BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94

Nankörler!..Reis olmasaydı olmazdınız !

AK Parti içerisinde kişisel ihtiras sahibi birileri görülüyorki sessizce nankörlük yapıyor.Sormak gerekir Reis olmasaydı 15 yıldır bu koltukları rüyalarında görürlermiydi!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Habercilik suç oldu!_____________________ SÖZCÜ hakkında 15 Temmuz 2016 günü internet sitesinde çıkan bir haber yüzünden 10 ay sonra soruşturma açan savcı(!), 131 gün sonra iddianamesini yazdı. 73 sayfalık iddianamede tek delile yer verilmedi. Manşetler suçmuş gibi gösterildi.

Misafir

Ekonomik çöküntü esnafı perişan etti!.. AKP Tabanını Kaybetti!.... Arkadan da Beslemeleri a

Misafir

Toplam 27 klasör ve 504 sayfadan oluşan Fezleke dosyaları yürüten savcılık tarafından 2 Ocak’ta Adalet Bakanlığı’na gönderildi......... Mecliste kabul edildi Komisyon Kuruldu ama Meclisde okunmuyor?... Neden genel kurula gelmiyor?... AB Bakanı Egemen Bağış'ı Fezlekesinde : Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve 3 kez 1.5 milyon dolarlık rüşvet almak.

Misafir

Muammer Güler Fezlekesi: 10 kez toplam 10 milyon dolarlık rüşvet almak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nüfuz suiistimali, suçluları kayırmak.

Misafir

SENİN GİBİ YAZAR BOZUNTULARI OLMASA TÜRKİYE BÖYLE OLMAZDI

Misafir

Açlık sınırının altında yaşayan Emeklinin tenceresi 40 liraya kaynıyor...Emekliler açlık sınırının altında aldıkları maaşla yaşam savaşı vermektedi

Misafir

SENİN ANA YURDU NERESİ ?

Misafir

İslam kökenli AKP yeni güney komşuları: IŞİD, El Nusra olsun ister

misafir

Bu mihvalde yazı yazanların banka hesap hareketlerini masakın incelemesi lazım ihbar ediyorum vatandaş olarak.

halil hal

a.gul en tehlikeli maliftir dogan medya ve tayfasindan guc alip parti kuramazdi o yuzden suudlar finansal olarak destekleyecek ingilizlerde poletik olarak destekleyecek a.gul a.davudoglu m.karalioglu h.albayrak a.beki a.tasgetiren simdide eyup kaya nevzat cicek

Numan Benek

Aldanan ve aldatıldığından bahsetmek lazım.15 yıldır kaç kere ve kimler tarafından kandırıldığını yazmak lazım.Ülkeyi hanedan şeklinde yönetenlerden bahsetmek lazım.Aynı menzile gidenler ve alnı secdeye değenlerin memleketi ne hale getirdiğini yazmak lazım Osman effendi!

Erol Baron

A. Gül gibilerini eleştirmeden önce ektiğini er veya geç biçecek olan RTE nin ne kadar -astığı astık kestiği kestik- davranışından ve tüm çevresini ZENGİN etmesinden de bahsetmek lazım. Hem herkeste RİZE kafası yok ve çimentosu DİN olan beraberliklerin ilelebet sürdüğü ASLA görülmemiştir.

güven

Ağzınıza sağlık duygulara tercüman olmuşsunuz Allah Reise uzun ömürler versin. Nankörlere çıkarcılara ahlaksızlara iki koyunu güdecek donanımda değilken reis sayesinde adam yerine koyulanlara Allah fırsat vermesin

Bozkurt

Osman Bey ilk başta sunu düzeltelim Millet olmasaydı AK Parti olmazdı. Millet desteklediği için Ak Parti 16 Senedir hükümet görevini sürdürüyor. Recep Tayyip Erdoğan istediği için değil. 7 Haziran seçimlerinden sonra bakarsanız Davutoğlu için bir çok kişi oy vermiştir. Yeniçağı okumanız sevindirici en azından kendi gruhlarınızdan kurtulup gerçekleri biraz olsun algılayabilmişsinizdir. Saygılarla...

gencoglu

ve bu şahane yazıya imzamı atıyorum elinize sağlık

  • 1