BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28

Mesut Yılmaz'dan ABD'li papazla ilgili bomba iddia!

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson ile ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Yılmaz; "Sanki Amerikalılar papaz serbest bırakılmasın diye böyle bir çıkış yaptılar. Çünkü bu şekilde bir tehditle hiçbir ülkeye değil Türkiye'ye, Afrika'daki küçük bir kabile devletine bile bu dünyada istediğinizi yaptırmanız mümkün değil'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Mehmet Soylu

Hiç formunu bozmamış, aynı şekilde saçmalamaya devam ediyor. Bu zat devlet bile yönetti yaaaa

Misafir

bu 6sli mesutu takan kim zaten.

Misafir

Mesudum kumar paraları bitti mi? Nerden çıktım birden tondan çıkarmış gibi. Dün 94 ekonomik krizi mimarı Çiller bugün de sen. Sizin devriniz çoktan kapandı. Bu ülkeye dürüst kumar işlerinde eli ayağı olmayan birileri lazım.

hasan

ABD casusunun arkasında durmazsa diğer casusları kendilerini güvende hissetmezler ve yan çizmeye başlarlar. bu yüzden isteyerek yada istemeyerek sonuna kadar almaya çalışmaları gerekiyor.

Balak Gazi

Amerikan ozel kuvvetleri veya mossad casusu kacirmak icin operasyon dusunebilirler..Entebbe baskini , Cuval operasyonu gibi...Denerlerse bu defa. analarindan dogduklarina pisman etmek lazim...1 Mart tezkeresinin reddi ,ABDnin cokusunu en az 50 yil one cekti, unutmalari mumkun degil....Muavenetin,Esref Bitlisin, Ugur Mumcunun , Hablemitoglunun kani yerde kalmayacak...Yasasin tam bagimsiz Ataturk Cumhuriyeti...Bin yillik meydan okuma haa....Holyvood filmlerinde bir laf var,"Bak olu yuruyor " derler...Kotuluklerin anasi USA...

Dokuz köyden kovulan

Aman fazla konuşma, yoksa Veysel Özerdem gelir anlarsın, demediler deme sonra..

Misafir

Eski düzen değil eski tüfekler çakaralmazlar CORTLUYOR durum bu eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış heüüüüv heüüüvvv

Misafir

Tamam sanada saraydan bir oda ayarlanir

Misafir

ERBAKANIN OĞLUDA BUNLARA GÖZ KIRPIYOR...ESKİ DÜZENE BAĞIRA BAĞIRA ESKİ DÜZENİN NESİ VARSA ŞİMDİ AKP DE ...

S21

Eski düzen hortluyor mu ne! Bi tansu sonra Mesut. Yakında Demirel de mezardan çıkacak

MAŞALLAH DİYORUZ..

MADEM SİYASET YAPMIYACAN PAPAZ İÇİNDE KONUŞMA O ZAMAN,İŞİNE BAK.

TACETTİN

SENİN FİKRİNE İHTİYAÇ YOK SENİDE GÖRDÜ BU MİLLET ÜLKEYİ KAN AĞLATTINIZ BEEE

  • 1