BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41

Merkel'den Türkiye açıklaması! Türkiye ile ilişkilerde...

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Brüksel'deki AB Zirvesi çerçevesinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında "Türkiye ile iyi ilişkilere sahip olmak istiyoruz” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Cevat

PKK-PYD planları ellerinde patladı.. ŞİMDİ kıvırıyor kıvırt bire Merkel.. Kıvırt.. Kıvırtmasın yaşlı kadına yakışmıyor ancak yinede KIVIRIYOR..

dobun mergen

hitlerin torunu bunlar zerre güvenilmez sarı çiyanlara.

torunlar

amma danszö kadın bu ya

Misafir

yazdıklarından sen bir şey anladın mı? kime ne demek istiyorsan delikanlı gibi açık seçik söyle yiğit

Misafir

Hiçbir dönemde yaşamadığımız bir karmaşa ve karışıklık ortamından geçiyoruz. Uygarlığın, aydınlanmanın yerini cahillik, hem de kara cahillik alıyor…

Misafir

yani diyorlar ki; ''Türkler, bize itaat edin rahat edin.'' ama geçti o günler. kafanıza vura vura öğreteceğiz.

Anlayana

Tüm Türkiye Düşmanlarına destek ver bizzat düşmanlık yap sonra göstermelik iyi ilişkiler istiyoruz de Bizde iiyi iliskiler stiyoruz ama bu şartlarda işinize gelirse eskisi gibi gudemiyorsunuz dimi Reis solugunuzu kesti sizin O Milletin Sesi Bilginiz Olsun Ajanınız da kalmadı Siz bittiniz

beyler beyi

karşınızda alışık olduğunuz pısırık türkiye pısırık cumhurlar yok bundan sonra anladığınız dilden konuşmaya devam edeceğiz.durmak yok son leşi alıncaya kadar gebertmeye devam.

Farabi

Turkiye artik size inanmiur nazi hanim.Artik Ab bitmistir bnizim icin.Asya ya bakiyoruz.

Misafir

Bu Naziler için iyi diyenler bunların önce tarihlerine bakmalıdır. Bugün müreffeh oldukları için barbarlıklarından ödün vermişler.

mevhibe inal

Avrupa Uluslararası kanun ve kurallarda, Gıda-İlaç-Kimya konularında "bölgemiz işgalcilerine" göre çok daha şeffaf ve dürüst. Onlar da birçok konuda baskı görüyor.

kemal akalp

Merkel'de laftan bol bir şey yok habire konuşuyor icraata gelince tıssss.Mültecilerle ilgili 6 milyar euronun çoktan gelmiş olması gerekiyordu verilen sözlere göre,nerde ??? yola çıktıda trafik mi tıkalı ???? geç bunları, anam ,babam, geç bunları !!!!

  • 1