BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kürt Theodor Herzl

Dün gece geç saatlerde New York'tan Amsterdam'a gitmek için bindiğim uçakta yanımda oturan ABD asıllı daha sonradan yahudi dinine mensup olduğunu anladığım kişi ile neredeyse hiç durmadan konuşarak Amsterdam'a vardık.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
ayran

Ülke eninde sonunda bölünecek bu gidişle, sen komşuna eline uzatmazsan başkası gelip elinide uzatır, komşunla arandaki sorunlarıda derinleştirir..

yalnizkurt

Israyil nen muttefikiz ama zanki Ezrayilnen muttefik gibiyiz , her an bizi bolup darmadagin yapa bilirler , bildigimiz gibi Amerikada Israyilnen ayni dusuncede . diger buyuk ulkelerde zaten onlardan farki yok , bizde onlarnan oyun oynamaliyizki onlari devamli mesgul tutup bizim kafamizi fazla agirtmasinlar diye , bizde cok guclu sabotorler yaratmamiz gerekli .ve de birlik olamamiz lazim ,yeni uretilen isyankarlari buyumeden baslarini ezmeli. akilli halk oldugumuz mudetce bize dokunmadan cekinirler

Farabi

izde halen siyonist dusmaniyik.Bakmayin bazen Israille dost gibi gorundugumuze.Siyasette bu oluyor cok zaman.Butun Avrupa i;lede dusmaniz.Amma,muttefikiz

Erol Baron

Uzun lafın kısası, BOP veya BİP (Büyük İsrail Projesi) çerçevesi dahilinde kendine tokat atan ve atacak olana oy dahil Türk her şey verir demek istiyor yahudi Asael. Gerçi buna benzer bir şeyi %60 misal vererek Aziz Nesin de söylemişti.

  • 1