BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kum saati ters çevrildi süreç başladı

Avrupa çöküş sürecine girmiştir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Avrupa bagımsız olmadıgı için batmaya mahkum..

ALASÖZ

Avrupa tipi toplumlar geçmişte bir araya gelerek ekonomiden siyasete birlikte olmaya karar verdiler ve gerekçeleri vardı, bugünde bu birlikteliğin istenilen sonuçları yaratmadığı tartışmaları sonucu artık sona erip ermeyeceği tartışılıyor ve bizim ülkemizde hiç olmadığı gibi tamamen demokratik bir şekilde, halka sorularak karar veriyor. Durumun farkında olmayan, anlamayan daha doğrusu kafasındaki gibi sonuçlanmasını bekleyenler aynen boşanmanında evlenmek kadar normal olduğunun farkında olmayanlar gibi durumu felaket ile açıklamaya çalışıyorlar. Zaten anlamalarını da beklemek yersiz.

Misafir

yazar bey size katılmamak elde değil..Almanya dolayısıyla Avrupa çöküşe geçti..Türkiye Avrupanın çökmesini tetikliyor..

Hakan Sönmez

17 nisan'da 17. devlete merhaba diyelim o halde. Kimler ne derse desin.

bu düzenin yıkılması çok zor.

sayın yazar gördüğün gibi kapitalist sistemi kurup dünya yı sömürenlerin tarihçesi bile değil günümüzde de ne yaptıklarını anlatman milletin ilgisini hiç çekmiyor zaten bu heriflerde bunu bildikleri için çok rahat gizli işleri çevirebiliyorlar insanların diğer problemleri ne kadar çok olursa onlar o kadar rahat çalışıyorlar.

Erol Baron

Size katılıyorum sn yazar. Gelişen ve tüm dünyaya hızla yayılan teknoloji Avrupa'yı 20 yıl içinde diğer devletlerin seviyesine indirecek gibi görünüyor.

belirleyen biz değiliz.

avrupa nın çöküşünün bizim ile hiç bir alakası yok çin dünya pazarına girip rusların kapitalist sisteme entegre olmasıyla aslında biz de avrupa gibi sanayide çöküş dönemine girdik.ama bizim tek şansımız işçiliğin bizde ucuz olması ve önceki yöneticilerimizin hiç bir şey yapmadan yıllarca milleti uyutup ülkemizi yönetmesi ak parti iktidarının gecikmiş yatırımları yapması sanki bizi kalkınıyormuşuz gibi gösteriyor.

  • 1