BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81

Mevcut Y.Doç.ler ve akademisyenler; TBMM’de umduğunu bulamadı…

TBMM,108 Tl zamla çok önemli bir iş başardı!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Akademisyen2 ye cevap veren arkadaş, hemen saldırmışsın rüşvet vermişsindir diye. Nereden biliyorsun? Yabancı dili geçen herkes rüşvet mi verdi? Kusura bakma ama hiç bir uluslararası araştırma yapamayacak kişiden akademisyen olmaz. Şimdi bana da sen kaç para verdin diyeceksin. Cevabımı şimdiden vereyim. Yabancı dilim zayıf ve Akademisyenlikle alakam yok. Bildiğim Araştırmacı olan kişinin en az bir dil bilmesi gerektiğidir.

Misafir

Ama bazı dil bilmeyen mahluklardan akademisyen bozuntusu oluyor...

Yardımcı Doçent

Tekrar geri döndürecek olduğu FÖTÜcülere yer açma ve onların yerlerini tutma sevdasıyla AKP, yardımcı doçentlere kötü bir sürpriz yaptı. Seçimlerde de yardımcı doçentler AKP'ye bir sürpriz yapacak!

Misafir

Sen kaç dolar rüşvet verip geçtin dili akademisyen olan (!) arkadaş?

Akademisyen 2

Yabancı dile takılan insandan akademisyen olmaz.

YRD.DOÇENTLERİN SESİ

GERÇEKTEN DAĞ FARE DOĞURDU. Özellikle 35.000 Yrd. Doç. Dr. Kadrosundaki öğretim üyelerinin 7-8 aydır umutla bu yasadan beklentileri maalesef gerçekleşmeyecek gözüküyor. Bu yetmiyor gibi sanki çocukların ağzına meme verir gibi sus payı olarak İyileştirme yaptık diyerek 100 Tl zam vereceğiz teklifi ise ayrı bir üzüntü evet DAĞ FARE DOĞURDU diye bu da hikayenin de başlığı bu şekilde kalsın. Lütfen özellikle emekliliği gelmiş Yrd. Doç. Dr. lere dokunmayın zam da istemiyoruz ve eskisi gibi biz Yrd. Doç. Dr. Olarak kalalım

Misafir

Geri dönecek FETÖcüklerin yerlerini boş tuttular sadece. Birkaç kişiyi göstermelik doçent yapıp bırakacaklar. Yasanın özeti bu. Alın FETÖcüklerinizi tepe tepe kullanın. Zaten hiç kopamadınız ki FETÖcüklerinizden.

Yardımcı Doçent

"Mevcut Y.Doç.ler; Y.Doç.lik kaldırılmasın, bir üst unvana başvurma hakkı verilmesin/yükseltilmesin diyen Prof.lara mağlup oldu." Ne diyelim! Mevlana'yla söyleyelim. Nice güzel insanlar gördüm prof. değiller; nice prof.lar gördüm güzel insan değiller. Alın yaptığınız yasanızı, istemiyoruz.

  • 1