BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

MHP'nin seçim beyannamesinde 'af' da var!

MHP'nin 24 Haziran seçim beyannamesinde Bahçeli'nin dillendirdiği 'af' da yer alıyor. MHP seçim beyannamesinde Türkiye'ye 'genel af' vaadinde bulunacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

ahmet necdet sezerin affettiği ne kadar dhkpcli, pkklı militan varsa çoğu çıktıktan kısa bir süre sonra gebertildi. teröristi affedenlerede çemkirseydiniz ya. teröristi affedenler vatansever ama bu gün mafya diye nitelenen ama dönemin iktidarı tarafından kullanılan insanlara af isteyenler vatan haini öylemi. esas vatan haini oturduğu koltuğu kendi ideolojisi içindeki vatan hainlerini affetmektir.

Wew

MHP çetelerin partisi oldu artık.

Misafir

mafiya afina niye bu kadar takildi su miiyetciler

misafir

Devlet bey neyin savunuculuğunu yapıyor.FETÖye yer açmak için zaten hapishanelerdekiler erke tahliye edildi. Şimdi de kalanlar tahliye edilsin. Tüm suçlular dışarda mesut bahtiyar olur Biz de can ve mal güvenliğimiz olmadan yaşarız yaşayabilirsek.

murat

yahu sadece hakim savcıların fetöcülerin verdiği cezaların dosyalarını devletin hakim savcılar incelesin onlar ne derse tamam

murat

bu devleti siz fetöcüler böldünüz devletin adeletini istiyoruz haksız yere cezalar verildi somut deliller yok lütfen duyun artık

ahmet

suçsüz yere binlerce dört duvarda çürüyenler var büyük konuşmayan başiniza bela gelmediki bilesiniz adalet varmıki adamların iki dudağı arasında geze vermeleri kafalarına göre caza verdiler bu fetöcüler dosyalarını inceleyin göreceksiniz

Misafir

İşsizlikten, hayat şartlarından, dövizden hiiiiççç bahsetmez oldun bahçeli.. dilini eşek arısı mı soktu...

veli

af istiyoruz haksız yere cezalar verildi somut deliller yok lütfen duyun artık

inşallah olmaz

mafyacılar hırsızlar tefeciler senetciler ...çıkacaksa ben ihraç olan biri olarak iade istemiyorum.bunların dışarıda olduğu yerde zateen rahatlık olmaz

Misafir

YAPILAN YOLSUZLUKLA ELDE EDİLEN MAL VE PARA MİLLETİN PARASI DEĞİL Mİ? NİÇİN AFFEDİLSİN? ÇALDIĞINI GERİ VERMEDEN AFFEDİLMEMELİ.

hakkı aydın bulut karagündostu

af çıkacakmış şu hale bak. suçu günahı olmayan vatandaşın ne kabahati var zırt pırt af çıkıyor bu ülkede. suç işleyen hata yapan cezasını çekmesi lazım. bide ikide bir vergi affı borç affı çıkıyor namuslu vatandaş enayimi

ERDAL

KİŞİYE ÖZEL AF BU. YAZIKLAR OLSUN

Misafir

İyide iktidar hesabı olmayan bir partinin ne açıklaması olacaktır yani milleti aptal yerine koymanın bir anlamı yok zaten kula kul olmuşsunuz evin beslemesi gibi duruyorsunuz.utanmayı bıraktınız da Allah korkunuzdami yok.

agabegı

devlet isını bılır af önemlı tabı vatan hayınlerı harıc

misafir

Henley Pasaport Endeksi'ne göre, 2018 yılında dünyanın en güçlü pasaportu, 189 istikamete vizesiz giriş yapılabilen Japonya'nın.

Ccc

Ya çakıcı denen biladeri çıkartın rahat etsin devlet beyimiz gözüne uyku girmez yoksa

MISAFIR

KISISEL SUCLAR DEVLET TARAFINDAN ASLA AF EDILEMEZ.ANCAK HAK SAHIPLERI YAKINLARI TARAFINDAN TAZMINAT KARSILIGI ,ONLAR RAZI OLURSA...DEVLET SADECE KENDINE KARSI SUC ISLEMIS YOLSUZLUK YAPMIS KISILERI AF EDEBILIR YADA PARAYA CEVIREBILIR.

Misafir

MHP şimdiden kaybettin. suçluyu sen affedemezsin. devletin mahkemesi cezayı kesmiş. iş bitmiş.

Misafir

o zaman demirtaş hastaneye gittiğindede, partililerle boy boy resim çeksin, çok sakıncalı bir durum

Misafir

evet gayet normal ,kanunlardan haberiniz olabilir

Misafir

af çıkarsa sebep olanlar çıkmasında etken olanlar memleketlerinde asılmalı 48 saat te asılı kalmalı

Alperen

Devletin Af yetkisi sadece kendine karşı işlenen ve işlendiği iddia edilen suçlarda olabilir. Aksi taktirde zaten mağdur olan hakkını alamamış mağdurları devlet eliyle bir kez daha cezalandırmış olursun.

Misafir

D3vlet kendine ait suçları affedebilir,kylun kula eylemlerinden kaynaklanan suclari affetmek olmaz kul hakkina girer...

Yazık!

Memleketteki siyasete bak! Yeraltı dünyasından medet umar hale gelmiş.