BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60

Murat Hazinedar'ın asıl suçu neydi biliyor musunuz?

Mustafa Sarıgül'ün yanında kendi halinde mütevazı biriydi Murat Hazinedar. Yüzde 77 oy aldığını böbürlenerek anlatıyor ama İsmail Ünal'ın oy oranı da neredeyse aynıydı. Peki kendi gücüyle mi oturdu o koltuğa?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Değerli Araştırmacı Yazar Can Dündar'ın dediği gibi Biz sizi neyin çıldırttığını biliyoruz: Hiçbir karşı ses duymak istemiyorsunuz. Hiç kimse zulmünüzün hesabını sormasın istiyorsunuz. Yükselen her farklı sesin, başkalarını cesaretlendireceğini, başkanlık yolunu engelleyeceğini düşünüyorsunuz.

Misafir

Hak etmediği yere ve kendini kaybetti koltuk ona iki beden büyük geldi.sarigul sayesinde geldi oraya ama kim olduğunu nerden geldiğini onuttu az olsun benim olsun mantığı ile hareket etti,o kolduk ona yakışmadı

Misafir

sen bunları bırak birazda emeklilerin derdini dinle yaz olurmu

Misafir

sen bunları bırak birazda emeklilerin derdini dinle yaz olurmu

Misafir

ABİ,Melihin suçu neydi acaba?Ya da Zarrabın suçu...

Misafir

murat haznedar ın suçu chp nin belediye başkanı olmaktır.akp den olsaydı,el üstünde tutulur ve kollanırdı.

Misafir

Devletin imkanlarıyla bir gecede Türkiye'yi tarumar ettiler. Sen bunları görmüyor musun? 8 ay tutuklu kalmış! Bunları görememiş... Senin her fırsatta övdüğün ve sözcülüğünü yaptığın iktidar 15 sene uyudu ve göremedi...O 8 ayda görememiş ne ki?

Misafir

Suriyelileri kabul etmek bir insanlık göreviydi...Buna hiç kimsenin ,itirazı olamaz! Ancak bizden kat be kat zengin olan ve Müslüman olduğunu iddia eden ülkelerin kılı bile kıpırdamıyorsa bu aptal yerine konulmaktan başka bir şey değildir.Ayrıca Suriyelilerin gençleri savaş varken ülkelerinden kaçacak kadar alçaklık etmişler,diğerleri de şehirlerin her kavşağında dilenir olmuşlardır. Devlet ben bakacağım dedi ama, caddelerde tek bir Suriyeli bile olmamalıydı.Savaş bitti ve derhal hepsi ülkelerine gönderilsinler,ne bekleniyor?

Misafir

AKP CHP demeden,hırsızlık-yolsuzluk yapan namus şeref ve haysiyet yoksunu belediye başkanları derhal görevden el çektirilmelidir.

Misafir

emeklilerin niye sesi olmuyorsunuz birazda emeklileri dinleyın

saraylı

Sayın yandaş bide şu tamir edilip besmeleyle açılan kiliselere kaç para harcanmış ondan bahset bide şu sarayın ilk konuğu olarak ağırlanan papayı anlat birde devletin borcunun 4 katına çıkarıldığını anlat ne var ne yok satıldığını anlat, birde akp li belediyelerin bağış adı altında zorla aldıkları haraçlardan bahset hiç mi allah korkusu yok sende neden gerçekleri saptırıyorsun.

ibrahim

Siyasi partilerin içine saklanmalarına halen imkan sağlanıyorsa, farkedilemiyorsa vay halimize. Ayakta uyuyanlara görev verilmemeli.

Misafir

Kişi başına düşen milli geliri 20 bin 420 dolar Türkiye, 63. sırada .. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın aldığı maaş dolar cinsinden dünyada yedinci sırada yer alıyor..........................

Misafir

Abdüüüüll........şu diplomanı bir görseydik yaa!

  • 1