BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Muharrem İnce bombayı patlattı! CHP kurultaya gidiyor...

CHP'de olağanüstü kurultay savaşında Muharrem İnce son dakika bombasını patlattı! "Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor" diyen İnce'nin imzalar tamamlandığı için bu çıkışı yaptığı belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

tırışşş makarnayı çok yersen olacağı bu işte

Misafir

biz de, koltuk kapmak için; chp nin dibini oyanları ibretle ,esfle ve utanarak izliyoruz.ben oy aldım, başarı benim diyenlerin;chp de koltuk ele geçirme savaşı verenlerin ibret alamaları ,ıslah olmaları beklenemez.

salih kara

Al birini vur ötekine... Seçim döneminde İnce "genel başkan adayı olmayacağım" dedi, seçimden sonra "adayım" dedi; Kılıçdaroğlu'da kongreye gitmemekte diretiyor.... Bölücüleri Meclise taşıyan bu CHP Atatürk'ün kurduğu parti değildir... CHP kapanmadıkça ne ülke ne de sol rahat nefes alamaz...

Misafir

biz de, koltuk kapmak için; chp nin dibini oyanları ibretle ,esfle ve utanarak izliyoruz.ben oy aldım, başarı benim diyenlerin;chp de koltuk ele geçirme savaşı verenlerin ibret ıslah olmaları ve alamaları beklenemez.

ASLA VEASLA

Muharrem ince sözünde durmayan insana güven vermeyen bir insanın yapası gerekeni yaptı. Bir daha asla M.incenin aday olduğu partiye oy vermeyeceğim.

İr .

Sende kalitesiz çıktın ince adam seni cumhurbaşkani adayı gösterdi sen ise kılıçdaroğlunun kuyusunu kazıyorsun. Madem sende de koltuk sevdası yok yardımcısı ol fikirlerini paylaş adamla. Baktın cumhurbaşkanı olamadın bari partinin koltuğunda oturayım diyorsun sana verdiğim oy için çok pişmanım

hesibeci

mami boşa kürk çekme...ne alevisin...ne kürt....ne de ermeni...seni chp ye kimse lider yapmaz...boş heves

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

inceden esio.......................

Misafir

İNCE NİN CHP NİN BAŞINA GEÇMESİNİ EN ÇOK KİM İSTİYOR. AKP . NİYE ACABA. ÇÜNKÜ ZAYIF HALAKA KOLAY LOKMA. DEĞİŞİM GEREKLİ AMA İNC İLE DEĞİL. İNCE GÜVEN VEREN DONANIMLI BİRİ DEĞİL. FEVZİOĞLU , BÜYÜERŞEN GİBİ DONANIMLI BİLGİLİ AHLAKİ DĞERLERİ YÜKSEK BİRİ LAZIM CHP YE. BÖYLE BİRİ UÇURUR. İNCE Yİ KITTI KITIR YERLER AKP LİLER.

Misafir

CHP MİLLETİN ELİNDEKİNİ DE YİYORDU ALLAHTAN BU HÜKÜMET VERİYOR BARİ

Misafir

SEN İŞİNE BAK SİZİ BAHÇELİ YÖNETİYOR ARTIK,ŞİMDİ AF ÇIKARTACAK,MAFYA DIŞARI ÇIKACAK.

Misafir

AMA SEÇMENİ KAZANDI ANLAMADIĞIN BU ...

Misafir

ÖNCE TÜRKÇEYİ Mİ ÖĞRENSEN,GERÇİ İMTİNA ARAPÇA..!!!

Misafir

Evet haklısın cahillerin en başıda sensin

Misafir

KÖTÜ NİYETLİ KONUŞMALAR GEÇERSİZ,KIYMETİ HARBİYESİ YOKTUR..????

aaaaaaaa

bu adam CHP li değil ama CHP yi birilerinin talimatıyla karıştırıyor bir de CHP bu insanı cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi tam bir nankörümüş

Misafir

DÜRÜSTLÜĞÜNE BİZ DEEMİNİZ,AMA BAŞARAMAYINCA DEĞİŞİM OLUR,BAŞARAMAZSA ONLAR DA GİDER,ASLOLAN PARTİDİR,ŞAHISLAR DEĞİL Kİ,BABAMIZIN DEĞİL,ATAMIZIN PARTİSİ.

YAKIŞTIRAMIYORUZ.....

YÖNETİM PANİKLEDİ,ÇOK YANLIŞ YAPIYOR,ASIL CHP YE ZARAR VERENLER KENDİLERİ OLDU,DEMOKRASİYİ HİÇE SAYIP,TEK ADAMLIĞA ÖZENİLDİ....

MİSAFİR

SAYIN İNCE BEY --KENDİNİZE GELİN..SAYIN KILIÇDAROĞLU ÖYLE KOLTUĞA YAPIŞACAK BİRİ DEĞİLDİR..KENDİLERİ BU GÜNE BU GÜN EN DÜRÜST VE EN AHLAKLI BİR BAŞKANDIR ..DİYECEKSİNİZKİ --SEÇİMDE NE GÖRDÜK..? 40 MİLYON CAHİL YAŞAYAN BİR ÜLKEDEYİZ ..VE AYRICA -BİR TORBA KÖMÜRE VE BİR KİLO MAKARNAYA OY VEREN İNSANLARIMIZ VAR ..BIRAKIN BAŞKA VERİLENLERİ ..

Misafir

kk da aynı bahçeli gibi erdoğana sığınırsa şaşırmayın..ama erdoğana gitmeden yıldırımla yapar bu işi

ADADD

SENDEN BİRŞEY OLMAZ İNCE. KENDİN ADAY OLMAYACAĞIM DİYE AÇIKLAMADINMI.ŞİMDİ KALKMIŞ KAZAN KALDIRIYORSUN. SORUN KILIÇDAROĞLUNDAN DEĞİL SORUN SENİN GİBİ HİZİP PARTLİLERDE

Sedat

Chpli değilim ama çörekci aşiretci radikal mesebcilere karşı, başarılar diliyorum Muharrem İnceye.

TRABZONLU HALİL

CHP LİLER TAYYİP İÇİN "KOLTUKTAN KALMAK İSTEMEYEN ANLAYIN Kİ ALTINI PİSLEMİŞTİR" DİYE YAZMIŞLARDI. KOLTUKTAN KALMAK İSTEMEYEN VE ALTINI PİSLEMİŞ OLANI ONLARA RABBİM İBRETLİK OLARAK GÖSTERDİ.

Misafir

8 hakkı var oyle hemen çekilirmi

Misafir

Bence partiyi kapatın gidin siz hadi... Ne yaptığınız belli değil oy vermekten imtiyaz eder oldum artık bir daha mı pek sanmıyorum. !