BIST 10.323
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.405,77

MHP'de Meral Akşener istifaları sürüyor yine yüzlerce kişi...

Dün Tekirdağ'da aralarında meclis üyelerinin de bulunduğu 270 kişi dilekçelerini sunarak partisinden istifa etmişti. İstifaların ardı arkası kesilmedi.Bugün de Afyonkarahisar'da 300 kişi istifa ederek Meral Akşener'in partisine destek vereceğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Kemal

Bir chp li olarak yeni partiye sonuna kadar destekvericem

MİSAFİR

ALLAH BÜYÜKTÜR DENMİŞ..DİLERİM SAYIN BAHÇELİ SIFIR ÇEKER SEÇİMDE VE AKP İLE BİRLİK OLUP MEMLEKETİN BU DURUMA GELMESİNİN CEZASINI ÇEKER..

Misafir

Türkiye gözün aydın, Cumhuriyetimiz, Atatürkümüz selam sizlere Akşener geliyor ne mutlu bize.

Misafir

BAHÇELİ MHP Yİ BİTİRDİ..ARTIK MHP ATATÜRKE BİLE SAHİP ÇIKAMIYOR..ATATÜK VE TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR DEVLETBAHÇELİ İN UMRUNDA DEĞİL..

Misafir

Yeni parti tüm halkı kucaklayacak fakir zengin erkek kadın genç orta yaşlı yaşlı sağ sol mafya tüccar esnaf borsacı sporcu kebabcı dolandırıcı yani X parti deyince Türkye demeli.Uyeler Buyuk firmalar gönderdiği eleman vekil ve sermaye savunucu değil halkın refahı ilerlemeyi bilimi dünya standartlarını yakalama hırsı.Olası adaylar hiç bir karanlık işlere bulaçmamış ve en fazla 2 dönem vekil olabilir kabulenmeli.Gelecek yıllarda şaibeli vekil şayibeli işlere bulaşmış hem ülkeyi hem kendini riske atar.GSM,kimlik çipler,banka kartları,bilinmeyen gelir alınan lüx eşyalar takib altında olduğundan dolai hem ülke itibarını hem kendi sağlını yurd dışı gezilerde tutuklanma riski olabilir.Yeni partide genç yurt içinde ögrenim tamamlamış yurd dışı bağlantı olmayan idealist gençler olmalı yakın gelecek tüm dünyada oyle olacak.başka partilerde uzun yıllar çalışıp geliyoorsa yeni parti ömürü uzun olmaz yeni genç yuzler bekliyor halk ve gençlik

ali

sonuna kadar yeni partiye evet

sizde kaçın.

Başbuğun oğlu bıraktı laf.diğerleri siyaset yapamaz hale getirildi,MHP AKP ile aynı çizgiye getirildi,Bahçeliyi hırs bastı önce benn diyor,daha sayalım mı?

Misafir

Partide bi baltaya taş olamayan diğer partilerde de itilmiş kakılmış işe yaramazlar partisi. Sap.

muhalif ÜLKÜCÜLER

YOLUN YOLUMUZ DAVAN DAVAMIZDIR TOPUKLU EFE.BEN ERKEĞİM DİYENLERDEN ERKEKSİN...

Meralim

Merak ediyorum Meral Akşenere FETÖCÜ diyenler Meral Akşener FETÖNÜN hangi etkinliğine katılmış.Size söyleyeyim mi sizin savunduklarınızın FETÖ ile boy boy resimleri var , etkinliklerinde hep en önde onlar vardı.FETÖCÜLÜK Meral Akşenere yapışmaz.ÖNCE çuvaldızı kendinize batırın.SÖZÜM ONA!!

son

Bahçeli'nin mutsuz sonu geldi.

SALİH

MERAL AKŞENER MİLLETE POMPALANIYOR.AMAÇ AKPARTİYİ BÖLMEK ANCAK BAŞARAMAZLAR.FARKINDAMISINIZ MHP DE İSTİFA DENİYOR.AYNI YERLERDE BELLİ ZAMAN ARALIKLIKLARDA AYNI KİŞİLER İSTİFA ETTİ DENİYOR.UYANIK OLALIM.

halil hal

demek ki mhp nin icinde ulkucu gorunumlu cok fazla fetocu varmis hemde asiri derecede bkalim ne olacak eger ki pkk ya veya avrupaya yada abd ye karsi tavir almaz iseler bu istifa edenler demek ki bunlar sahte ulkucu idiler ajan olarak mhp ye yerlestirilmis fetocular olurlar %75

Misafir

Zaten siz mhp ye oy vermiyordunuz ki... 9 kapi dolasip mhp de mamasi kesilen fetoseviciler, hdp pkk feto chp ve perincekin yol arkadaslari... Sizin akp dusmanliginiz devlet dusmanligina donusmus durumda. İsbaetli olmus. Coluk cocugunuzla birlikte otuz kisisiniz z ucyuzdiye aciklama yapiyorsunuz.

miqyop

Ülkücülüğünüz tartışılır Madem o kadar ülkücüsünüz başbuğumuzun kurduğu partiyi bırakıp nere gidiyorsunuz. o parti devlet bahcelinin malı değil. Kapısında yatarım yinede başka yere gitmem zamanı gelincede içeri girerim. kimse baki değildir. rahmetli başbuğ un mirasıdır bizlere... Gidenlerin çoğu sonradan olma yada zamanında menfaatleri ile çakışmış kimselerdir...

Misafir

misafir

Bahçeli ilk seçimlerden sonra kendi evinin bahçesinde dolaşır artık.

misafir

Oğuz Arkadaş Meral AKŞENERE Fetöcü diyen kişiler önce kendilerine bir baksın buna sende dahilsin.

OĞUZ DERİNDERE

HEPSİNİ AL AT HAPSE FETÖCÜNÜN PEŞİNDEN GİDEN FETÖCÜDÜR

  • 1