BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.434,77

Müftülükten eğitimcilere skandal öneri: 'Dokunun, öpün!'

Mersin Müftülüğü'nün, "Kendinizi sevdirmek için" başlığı altında Kur'an kursu eğitimcilerine 'dokunmak, başını, yanaklarını okşamak, sarılmak, öpmek' gibi davranışlarda bulunmalarını önerdiği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

potansiyel cinsel suçlara eğilim, dini eğitim kılıfıyla veriliyor.çünkü memleketi dindarlar yönetiyor.artık camiler,ibadet yeri olmaktan çıkarıldı.siyet yapılan merkezlere çevrildi.müftülüğün bu uygulaması ile camiler taciz ve tecazvüz yuvaları haline dönüştürülmek isteniyor.

ANTALYA LI

CUMHURİYET GAZETESİNİN HABERİ BAŞKA NE OLACAK. DİN DÜŞMANI ANCAK BÖYLE HABER YAPAR. MESELE BAŞKA

Misafir

adamların gözü dönmüş çocukları alenen elleyin diyecekler en sonunda...

Misafir

Ensar vakıflarımızla, bilge müftülüklerimizle, her köşede açılan imamhatiplerimizle çağdaş medeniyet seviyelerini yakalamamıza çok az kaldı, haydi türkiyem durmak yok

MİSAFİR RUMUZLU BİN DEÜÇLÜK YABANCI DOKU

Misafir nickli hazımsız kripto daha kahrolacağın günler yakın sizin :))))))))))))))))

Misafir

Müslümanlığı rant ihale dini yaptınız, müslümanlığı oy için araç yaptınız, Müslümanlığı vatan hainliği yaptınız, Müslümanlığı sapıklık yaptınız, ve bunu yapanları da halk gerçekten Müslüman sanıyor ya yazıklar olsun

beyler beyi

türkçe şamyel lastiği gibi ne tarafa çekersen o tarafa uzuyor istediğiniz gibi anlayın yorumlayın içlerinde ibnelik olanlar bunu koz olarak kullanıyor bu kadar basit.

ali ağca

zaten o kurslarda maalesef üzülerek söylüyorum farklı bişey olmuyordiki ?

Misafir

ensarcılara beklenen resmi destek geldi...

Sezai DEMİR

Kalpleri hastalıklı fitneciler. Kendi iç dünyalarındaki sapıklıkları açığa çıkarmışlar. Öyle ifadeler var ki sanki müftülük haşa tecavüz edin demiş. Aşağılık herifler! Okuldayken öğretmenleriniz hiç mi saçınızı okşamadı? Hiç mi başınızdan öpmedi? Tabi ki bu tavsiyelerde yaş ve cinsiyet faktörü ön planda olacaktır. Yani başka bir psikolog hele hele batılı bir psikolog eğitimde bu uygulamanın yaş ve cinsiyet faktörü olmaksızın daha farklı uygulamalarını dile getirseydi herhalde bunu alkışlayıp öveceklerdi. Ama bunu yapan İslami bir kurum ya! Acaba bunu nasıl sabote edelim diye ağızlarının salyası akıyor. Olayı nereye çekmişler. Allah ıslah etsin.

Mustafa EROĞLU

Yeni yetişen nesli bana dokunma, elleme, ben bireysel bir varlığım, kimse bana dokunamaz gibi bencil duygularla Firavun, Nemrut, Karun gibi bir nesil yetiştirme gayreti içerisindeler. 4-6 yaş gurubu çocukların yanağını okşayan bir eğitimci çocukla eğitimci arasında güven kazandırır. Bazı kimseler 4-6 yaş gurubu çocuklara temasta ahlaksız, sadist düşünce besliyor ki başkalarının da kendi gibi düşüncede olduğunu zannediyor.

memed

sapıklık gibi bişey ne demk dokunmak sevmek

Abidin

Ulan bizde cocuk olduk,seven sevdi sevmeyen sevmedi, simdi onumu hatirliyoruz. Hepsi palavra, cocuk seven her cocugu sever,sacini oksar,hatta öperde. Amma abarttiniz ha. Düsünceniz sapiksa ellemeyin arkadas.

Misafir

Ensar dan cıka cıka bu cıkar. Her şeye bi mağna cıkarıyorsunuz ,ensara laf yok.

AKLA BAK.!!!

AMAN AMAN,KİMSE ELİNİ BİLE SÜRMESİN ÇOCUKLARA,DELİRDİNİZMİ,ZATEN FIRSAT GÖZLÜYORLAR.

ENSAR

KISACA ENSAR GİBİ YAPIN DİYORLAR..

MİSAFİR

ÜLKE TOPTAN ENSARCI OLDU

  • 1