BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.452,57

Meral Akşener'e Bahçeli yorumu :'Koluna takar güle güle der'

2019 Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını açıklayan Devlet Bahçeli olay yaratan açıklamalarına Meral Akşener'i de sıkıştırdı. Bahçeli'nin İyi Parti ile ilgili yorumu enteresan oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Hakan candan

Yollar farklı fikirler aynı

Eski MHP li misafir

Ben sayın Bahçeli'nin yerine olsam çıkıp tv de bile konuşmam utanırım

Misafir

DÜÜÜÜÜDDDDÜDÜÜÜTTTTDÜTÜDÜTÜDÜTÜTTT 40 OYU OLAN PARTİ

bozkurt

devasa partiyi bitirdinya la

Misafir

duayı semih beymi yaptı viski masasında?

Turgay

Hadi çık meydana ben haddimi bilirim de. Türk milliyetçilerinin iktidar olma niyetleri ve hakları olmadığını söyle kendi seçtiğin delegenin hür iradesinden nasıl korkup kaçtığını ve Saray'a nasıl sığındığını söyle hadi utanma RTE'nin kollarının arasında MHP'lilere nasıl el öptüreceğini söyle.

Misafir

SAYIN AKŞENER SENİN YOLUN MİLLETİN HAKKIN ADALETİN YOLU KÖYLÜNÜN GARİBANIN VAROŞLARIN ,KARDEŞLİĞİN DOSTLUĞUN YOLU BİRLİK BERABERLİĞİN YOLU . BU YAZDIKLARIMIZI HAZMEDEMİYEN FİTNELER,TABİKİ YÜKSELEN IYI GÜNLERİ KARALALIYOR. IYI GÜNLERİMİZİ KİMSE ENGELLEYEMEZ,O KADAR ÇEKEMEYENLER ÇATLASIN EMİ

Turgay

Artık MHP diye bir parti kalmamıştır. Bahçeli 2002' de erken seçime girip iktidarı akp'ye vermesiyle başlayan süreci sonunda akp'ye iltihak ile taçlandırmıştır!!! Bu vakitten sonra MHP'ye oy verecek olanın kanından şüphe ederim.

Misafir

mhp ye kim dua etti ise tam etmiş.mhp nin iki yakası biraraya gelmiyormhp,.eridi tükendi.bahçeli, gitti erdoğan a yamandı.bu, nasıl dua yahu!?..

Misafir

ırkçılık temeli üzerine kurulmuş mhp ye, kim dua eder?mhp ye, kim dua etmiş bahçeli?yalakası ve yandaşı olduğunuz erdoğan dua etti ise, vay halinize.onun, kendine bile faydası yok.

r.e

AKP nin Osmaniye Milletvekili Sayın Devlet Bahçeli ÜLKÜCÜ camiayı derinden üzmeye devam etmektedir.Biz Türkler;Bir ölür Bin diriliriz.Bizim rehberimiz Bahçeli değil KURANı KERİMdir.Allah (c.c) bize yol gösterir.

Misafir

devlet bahçeliyi ciddiye alan kaldımı acaba

Hakkı ARAR

MHP dualı partiymiş. 1999'u unutmadık. Bahçeli'ye başbakanlık kapısı açıldı, O gitti Ecevit'e yapıştı. Sonra Meclise başörtüsüyle girdi diye bir bayanı Meclisten ve vatandaşlıktan attı. Çocukların ilköğretimi bitirmeden Kuran öğrenmelerini yasaklattı. İmam Hatip Lisesi mezunlarının polisliğe alınmalarını kaldırdı. Ve "paralı bakanlıkları aldık" demişti. Ben bunun Müslüman olduğuna bile inanmıyorum ama şimdi tutturmuş dualı olduğunu söylüyor.

misafir

Bahçeli baraj sorunu yok demiş ama 2019 da barajıda dereyide görecek

Misafir

Vah baçelim vahhhhh!...ilk defa sana oy vermeyeceğim için acele ediyorum.işin duaya kalmış!..

kkkkkkkk

akşenerden yeni söylemler plan proje bekliyoruz

MİSAFİR

HELAL SANA BAHÇELİ GERÇEKTEN TAKDİR EDİLECEK BİR ADAMSIN SEN BU ÇÜRÜKLERİ NASIL TEMİZLEDİN KENDİLERİNİ BİRDEN DIP DIZLAK PARTİNİN DIŞINDA BULDULAR.ALAYI EZİK ÇÜRÜKMÜŞ .ŞİMDİ TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA BİR OLMUŞ AK PARTİYE VE SANA SALDIRMAYA KALKIYORLAR

MİSAFİR

HELAL SANA BAHÇELİ GERÇEKTEN TAKDİR EDİLECEK BİR ADAMSIN SEN BU ÇÜRÜKLERİ NASIL TEMİZLEDİN KENDİLERİNİ BİRDEN DIP DIZLAK PARTİNİN DIŞINDA BULDULAR.ALAYI EZİK ÇÜRÜKMÜŞ .ŞİMDİ TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA BİR OLMUŞ AK PARTİYE VE SANA SALDIRMAYA KALKIYORLAR, MUHSİN BAŞKANADA AYNI OYUNU OYNADILAR PARTİ KİMLERİN ELİNDE BAKTA GÖR.SAADETTE BUNLARDA ,AMA REİS NE DEDİ TOPUNUZ GELİN EY HAYINLAR TOPUNUZ GELİN DEDİ

Misafir

Bedduda da bir duadır....

İSO

Bahçeli'ye AK partiyi destikliyor diye kızan yorumculara soruyorum HDP ve FETÖ'yü desteklemek daha mı iyi? Neticede bir sonraki seçimde ikili bir gruplaşma olacak ve ya AK Parti yanında olunacak ya da HDP ve FETÖ yanında olunacak.

İYİ ki varız

DAVAN DAVAMIZ YOLUN YLUMUZDUR SAYIN AKŞENER ÖLÜMÜNE YANINDAYIZ.ÜLKÜCÜLER MUHSİN BAŞKANDAKİ HATAYA ASLA DÜŞMEYECEKLERDİR.!!HARBİ ÜLKÜCÜLER.

İSO

Meral Akşener mi ittifak yapmıyacakmış? İlk seçimde CHP ve HDP ile nasıl ittifak yaptığınızı herkes görecek.

MİSAFİR

BAHÇELİ ÇÜRÜKLERİ AYIKLAMIŞ ,ADAM HAKLIYMIŞ BUNLAR KENDİLERİNİ NASILDA ELE VERİYORLAR.DİNSİZLERLE BİR OLMUŞ ERDOĞANA BAHÇELİYE SALDIRIYORLAR

MİSAFİR

BAHÇELİ SATILMIŞLARA MİSYONERLERE SİYONİSTLERE EMPERYALİSTLERE AMERİKAYA ÜLKEYİ YIKTIRMADI HELAL OLSUN .MISIRDAKİ OYUNU OYNUYORLAR DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ,,BAHÇELİ SİZİN GİBİ PİYON DEĞİLKİ HEMEN ABD NİN TUZAĞINA DÜŞSÜN .ADAM AKILLI İMANLI DÜRÜST NAMUSLU VATAN MİLLET SEVDALISI

YÜZDE KIRK OY ALMA HESABI!...

2009 YILI RAKAMLARINDA YÜZDE KIRK OY ORANINA NASIL ULAŞILIYOR BAHÇELİ,BİR KEZ DAHA ANLATSAN DA BİRAZ EĞLENSEK OLMAZ MI?