BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kısa bir mola...

Henüz 15 Temmuz'un seneyi devriyesi gelmemişken... ve henüz Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'a ulaşmamışken...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

15 temmmuzla ilgili yazacakların zaten tekrarın daniskası olacak.1 senedir 15 temmuzdan bahsetmeyen gazeteci,siyasetçi,bürokrat kaldı mı?Hele referanduım sürecinde.''Başkanlığın yolu 15 temmuda açılmıştır'...hatgırladın mı?

boş vaktinizde bunuda araştırın:

Siyaset Bilimci Gürbüz Evren'den ALINTI: RABİA işaretini İslam tarihinde ilk kim ve neden yapmış bilen var mı? Muaviye, 657’deki Sıffın Savaşı’nda, Hazreti Ali’yi yenememiş, ancak hakemleri ikna ederek, alavere dalavere ile kendini Halife ilan etmişti.Muaviye’den yana tavır alan Hariciler Hazreti Ali’yi, Muaviye de, bir süre sonra, Hazreti Ali’nin çocukları (Peygamberin de torunları) Hazreti Hasan ile Hüseyin’i öldürmüştü.Özellikle Hazreti Ali’nin öldürülmesinden sonra Halifeliğini sağlama alan Muaviye, her fırsatta Ali’yi ve taraftarlarını yok saymak, dışlamak için taraftarlarına, Dördüncü Halife’nin kendisini olduğunu DÖRT PARMAK işaretini yaparak ilan etmiş, taraftarları da, aynı işareti kullanmıştır.Muaviye bin Ebu Süfyan’ın dedesinin adı da Rabia’dır. Kureyş aşiretinin liderlerinden olan dede Rabia, torununa, “adıma uygun davran, önemini unutma” tavsiyesinde bulunmuştur.

mehmet

adalet insanın vicdanındadır.parti liderlerinin sözlerinde degil.iyi toplumlar yetiştirilerek adalet sağlanır.satın alınacak adam her milletin içinde vardır.aksi olsaydı dünya cennet olurdu.

misafir

rte yi yere göge sigdirmaya bas taci ederdiniz...

misafir

zaman kaybindan baska birsey degil...

misafir

Hakikaten insanlarda sevgi saygı denen bir şey kalmamış. Sayın Süleyman Özışık'a hakaret yapayım derken hükümeti ve özellikle Reise karşı adeta kinlerini kusanlara diyorum ki kudurun. Bizler yıllarca sizin iktidarlarınızı tiksinerek seyrettik ve yıkılacağınızı bildiğimizden sabırla zamanını bekledik. Sizde bekleyin ama sizler bizler gibi inançlı olmadığınız için mazallah intiharı bile düşünürsünüz. Sakın denemeyin. Öbür taraf sizin için daha zor geçecek. Delirmenizi bekliyorum

Misafir

Adalet var mı yok mu? Buna niye cevap veremiyorsunuz da kıvranıp duruyorsunuz. Çünkü adaletin olmadığını en iyi siz biliyorsunuz.

Misafir

Allah size ve kaleminize zeval vermesin. Bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun.

alıntı

AK PARTİ MİLLETİ’ DİYE BİR MİLLET VAR GALİBA - “MİLLET bu yürüyüşçülere gereken dersi verecek” diyorlar. * - “Millete karşı yürüyorlar” diyorlar. * - “Bir tarafta millet, bir tarafta yürüyenler” diyorlar. * Yürüyenler de milletin bir parçası olduğuna göre... Bunların kastettikleri millet... “AK Parti milleti” galiba...

huylunun huyu:

bu arada boş duracağınızı sanmam. yine boş bi kaç şey yazarsınız!!!

Misafir

gidisin olsun ama bence geri dönme allah icin.

recai davlalı

CHP nin adaletsizliğe tepki gösterme alanı olarak, Erdoğan'ın kesin kontrolünde olan saray, meclis,medya üçgeninin dışında sokağı seçmesi bu konuda iktidarın ezberini bozmakla kalmadı, iktidarı şimdiye kadar pek rastlanmadık telaşa da düşürdü.

güle güle sülom

Erdoğan olmak üzere AKP liler yürüyüşçüleri şeytanlaştırmak, düşmanlaştırmak için ellerinden geleni yaptıkları gibi ağızlarına geleni de kontrolsüz olarak söylüyorlar. Hadi saçmalamalarını hazırlıksız yakalanmalarına bağlayalım ancak saçmalama içeriği ve bilinçsiz seçmen kitlesi topluma ağır hasar verecek bir gerilime sebep oluyor ki Erdoğanın her konuşmasından sonra abuk sabukta olsa yürüyüşe bir saldırı gerçekleşiyor. Gerçi bundan sonra yapılacak her saldırı yürüryüşün haklılığını da katılımcı sayısını da artırmaktan başka bir işe yaramaz.

Misafir

Üç dört gün ne demek sonsuz izin size dilerim dönemezsiniz

  • 1