BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08

Meral Akşener'den fotoğraflı olay YSK Başkanı paylaşımı

Meral Akşener, Yüksek Seçim Kurulu'ndan yapılacak açıklama öncesi sosyal medyadan olay bir paylaşımda bulundu. Meral Akşener, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Rize'ye giden YSK Başkanı'nı görüntülerini yeni gibi paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Sivasli

Ülkücü oldugunu iddaa eden Solcularin Geysasi

Misafir

akşenirinde fetoşla resimleri çırak yakında..meraklanmayın

İ.E

SENİNDEMİ OYUN VAR YAAAAAAAAA

yurtsever

fatönün tek imamı meral karaşener kaldı

Selami

Sayın Akşener sizi çok yakından takip ediyoruz.Ülkemiz için çok değerli bir siyasetçisiniz.Sizi çok tebrik ediyoruz.Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.İyiki sizin gibi siyasetçiler var.

TRABZONLU !!!!!!!!!

Yahu bu ak$ener,ide fetö,cüler amma kullaniyor zavallim ne yapacagini $a$ir ortalik,da kala kaldi iyimi !!!!!!!

Yani geçen sene olmuş bu sene olmuş, Ne olacak ki? Orada mıydı değil miydi? Kendisini atayana bu kadar yakın olmak ve seçimde oylanacak maddelerin yaratıcısıyım diyen kişiye bu kadar yakınlık duyan birinin farklı karar vermesi beklenebilir mi anlamı çıkmaz mı?

mehmet

ysk başkanının fotoğrafıyla tarafsızlığına şüphe getirdin.diğer 8 kişininde fotoğraflarını gönder bakalım düne kadar sayın bahçelinin arkasında önünde eğiliyordun şimdi ne oldu parti kuracakmışın birgün iyi olduğun zaman senin fotoğraflarını biri yayınlar sayın bayan küçük hesablarla liderlik olmaz.

misafir

Senin Allahına gurban olayım,Bahçeli ve destici gibi Barzaniyle yol arkadaşlığı yapmadın.

misafir

fetö nün türkiye temsilcisi olduğunu herkes biliyor,yaptıkların onun izinden gittiğin açık ortada yeter düş bu milletin yakasından,Bahçeli sana ne yapsa az..

Mehmet Şahin

Meral hanım, oradaki idareci ve hukukçu olan bürokratlar devlet başkanının programının davetlileridir. Biz, Senin FETÖ kanalında FETÖ çetesinin hukukçu ve polis üyelerini nasıl savunduğunu unutmadık. 20 yıl önce olumlu olarak değerlendirdiğimiz hareketleriniz bu yaptıklarınızla soru işaretleri oluşturdu. Güvensizliğe sebep oldu.

Abdullah

Ona buna FETÖ'cü yakıştırması yapanlar var ya! Asıl FETÖ'cü onlar olabilir. Dikkatli olunmalı.

Farklı Bakış

Demek S.GÜVEN de ÇAY TOPLAYANLARDAN.

OSMANLI

SENİN RESİMLERİN ÇIKTIĞINDA NERELERE KAÇACAKSIN.FETÖ NÜN ARŞİVLERİNİN AÇILMASINDAN MI KORKUYORSUN KOCA DÜŞMANI SENİ

FETÖ SİZİN ESERİNİZ

FETÖ UŞAKLARINI BU MİLLET ÇOK İYİ TANIYOR,ONLARI BESLEYİP BÜYÜTENLERİ,İÇİMİZE ALANLARIDA UNUTMAZ.

size ne yav.

Parti kurmak için gereksiz kişilere soracak değil,o en iyisini yapacaktır,beyninizi tüketmeyin,size de lazım.

Mustafa Menfaatlı

Türkiye'nin Cumhurbaşkanının Devletin kurumlarının yöneticileriyle biraraya gelmesinde ne gibi bir sakınca var.Gerçi bunlar 2000 li yılların kafasını taşıyor,O zamanlar Cumhurbaşkanı din adamıyla görüşse suçtu,Yargı mensubuyla görüşse suçtu,O zamanlar kimse kendine güvenemiyordu.

RİZE HATIRALARI!!!

SADİ GÜVEN GÜVEN VERMİYOR,?

GEREKLİYDİ.

YENİ GİBİ DEĞİL,HATIRLATMA YAPMIŞ,BALIK HAFIZALIYIZ YA,UNUTAN VARSA GÖRSÜN İYİCENE, BUGÜNKÜ OLAYLARI DAHA İYİ DEĞERLENDİRİR O ZAMAN.

geronimo

sen önce üzerinde olan ithamları temizle ondan sonra konuş sen sana söylenen sözleri hatırlarsın onlardan davacı bile olamadın ne oldu hayırdır

FETÖYE VE GEZİCİLERE GEÇİT YOK

FETÖCÜLER HEMEN HAREKETE GEÇTİLER.BUNLARA FIRSAT VERİLMEDEN GIRTLAKLARINA ÇÖKÜLSÜN.ARTIK ESKİ TÜRKİYEYİ İSTEMİYORUZ.TERÖRSÜZ,HAİNSİZ,GEZİCİ KAFALAR OLMAYAN BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ

Misafir

fetönün uşağı meral kendine çok güveniyorsan kurarsın partini yaparsın siyasetini millet ilk seçimde senin de boyunun ölçüsünü alır hadi tüm avaneni topla kur partini

YAZ DOSTUM

YSK başkanından açıklama: ''Halk oylamasını başarılı bir şekilde yürüttük...''

Selami ECE

Bir hanım, "abidik gubidik" tarzında bir dil kullanır mı? Bu ne yüzsüz bir kişilikmiş böyle! Allah bu kişiye safça bağlananın gözlerindeki perdeyi indirmeyi nasip etsin derim.

YAZ DOSTUM

YSK: ''Oy vermeyi düşünüp de verememiş olanların da oylarını geçerli kabul edeceğiz...''