BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Meral Akşener'in sıkıntısı büyük! Küsen gidiyor...

İYİ Parti kurulalı henüz bir ay bile olmadı ancak istifalar ve istifa edeceği iddia edilenlerin listesi kabarıyor. Cevher Cevheri istifa etti, Ümit Özdağ ekibiyle birlikte gidecek beklentisi varken, şimdi de merkez sağdan gelenler istifanın eşiğinde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
merkez sağcıalar

AKŞENER 2019 un lideri...

TRAMPET

merkez sağ ve merkez sol ile olağan bir çatıda taplayıp hızlı ilerlemesi mümkündü, oysa hepimizce biliniyor ki BU HER YİĞİDİN HARCI OLMAYABİLİR.

Frankfurt

akşener gümbür gümbür geliyormuş bence hepisi gümbürdiyecek hahahaha

ÖNCE VATAN DENMELİ...

ÖNEMLİ OLANIN BİR FİKİR ETRAFINDA BİRLEŞMEK OLDUĞU ANLAŞILDIĞI GÜN BAŞARI GELECEKTİR.İLLA BEN OLAYIM DEMEK OLMAZ AMA DIŞARIDA KALANINDA DEĞERSİZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ Kİ..

ferdi

Sen dert etme editör efendisn AKŞENER gümbür gümbür geliyor.korkunun ecele faydası yok.

MAKAM GEÇİCİDİR...

Makam için kimse küsmemelidir,küsen kişi menfaat için oradadır.Değerli insanlar illa ki bir makamda olması gerekmez,meselCevher CEVHERİ bey bir mevkide olmasa bile çok sevilecek ve itibarı çok yüksek bir kişiliktir.Bencillik olmamalıdır.

Turgut Şentürk

Taşıma su değirmeni döndürmez. Bunlar kova ile su döküp değirmen döndürmek istiyorlar, MHP akarsuyun dibinde değirmeni yakında faaliyete geçirecek.

Turgut Şentürk

Taşıma su değirmeni döndürmez. Bunlar kova ile su döküp değirmen döndürmek istiyorlar, MHP akarsuyun dibinde değirmeni yakında faaliyete geçirecek.

QWE

GİDEN GİDER KALAN KALIR. KİM GİDERSE GİTSİN AKŞENER %25 ALIR. GİDENLER ÇÖP OLUR.

rüstem

internet haber, her zamanki gibi başlık başka içerik başka iddia ediliyor, ileri sürülüyor.LÜTFEN GERÇEKLERİ YAZIN YOKSA AZARLANIR MISINIZ?

Misafir

internet haber, her zamanki gibi başlık başka içerik başka iddia ediliyor, ileri sürülüyor.LÜTFEN GERÇEKLERİ YAZIN YOKSA AZARLANIR MISINIZ?

misafir

yürübe meral akşener bu kadar mı ürküttün bu akp yi

sevinmeyin boşa!!!

Ümit Özdağ ciddi biridir,her lafa cevap vermez ama yakında toptan bir cevap duyabilirsiniz.

okur

bu daha iyi günleri.Cicim ayları böyle olursa gerisini siz düşünün.

koben

akşener yakında ak partiye katılacakmış.(takvim gazetesi)

Sivasli

Ne oluyor kactiginizda Pensilvanyadaki Papazin yaninda yer ayrimamismi dün basladiniz bugün neden kuyrugu omuzladiniz?

Misafir

şişirme haber her şey İYİ olacak

Muhammed ACAR

boşa beklentiye düşmeyin meral hanım gümbür gümbür gelıyor korkmayın hepınız adaletle bırgun karsılasacaksınız ve hepinize cok İYİ gelecek

sefa değirmen

allah akp lilerin ve devlet bahçeli nin iftiralarından korusun

Misafir

allah akp lilerin ve devlet bahçeli nin iftiralarından korusun.

MB

Bir Davası olmayan, amacı sadece makam mevki elde etmek olan insanların bir araya gelerek kurduğu partiden başka ne beklenir ki. Koltuğu kapamayan bırakıp gidecek. Olay bu kadar basit.

MİSAFİR

ÜMİT ÖZDAĞ KENDİNE YAZIK ETTİ EN ÇOK ONA ÜZÜLDÜM ONUN İÇİN EN GÜZEL HAREKET BAHÇELİDEN ÖZÜR DİLEYİP YUVASINA DÖNMESİ

Misafir

hayirli olur fazla istifa amerikanin bu projesi baslamadan bitmis olacak

Misafir

bence partinin başına ümit Özdağ gelmeli. meral akşener iyi de koray aydın sanki içini boşaltacak gibi geliyor. ben olsam ümit bey yerine koray bey e mesafe koyarım

Misafir

MEHEPEDEN 50 YILDIR BU MEMLEKETE NE HAYIR GELMISTE MEHEPEDEN AYRILANLARDAN BI HAYIR GELSIN EGRI OTURALIM DOGRU KONUSALIM SON SECIMDE YÜZDE 50 MILLETVEKILI KAYBEDEN PKKSEVER HEDEPENIN BILE ALTINDA KALMA UTANCINI YASAYAN MEHEPELILERIN YERINDE OLSAM YENI YAPILAN OSMAN GAZI KÖPRÜSÜNDE ELELE TUTUSUP ATLARIM BARI KÖPRÜ BI ISE YARASIN BOMBOS GECEN YOK