BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57

Kürtlerden sonra Çerkesler de harekete geçti!

Çoğulcu Demokrasi Partisi (ÇDP) Genel Başkanı Kenan Kaplan partisi tarafından düzenlene ilk toplantıda Çerkeslerin yok sayılmasının kendilerini parti kurmaya yönelttiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Mardinli Artukoğlu

Bölgede sadece PKK'lı Kürtler yaşamıyor Hükümet sorunu PKK'nın taleplerini yerine getirerek çözmeye çalışıyor ve bütün bölge adına tek bir zümre söz sahibi muhatap olarak belirlenmiş durumda. Başka bir tabirle bölgede tek söz PKK'nın. Bu böyle olunca çözüm süreci olarak yürütülen pazarlıklarda bölge insanının geleceğini istikbalini ilgilendiren konular sadece PKK ile konuşuluyor. Bölge halkının ezici çoğunluğu özerklik istemiyor büyük bir kısmı özellikle Araplar anadilde eğitim bölgeye Kürdistan denmesini istemiyor ve bundan rahatsız oluyor. Bölge halkının derdi aslında kimlik değil artık bölge halkı sağlıklı yaşam standartlarına kavuşmak istiyor. Aklı başında insanlar en büyük davanın huzurlu bir hayat olduğuna inanıyor artık. Bölgede Türkler Araplar Süryaniler Laikler Muhafazakarlar Kürt olup da kendini Türk kabul edenler var Türk Milliyetçileri var. Sadece PKK ile oturup terör sorununu çözersiniz belki.. Peki bölgedeki ötekiler bu sözleşmeyi kabul etmezse ne yapacaksınız. Çok tehlikeli oyunlar bunlar. Şunu unutmayın sorun sadece PKK sorunu bölge adına konuşmayın!!

badilli

kurtlerin bedel verdi.diger halklar ne yapti tc demokrasisine bir tas koydularmi oturup kalksinlar kurtlere dua etsin.turkiyede yasayan halklar

arnavutlar sırada

çingene partiside pardon roman diyemiyeceğim romanyayı çağrıştırır ve yasak.kurulsun dillerini okutan okulları olsun çalğıcı takımları kursunlar göbek atmayı unutturmayacak eğitim versinler.yapsınlar etsinler türkiyenin içine.....

can

yerlimi, abd alman İngiliz vakıflarıyla desteklimi kuruldu

sungur

adama hak veriyorum. çerkezlerin dışlandığı tezi zaten saçma ama kürtlere devamlı şekilde tavizler verildiği doğrudur.

erbey

Alev hanim milleti sürü olarak gördüklerini acikca söylemiş, keske millet de anlayabilse ...

erolk

Zaten memleket bir Türklere ait değil galiba :). Yoksulluktan millet neye saracağını bilemiyor.

123

akp denen pkk dostları yüzünden bu ülkeye verilen zararın bir başka göstergesi.

Ahmet Demirdağ

Tabi o veciz terkibe tamamlayıcı bir ekleme yapalım ki devleti yağmalamanın ne sonuç getirebileceği görülebilsin.Ne demişler atalar ;Ha sana ha sana .....m kaldı bana..Domuzdan kıl koparmayı marifet sayan anlayışla devleti hırpalarsanız hepimize kalacak da o noktalı yerdeki şeyden başkası olmaz.İşte İngiliz gavurunun başımıza musallat ettiği "ULUS DEVLET" kavramının en nihayetinde vardığı sonuç.Ha bize bunu yaparken kendi devletleri ne durumda diye bakarsanız GB Birleşik kırallığa bir göz atın yeter.

ÖZGÜR

Ayıp oluyor! İnsanların Kürt, Çerkez, Arnavut, Arap vb. olması TBMM sine girmelerine, Bakan olmalarına, Paşa olmalarına engel olmadı. Didikleyip durarak, bu ülkeyi bölmeyin, düşmanların oyununa gelmeyin. HEPİMİZ BİRİZ.

yusuf can

Deterministic and Random Signal Analysis

ÖERKEZ

Yalan söyleme! Ne yok sayılması, bilakis hep pozitif ilgi GÖRDÜK.

adem

kafkasların onurlu halkı gelmez böyle ayrıştırıcı ve bölücü oyunlara...

Ahmet Demirdağ

Yağma Hasanın böreğini paylaşıyorlar sanki..Her kes bi taraftan başını çıkarıp bana da bana da diyor.Bunların alayı sıyırmış.Devlet kavramını bilmiyor bu dangalaklar henüz.

assivas

çerkezler kanı hain bozuk değildir, onlar bu vatana ölümüne sevdalıdır.

  • 1