BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Metropoll son seçim anketi yasak sebebiyle yayınlanmayan anket

24 Haziran 2018 seçim anketlerinin sonuncusu Metropoll anket şirketinden geldi. 14-16 Haziran tarihleri arasında yapılan Metropoll anketi seçim sonuçları için ikinci tur kehanetinde bulunuyor. İşte metropoll anketi sonuçları:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Malatyalı köylüü

Herkes kendine milli diğerine gayri milli diyor.Ben şahsen devlet yönetiminde yukarlarda ne olup bittiğini bilmiyorum tv,internet yada bulunduğumuz farklı farklı ortamlarda insanların konuşmaları yorumlarımlarıyla bildiklerimiz bunlardan ibaret zaten tvlerde çok bağımsızlık yok.İnternette herşey var kim 10 önce ne demiş şimdi ne diyor. Vatanımız milletimiz icin kim hayırlıysa inşallah o olur.

Hakan

Size niçin yasak değil?

Misafir

Allah Zalim ler kahretsin. Kimse onlar.....

Salihlili Eren

İçine Fetö kaçmış kişilerin yorumlarına bakmayın, güya anketçilere konuşamıyorlarmuş, güya Ak Parti baskı yapıyormuş... %50 yi hain gören zihniyetmişmiş... Bu ülkede baskının ne olduğunu kimse bilmiyor ya... İttihatçı, Kemalist, Cubta dönemleri hiç olmadı ya...

Misafir

O hainler kendini iyi bilirler vatandaş. Biz her hainlere oy verenlere hain demiyoruz. Hainlere oy vermeyin diyoruz! Hainlerin hainliklerini bile bile hainlere oy verenlere hain diyoruz.

Vatan Daş

Oyumu nereye vereceğimi sordular. Korkudan soyleyemedim. Oyumu anketcilere bile soylemeye cekinir olduk. %50 yi hain goren bir zihniyet nasil iktidar olur bu ulkede nasil yasariz korkuyorum..

Önce Vatan

Oyunu kime vereceksin? dedi. Din düşmani vatan haini olmayana dedim! Nedir bu chp düşmanlığınız? dedi. Halbuki isim telaffuz etmemiştim!

  • 1