir her daim.

Misafir

Dalga geçen admin ,sekreter değil.

milletin sozu

basta NATO ve batili ulkeler TCD uzerinde tilkiye kac taziya tut oyunlarini iy oynuyor ve bir oldubitdiye getirip Turk devletinin guclu bir savunma gucu ve silahi olmamasi icin her yolu deniyorlar.Turkiye basta nato mutefikligini askiya alip batili ulkelere mesafe koymadikca ne tam bagimsiz nede guclu bir ulke olur tipki 95,yil oldugu gibi basta abd,leri ve diger mutefik dediklerimizin dudaklarindan cikacak soze kalir.bu gerginligi firsata cevirmek basta Rusya Cin ve diger Turk cumhuriyetleriyle siki bir isbirlikteligine bagli oldugunu bilmek zorunda NATO ve Bati oyununa birdaha gelmemek sartiyla.

Misafir

Hayret! Allah mı konuşturmuş bu şekilde acaba?

gurme

aşağıda ne içiyorlar la!?

Misafir

Ne diyo laa bu herif...!

Misafir

Sekreter isine bak hadi TÜRKİYE HARİTADAKİNDEN İBARET DEGİL...

Misafir

Yahu TÜRKİYE Artik sizin söylediklerinize asla inanmaz He hoş yapıyorsunuz hani siz bizlere roller değişti bundan böyle biz işimizi yürüteceğiz ve sizlere He hoşt .. Diyeceğiz... Eski ben değiliz artik milletçe her yapılanı anlar ve görür durumdayız , stontelberg bizi pofpoflamayi bırak çocuk yok...

Can

Bu Nato Sekreteri böyle andersenden masallarla bizi avutabileceğini sanıyor,bu ülke size kanmayacak kadar da zeki bir ülke!!!!

felaket

Nato Genel sekreter övüyor, kalleş Amerika düşmanlık ! yapiyor.ve Cahil Terörist zarar veriyor felaket.

hakan

bizim büyüklüğümüz insanlığımızdadır. avrupa gibi iki yüzlü sömürgeci ve vahşi değiliz. petrole üşüşen sinekler hepinizi elbet yıkacağız!

Misafir

Eğer Dünya ülkelerinin, kişi başına gayri safi yurtiçi hasılalarına (GSYİH) göre sıralanmış listesine bakarsanız, Türkiye’nin ne kadar büyük olduğunu görürsünüz.

Misafir

Bu herif bizimle dalga geçiyor olmalısın....

Misafir

Habere Bak Habereeeeeeeeeee!... Türkiye ekonomik kriz değil........ Depresyon ve bunalım nasıl geçiyor!... Psikolojik sorunlar her gün artıyor

Vatandaş

Nato için önemliyiz Büyük ve Köklü bir Ülkeyiz. Milletimiz gurur kaynağımız. Sayın Başkanım Faizleri indiriverin seçim öncesi gibi.Seçim öncesi Kamu bankaları faiz insin dediniz indirmediler mi? merkez bankasını mı taktılar onun o dönem belirlediği faiz oranlarını mı taktılar. İndir deyin Sayın Başkanım İndirsinler.

misafir

türkiye önemlodor tutturmus gidiyoruz,madem türkiye önmelide niye hic kimse ciddiye almiyor,artik genel sekreterin bu öygüsüyle bir yil avunuruz

  • 1