BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Meral Akşener'den genç işsizlere büyük müjde!

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Karabük'te halka seslendi. Meral Akşener, seçildiği takdirde genç işsizlere iş bulana kadar 500 TL vatandaşlık maaşı vereceklerini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
misafir

bu öküz siyasiler bir türlü öğrenemedi bu ülkede işsizlik yok tembel adam sayısı fazla.avanta dağıtıp durursanız kim iş arar kim gider çalışır herkes masa başı iş arıyor.

bir vatandaş

bütün adaylar batıya güven verip, batılı bankerlerden para getireceklerini ve borçlanma ekonomisi devam ettireceklerini vaadediyorlar... türkiyenin batıya, sahte bir güvene, sanal bir istikara ve benzeri kandırmacalara, günü kurtaran icraatlara ihtiyacı yok. tek gereken şey: bütün ülke nüfusumuzun üretime kanalize edilmesi. üretirsek değerliyiz, üretirsek bağımsızız, üretirsek zenginiz ve huzurluyuz. alın teri ve emek gibisi var mı şu dünyada? bütün vatanseverleri ve atatürkçüleri sayın perinçeki desteğe, bu borç düzeninden kurtuluşa davet ediyorum. selam ve saygılar.

CcC

Ülkemiz sana göre batıyormuş. Nerden parayı ve iş sahasını bulacaksın. Boş vaatler bunlar

Misafir

Ablacım bize balık vereceğinize balık tutmayı öğretin. Bu verilen maaş insanları rahatlığa alıştırır, emek olmadan yemek olmaz. Bu yaptığını akp zaten yapıyordu. Makarna ve kömür olarak veriyordu. Gerek yok buna.

  • 1