BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Mehmet Görmez 15 Temmuz darbe gecesi neredeydi?

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, bugünkü köşesinde eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile ilgili ilginç ayrıntılar aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

gittiğine iyi oldu şaibeler baya kalabalık hakkında.

bedii

zaten cübbeli söylemişti, görmez sakıncalı olan kutlu doğum haftasını gülen icad etmiş görmez onu sevdiğiiçin kaldırmamış cübbeliyede sert çıkmıştı...selalarıda o okutmamış diyanet sen ve ülke TV okutmuştu...bu adam fetullaha metiyeler düzmüş mektubuyla ona gizli sevdalıdır arkadaşlar.

salhor

MEhmet Görmez 15 Temmuz gecesi Turgay adlı TV sunucusunun proğramına bağlandı ve ezan ve salâ emrini verdiğini açıkladı. Uydurup durmayın be adamlar? Görmez daha ne yapsaydı? Zaten yaptığı şiddetli tenkid ve lanetleme konuşması yeterince yiğitlikti. Ka.Ka partili belediye başkanının evinde dinleniyor ve TV seyrediyorken Görmez yiğitçe konuşuyor, yapılanın hıyanet olduğunu söylüyordu. Allah cezanızı versin ki bu adamın da recmine kalkışıyorsunuz.

hakan

herkes fetöcü değil. fetöcü gibi görünen, fetöcülerin arasında yaşamak zorunda kalan, bırakılan devlet memurları sayısızdır. lakin devletimiz ve milletimiz bu tehlikeye karşı bir süre ölü numarası yapmıştır, yapmak zorunda kalmıştır. bu tarihi turan taktiğimizdir zaten. düşman bizi öldü zanneder, lakin yiğit düştüğü yerden kalkacağı güne kadar beklemektedir. işte bu yüzden biz yenilmeyiz. türk yenilmezdir. bunu dünya söylüyor. sadece kendimize güvenelim artık!

Misafir

Darbe Gecesi Kahraman Halk Demokrasiye Sahip çıktı Şehietler verdi Hükümeti Sokaktan topladı....Soruyoruz Neden Darbe Aydınlatılmıyor ?????? Şehitlerin kanı Sayesinde Koltuklarda oturuyorsunuz el cavap.

Fırıldaklar

Tgrt ve Türkiye gazetesi kime hizmet ediyor. Kim düşerse başlıyor tekmelemeye zamanın stv si gibi oldular.

Misafir

Erdoğan buu adama mercedes almamışmıydı?

yeniden

Mehmet Görmez iyi ve eksik yanları ile geride kaldı şimdi istikbale bakmak lazım. pkklı alçakların ve kitapsılzarın belini kıracak yeni bir yapılanma ile ülke genelinde özellikle doğu ve güneydoğuda diyanet daha etkin hale getirilip İslam ile bölge halkını yeniden buluşturmalı. pkk-hdp Allah tanımayan alçak bir örgüttür Kürtler ise Müslüman . Kürtler gavur olmadan pkk-hdp amacına ulaşamaz.

Halil İbrahim

Vatana devlete karşı ihanet affedilmez!! Bu her kim olursa olsun aynıdır.

YAZIK

BİR KURBAN DAHA BULDULAR YÜKLENİYORLAR,TEK SUÇSUZ KENDİLERİ,FETÖYÜ BÜYÜTÜP YEŞERTENLER BİR TÜRLÜ AYNAYA BAKAMIYORLAR.YAZIK.DİN SİYASETE ALET EDDİLMEMELİ,MÜCADELE HÜKÜMETİN İŞİYDİ.

Misafir

Demekki diyanet işleri başkanına hiç gerek yok sendika başkanı diyaneti yönetebiliyor çünkü bu ülkede kanun var

Misafir

DİYANET İŞLERİ BAKANLIĞINI BİLE SİYASETE DÖNDERDİLER İŞE BAK GÜNAH YAA

  • 1