BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Meclis'te Saray ziyareti kriz çıkardı

Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'ın Saray'ı ziyaret edelim teklifine başkanlık divanındaki CHP, HDP ve MHP'li üyeler karşı çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Bilerek konuşun

Esed'in seçilme koşulları ile Erdoğan'ın seçilme koşulları aynı mı? Esed tek partili bir rejimin adayı olarak başına katıldı seçime ve el mahkum seçildi. Türkiye'de kaç parti var (sürüsüne bereket)ve kaç parti seçimlere giriyor? Bunları bir bilin, düşünün ondan sonra Sayın Erdoğan'ı Diktatör Esed ile mukayese edin.

akasay

Kıskançlık tan catliyorlar. Daha 5 sene orada. Sonraa da 5 sene daha Abdullah Gül.

Şewko

Essed'te seçilmiş liderdi , meşrumu ?.!.

Burdayiz.

Onu bu millet iradesi seçti, ve bu ülke bu millet ile alındı, bu millet ne derse o olur, burası Cumhurbaşkanlık olur olmaz diye kişiler mi yoksa bu millet mi karar veriyor.

SIKAR BİRAZ

SIKARDI BİRAZ, REİSİ MİLLET SEÇTİ DİYE KÜÇÜMSÜYOR DARBE ZİHNİYETLİ CHP VE MHP, ONLAR DİKTAYA BOYUN EĞMEYE ALIŞMIŞ, HALK ADAMININ ÖNÜNDE EĞİLİRMİ HİÇ?

cann

C.Başkanımızı bu MİLLT seçti ona karşı koymak MİLLETE karşı Koymaktır. Bu siyasiler darbeci C.Başkanları olsa ziyaret ederler.

her millet hakettiği gibi yönetilr.

Bilmeden konuşanlar burda çoğunlukta. AK Saray Başbakkanlık konutu olarak yapıldı. Yani Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak Başbakanlık konutunu işgal ediyor. Ayrıca orası SİT alanına yapılmış kaçak bir yapı. Tam 36 gündür meşru olmayan bir şekilde, halkın iradesine rağmen eski hükümet yönetmeye devam ediyor. Burdaki cahil troller de hala kanunların tek adam tarafından çiğnendiğini, keyfi idare olduğunu göremiyor. ne diyelim, herkes hakettiği gibi yönetilir.

Mete Han

Kardeş tarafsız ve bağımsız düşünelim. TBMM kağıt üzerinde de olsa öncelikle bir yasama organıdır. Hukuki düzenlemelerin temeli burada atılır. Şimdi bunlar kendilerini inkar ederek kalkıp hukuka aykırı olarak dikilen bir binaya gidecek öyle mi!?

tizegus

Hayri bey Cumhurbaşkanını MUhalefet sevmiyor, Yoksa bu milletin %50 si seviyor,Muhalefette onunla başedemediğinden sevmiyor,Ynaında küçüldükçe küçülüyorlar,Bizim partilerin en iyi yaptığı şey kendi taraftarını diğer partiye düşman etmektir.ÖRNEK: Yıllar öncesi MHP tam bir MSP düşmanı idi onlar olmasa siyasette iktidar olacaklarını savunurlardı.Halbuki msp onlardan daima çok almıştır.En azılı düşmanları onlardı şimdi de AKP en büyük düşmandır.CHP yi saymıyorum onların zaten sağ partiler hep düşmanları.

comment

ne işiniz var sarayda. pikniğe gidin daha hayırlı

14 İlke

EĞER ERDOĞAN SEÇİLMİŞ BİRİ DEĞİLDE SEÇTİRİLMİŞ (E. GENERAL) CUMHURBAŞKANI OLSA GİTMEM DİYEBİLİRLERMİYDİ !!!!!!!!!

Vatan Sever

Bırakın oları canları cehenneme Cumhurbaşkanına saygı duymuyorlar.Ancak, kimisi iradesini okyanus ötesine, kimisi pkk ya ve kimiside bilmem neye iradesini satmış.

hayrullah taşdelen

Yeni huylar çıkartıyorlar ey millet bütün dert senin seçtiğine saygısızlık yapmak. Türk milletinin seçtiği Cumhurbaşkanına hürmet etmeyecek kadar hırs neden?

ADAM OLMAYA LİDERİER

TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKSİNİZ MUHALİFLER O SARAYA.YA ADAM GİBİ YADA SÜRÜNE SÜRÜNE

hayri

akp bunlardan ders çıkarması lazım. nerede hata ettiklerini düşünmeliler. cumhurbaşkanı neden istenmeyen sevilmeyen adam oldu.

erdo

buyursun gitsin nede olsa

  • 1