BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

MHP'liler ile CHP'lilerin seçim kavgası

Bağlama'da seçim sonuçları açıklandı, MHP ve CHP'li partililer birbirine girdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
dışlanmış bozkurt

özellikle şehit cenazelerinde, kutsal gün ve gecelerde cumalarda bir araya gelemeyecek ve gelmeside mümkün olmayanların; cumhur başkanlığı adayı belirlemesinde nasıl bir araya gelirler.

Ali kilic

Yenilen pehlivan gurese doymazmis, CHP 30 martta MHP bayaaaaaaa guzel madur etti.. lakin Bahceli onca elestiriden ders almammis yada elestirenlerin uzerine gidip bak haksizdiniz demye calisacakti lakin YIne kaybetti:)))))))))))) ben bile demistim yahuuuuuuuuuuuu

CHP=MHP

CHP = MHP, Cumhuriyet Halk Partisi Eşittir Milliyetçi Hareket Partisi.. CHMHP partinin yeni kısa logosu olsun. Parti amblemi 6 yay ve ok olsun...Üç hilal tarihe karışsın (3 hilali AKP ye bırakın onlara daha çok yakışır)... MHP silinmiştir. Seçim tarihinin en ağır yenilgisini almıştır. Devlet in layıklık politikası sayesinde MHP tabanı layığını bulmuştur. Solcu gardaşların deyimiyle Güneşe akına, Güneşin fethine, güneşin alevlerine adam lazım..

MHCHP li bir vatandaş.

Duruuuuunnn.. Siz kardeşsiniiiiiiizzzz. Yavaş gardaşım yavaaaaşşşşş... birbirinizi zombiler gibi yemeyin.......

Murat KIRIKKAYA

bu haber ak partillere ne iyi geldi. İlaç gibi. Yorumlara bakılırsa Ülkede demokrasi ve barış konusu hikaye gibi. Bu böyle olmamalıydı ayıp oluyor barış zedeleniyor. Hepimiz aynı ülkenin insanıyız. Din kardeşiyiz. Ayrıştırcı yorumlardan kaçınalım.

HASAN

BU İKİ PARTİ GENELDE BİRLEŞTİYA SEVİNÇDEN NE YAPACAKLARI BİLEMEDİLER HER HALDE.!

ado

Sözde milliyetçiler iyi izlesin olanları!

metin esen

mhp'lilerle kavga edenler chp'li olamaz, provakatörlere dikkat.

zesha

Uyan artık MHP'li uyan işte CHP'nin gerçek yüzü bu, ve MHP'nin yerel seçimlerde kazanamayacağı yerlerde CHP'yi desteklemesinin ardından CHP'nin bu yaptığına ben söyliyecek söz bulamıyorum sanki aklım durdu.Şu oalnları gördükten sonra izzeti,haysiyeti,şerefi olan hiç bir ülkücü bir daha sol birine oy vermez.Verirse ancak daha önce sosyalizim iyidir diyen ve MHP'nin dinsizlik aşılama görevini yapmak için gelen Devlet Bahçeli gibi seküler milliyetçidir.Yemin ediyorumki 80 öncesi ülkü ocakları yöneticisiyim MHP benim için bitmiştir değilmi AĞRI'dada BDP'yi de destekledi.

Hadi Oradan Ampüller!!!

Pkk'ya ve öcalana yapışan ve onların EMİRERİ olan, öcalanın KENDİ SAMİMİ İFADESİ İLE DEVLETİN 3. ADAMI olduğu düzeni kuran KANSILAR!!! ve bu kansızları destekleyen MAYASI BOZUKLAR mı Bahçeli ve Mhp'ye eleştri yöneltiyor??? Hadi ordan hadiii. Siz önce üzerinize bulaşan ASKER KANINI temizleyin - tabi temizleyebilirseniz! Zira, bu ülkede o asker katilleri SAYENİZDE RAHATA ERDİ ve SÖZ SAHİBİ OLDULAR!!!

AHMET GERÇEKÇİ

BAHÇELİ 2000 YILINDA ECEVİT'İN ETEĞİNE YAPIŞMIŞ ESAS DURUŞTA GİDİYORDU. ŞİMDİ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK. GANDİ'YE KUCAK AÇMIŞ. BEN SEÇMENE ŞAŞIRIYORUM. TÜRKEŞ'İN RUHU SIZLAMIYOR MU?

salhor

"Şu düşmanın taşı bana hiç değmez- İlle dostun gülü yaralar beni" demiş Seyyid Nesîmî. Ben CHP'ye, TKP'ye, DHKP-C'ye ne diyeyim? Beni bu MHP delirtecek. Tencere-tava bile çalan MHP'li arkadaşlarım var. Ha şeytanla ha CHP'yle ortaklık kurmuşsun; işte bunu yapan bir MHP Yalova'da yüzde l,6 oy almış. Beni CHP'ye destek veren MHP ilgilendiriyor.Bu Bağlama denen beldede de oyun ortada: MHP'li fukara seçmen, yönetiminin kan kardeş olduğu CHP'ye akıttı oylarını. Yılanla çuvala girersen, böyle olur işte.

GERÇEK

KAVGAYA GEREK YOK HA CHP HA MHP. BAK BAHÇELİ HİÇ GOCUNUYORMU.GAYET CHP Lİ OLMAKTAN MEMNUN.AMA SİZ ASLINIZA DÖNDÜNÜZ.SİZ ESKİDENDE BÖYLE BİRBİRİNİZİ YERDİNİZ.AMA YALOVADA CHP MHP Yİ KÖKÜNE KADAR YEMİŞ.GIKLARI ÇIKMIYOR.

Vay be

Almanya, Fransa, Ingiltere, Italya, Ispanya, Yunanistan, Avrupanin geneli Türkiyeden korkuyor, titriyor. Ama halkimiz birbirini yiyiyor. Nasil bir zihniyet hakimdir anlamis degilim.

CENGİZHAN

SANKİ OY VERDİNDE AKPKKLI SENİ

CEMİL

PKK YA YARDIMCI OLURKEN BİŞEY YOK AKPKK LI AT GÖZLÜKLÜLER

...............

Chp'nin gercek yüzü ve Mhp icin ne düsündünün göstergesi bu tablodur .

Timur

Ülküsünü,dinini seven nasil Chp ye yardimci olur , cok kanima dokundu cok , onca sehitleri chp yüceltilsinmi diye verdi ülküdaslar.

Murat

Benim ellerim bu Mhp'ye nasil oy verecek bir daha .

Yazik

Mhp'yi bu hale getirenler utansin .

Sevsinler

Halktan kopuk yasadigin belli , neyse daha cok seyredeceksin Ak Partinin yükselisini , ****istiyor diye aslanlar ölmez. Yerel secimler ile genel secimlerin psikolojisi ayni degildir , gerci bunu sende biliyorsundurda , gezizekalilik geregini yerine getirmeye calisiyorsun aklinca.

maalesef

Ak Partili secmen , ikinci secimde tercih hakkini Mhp icin kullanirken ( Ak Partinin oy sayisindaki düsüse bakin ) , Mhp yönetiminin tercihi üzerine Mhp'li kardeslerimiz Yalovada oylarini maalesef din ve ülkü düsmani chp'ye verdi .

chp li avni

öncami kirilan araba yoksa bahcelinin volvosumu ?

omer diniz

cozuluyormu yenileniyormu iyi oku

Yavuz

mhp vermeye alisti bir kere vermeden duramaz artik.