BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.434,56

Melih Gökçek'ten dikkat çeken CHP açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Biliyorum samimi CHP'liler CHP'den ümidini kesti. Laf aramızda İnce diskalifiye olunca ben de ümidi kestim" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Hasan

CHP SEÇMENİ KILIÇDAROGLU GOREVINI İNCEYE DEVRETMEZSE CHP SEÇMENİ GERÇEKTEN OY VERMEYECEK GÖRECEKSINİZ

göktürk

şimdi ülkücü görüşten gelen bir eski ak parti belediye reisinin bir solcuyu övmesi solcuların tuhafına gidiyor.var bunda bir iş deyip inadına sandıklara gideceklerdir.gökçek bence gizliden kılıçdarogluna çalışıyor,inceyi sevdigi yok.

vatandaş

Yav he he ... anca konuş..

Misafir

Yav M.Gökçek senin işin gücün yokmu?Otur evinde yıllarca oturduğun koltuğun muhasebesini yap.Dünyada hesap soran yok ."Ahirette hizmetlerimmi ağır gelir yoksa kamu malına karşı günahlarımmı ağır gelir."diye düşün.Dürüst adil çalıştıysan adaletle hükmettiysen ömrünü helal kazanç yolunda harcadıysan ne m utlu sana.Bırak siyaseti mahalle dedikodularını artık.Gerçek Mütedeyyin kesime zarar verme ..

bbbbb

melih gökçek AKP den kovulduktan sonra ne cabuk CHP li oldu

ANKARALI VATANDAŞ

Ankara'yı ne hale getirdin, hangilerini sayayım. Mesela yağmur yağınca her şeyin görülüyor. Şimdide bir partinin içişlerini fırsat bilip kendini ortalıkta gösterme, sen partini karıştıracaktın ama bunu seni kenara koyarak engellediler. Artık bu ayak oyunları ile pis işlere girmek iyi değil. Millet pahalılıktan, çocuklarının eğitiminden kıvranıyor sen nasıl kavga çıkarırım peşindesin...

salhor

Gökçek, merdce davranmıyor. Sanki CHP tarihe gömülse umurunda. Benim için de öyle. Ama benim rahatsızlığım, sadece ekonomik. Her seçim, her kurultay, her bilmem ne, milletin cebinden, hazinemden çıkan para demek. İsraf. Siyasilerin kampları, hatta verdikleri iftar yemekleri bile asabımı bozuyor. İftarı cebinden ver, alnından öpeyim. Sedat Peker, cebinden iftar çadırları kurardı. Daha çocuk ve gözümde politikacılardan çok üstün.

Aksaraylı

Aslansın Melih Başkanııııımmm....

Misafir

Senin fikrini kim sordu ki bay gereksiz?

Erdoğan

Senin ne ağzın varda konuşuyorsun sen önce kendi dikalifiyeni anlat ta görelim gökçek bey

Misafir

sen once kendine bak diskalifiyeyi

  • 1